Προς το περιεχόμενο

Νέο τροφοδοτικό!

NitromanseR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Το σύστημα μου είναι:

AMD Phenom X4 9850 Black Edition

ATI 4870 512MB

4GB RAM

ASUS M3A32MVP-Deluxe

το τροφοδοτικό μου είναι αυτό --> http://img232.imageshack.us/i/dsc00015qn.jpg/ :P

Επειδή πήρε το αυτί μου οτι δεν είναι και "οτι καλύτερο" για το σύστημα μου λέω το να το αλλάξω. Ψάχνω για κάτι που όταν στο μέλλον κάνω μια αναβάθμηση, (99% θα είναι AMD/ATI, 6870 και πάνω και CPU 6 ή 8 cores) να μπορεί να το υποστιρίζει άνετα...

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Όντως δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά αν σε καλύπτει από άποψη θορύβου, σταθερότητας, γιατί να το αλλάξεις με το ζόρι τώρα και όχι όταν αναβαθμίσεις το σύστημά σου ώστε να κάνεις μια πιο σωστή επιλογή ανάλογα με τις τότε ανάγκες σου;

Εκτός κι αν μιλάμε για 24/7 λειτουργία, όπου θα πρότεινα ένα με πολύ υψηλό efficiency για μείωση απωλειών και λογαριασμού ρεύματος.

Δημοσ.

Θόρυβο δε κάνει καθόλου, το fan του AMD μου πέρνει τ' αυτιά :P

Απλά λέω να το αλλάξω επειδή μπορεί να μην είναι καλό για ένα quad cpu και την κάρτα που έχω...

Δημοσ.

Τοτε εκτος τροφοδοτικο θελεις και καλυτερη ψυκτρα για την cpu

Το τροφοδοτικο σε καλυπτει και καποιο 600-650 watt ,απλως να ειναι ποιοτικο και αθορυβο

προτεινω να παρεις καποια ψυκτρα οπως η coolermaster hyper plus με 25 ευρω περιπου, και τροφοδοτικο κανενα corsair tx650 ή coolermaster silent pro 600

Συνολο γυρω στα 120-130 ευρω περιπου

Δημοσ.

Τοτε εκτος τροφοδοτικο θελεις και καλυτερη ψυκτρα για την cpu

Το τροφοδοτικο σε καλυπτει και καποιο 600-650 watt ,απλως να ειναι ποιοτικο και αθορυβο

προτεινω να παρεις καποια ψυκτρα οπως η coolermaster hyper plus με 25 ευρω περιπου, και τροφοδοτικο κανενα corsair tx650 ή coolermaster silent pro 600

Συνολο γυρω στα 120-130 ευρω περιπου

Όταν λες με καλύπτει εννοείς και για κάποια ενδεχόμενη "γενναία" αναβάθμιση όπως λέω και πιο πάνω ή για το σύστημα που έχω τώρα?

ΥΓ: Ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις ;)

Δημοσ.

Όταν λες με καλύπτει εννοείς και για κάποια ενδεχόμενη "γενναία" αναβάθμιση όπως λέω και πιο πάνω ή για το σύστημα που έχω τώρα?

Oυουουου... εννοώ ναί :P ,ούτως ή άλλως με αυτά που σκέφτεσαι να πάρεις δεν θα έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση σε σχέση με αυτά που έχεις ή αν θα έχεις θα είναι πολύ μικρή η διαφορά.

Δημοσ.

Oυουουου... εννοώ ναί :P ,ούτως ή άλλως με αυτά που σκέφτεσαι να πάρεις δεν θα έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση σε σχέση με αυτά που έχεις ή αν θα έχεις θα είναι πολύ μικρή η διαφορά.

Ok, ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά! ;)

Δημοσ.

Μην σας παραμυθιαζουν με τις απαιτησεις των τροφοδοτικων...ενα καλο 600αρι μπορει να σηκωσει ακομα και 2 gtx 290 σε sli

Για να καταλαβεις το pc μου με τετραπυρινο core i5 και gtx 560ti χρειαζεται max 370 watt , με ενα 450αρι δηλαδη ειμαι καλυμενος ,εχω ενα καλο 650αρι και σηκωνει και μελλοντικες αναβαθμισεις καρτων γραφικων

Δημοσ.

Μην σας παραμυθιαζουν με τις απαιτησεις των τροφοδοτικων...ενα καλο 600αρι μπορει να σηκωσει ακομα και 2 gtx 290 σε sli

Μην σου πω και τρεις... δεδομένου πως δεν υπάρχουν :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...