nick#18 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Καλησπερα στο forum! Εχω ενα θεμα με το 1ο pc της υπογραφης... Κανω shutdown απο τα windows κανονικα σβηνουν ολα κλπ μαυρες οθονες ολα και μενει για περιπου 15sec το pc ακομα αναμενο...δλδ απλα τροφοδοτει με ρευμα τις συσκευες. Επισης η καρτα γραφικων αυξανει στιγμιαια τις στροφες του fan της οπως και στην εκκινηση του Η/Υ... any ideas? thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crossfiregr1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Άλλαξες τροφοδοτικό ? Κάποια τροφοδοτικά, αφού σβήσει ο υπολογιστής δίνουν τάση για λίγο στους ανεμιστήρες για να χαμηλώσουν τη θερμοκρασία στα ευαίσθητα parts. Εγώ έχω ένα Εnermax Ιnfinity 650 και το κάνει, αλλά δεν γνωρίζω αν το δικό σου το υποστηρίζει... αλλά δεν πάει και κάπου αλλού το μυαλό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Eχεις πειράξει μήπως τίποτα απ το bios..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 @ crossfiregr1 ναι αλαξα τροφοδοτικο μιας και το παλιο μου zalman τα επαιξε μετα απο 6 χρονια αλλα δεν μου το εκανε αυτο εξαρχης... Πριν 2 μερες το εκανε αλλα δεν εδωσα σημασια την 1η φορα, λεω ετυχε αλλα το ξανακανει. Απο θερμοκρασιες παντως δεν εχω καποιο προβλημα οπως ηταν...Επισης μπορουμε να δουμε αν εχει αυτη τη λειτουργεια το τροφοδοτικο απο καπου? @filip123go οχι δεν αλαξα κατι οπως ηταν πριν το κανει ειναι... να δοκιμασω κανενα clear cmos για αρχη? edit: Βασικα εχω 3-4 βαθμους παραπανω στο cpu αλλα ειναι λογο σκονης στην ψυχτρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.