Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικά κολλήματα

Alexkass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδώ και μέρες (λες να φταίει το sp1 @ w7?) το πισί (E6550, asus p5k, 2GB ram, 400GB 7k200 hdd, ati 2600pro, w7 pro 32bit legal) κολλάει ξαφνικά 2-3 φορές την ημέρα.

η οθόνη δείχνει αυτό που έδειχνε (πχ βίντεο) και ο δίσκος δείχνει να φορτώνει. δεν δουλεύει το mouse/keys αλλά ούτε και το το κουμπί για sleep. έτσι θέλει hard reset.

τι να φταίει?

Υ.Γ. από θερμοκρασίες το κουτί είναι στους 40οC και οι cpus στους 50 το πολύ.

Δημοσ.

Κολάει μονο οταν παίζεις παιχνίδια (αν παίζεις) η και οταν είσαι απλα στο desktop και σερφάρεις κάνεις εργασίες κτλπ ?

Δοκίμασε να κάνεις ενα scan με το superantispyware και malwarebytes μήπως εχει πιάσει κανένα trojan και σου δημιουργεί αυτο τα προβληματα,αλιώς μετα πρέπει να κοιτάξεις προς hardware μεριά.

Δοκίμασε αυτα και πες μας.

Δημοσ.

μιλάμε το κάνει μετά από καθαρές εγκαταστάσεις των w7 (με ή χωρίς sp1) και όλα ή κανένα (αντίστοιχα) updates και τους νεότερους (ή τους αρχικούς της msft αντίστοιχα) drivers.

το πισί είναι media center και δεν μπαίνει στο νετ. τουλάχιστον όχι ακόμα.

το κάνει γενικά. έχω την εντύπωση πως το κάνει όταν ζοριστεί κάπως.

Δημοσ.

έβαλα το speedfan και μου λέει όλες τις temp μια χαρά γύρο στο 40. και μία (AUX0) στο 119. αλλά μου λέει δίπλα 0RPM.

τι παίζει?

Δημοσ.

έβαλα το speedfan και μου λέει όλες τις temp μια χαρά γύρο στο 40. και μία (AUX0) στο 119. αλλά μου λέει δίπλα 0RPM.

τι παίζει?

Αχρησιμοποίητος αισθητήρας είναι αυτό. Δεν σημαίνει κάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...