stratigos24 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Κατι τετοιο μου ειχε συμβει στο φιφα 11 σαν εσενα καρελλεν που ειχα κανει ενα φαουλ στον αντιπαλο, πηρε φορα να βαρεσει την μπαλα, αστοχησε και δεν την πετυχε, πρωτο ακιρο που τρωμε και μετα ολη την ωρα προσπαθουσαμε να κλωτσισουμε την μπαλα. Τιποτα, η μπαλα ακινητη, κανεις δεν μπορουσε να την κλωτσησει. Ετσι μετα απο λιγο βγηκε και πηρα τον αγωνα. Βεβαια μου εστειλε στο ea.com τα σχετικα περι cheater κλπ νομιζοντας πως ειμαι.
Bourdoulas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό πού με χαλάει είναι ότι πολλοί που παίρνουν Μπάρτσα κ Ρεάλ μόλις κάνουν σέντρα παίρνουν με έναν παίκτη την μπάλα και με τρίπλες προσπαθούν να φτάσουν το τέρμα. Ήμαρτον.
padelis71992 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Κοιτα ο καθενας προσπαθει να παρει τους 3 βαθμους οπως μπορει. Εγω πολλες φορες οταν παιζω με πορτογαλια επειδη ξερω πως αν ο δευτερος παιχτης που θα παρει τη μπαλα στη σεντρα ειναι ο ροναλντο τρεχω απλα προς τα μπροστα και αριστερα λιγο η δεξια δε προλαβαινει ο αντιπαλος να κλεισει τις τρυπες απο το κεντρο κ την αμυνα λογο της ταχυτητας του ροναλντο και μια στις δυο βγαινω τετατετ. Αφου μπορω να κανω κατι ευκολο και το καταφερνω γιατι να μη το κανω; Και εκνευριζω τον αλλον και βαζω γκολ μια φορα κερδισα και κοκκινη απο κλαδεμα αμυντικου.
Karellen Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Κοιτα ο καθενας προσπαθει να παρει τους 3 βαθμους οπως μπορει. Εγω πολλες φορες οταν παιζω με πορτογαλια επειδη ξερω πως αν ο δευτερος παιχτης που θα παρει τη μπαλα στη σεντρα ειναι ο ροναλντο τρεχω απλα προς τα μπροστα και αριστερα λιγο η δεξια δε προλαβαινει ο αντιπαλος να κλεισει τις τρυπες απο το κεντρο κ την αμυνα λογο της ταχυτητας του ροναλντο και μια στις δυο βγαινω τετατετ. Αφου μπορω να κανω κατι ευκολο και το καταφερνω γιατι να μη το κανω; Και εκνευριζω τον αλλον και βαζω γκολ μια φορα κερδισα και κοκκινη απο κλαδεμα αμυντικου. ...δεν με ενοχλει τοσο τι κανει ο αλλος μεσα στο γηπεδο με ενα παιχτη σαν τον Μεσσι ή τον Ροναλντο, μαλιστα το βρισκω ενδιαφερον και προσπαθω να μαθω καλυτερη αμυνα!...αυτο που μου τη σπαει τρελα ειναι οταν παιζει π.χ με Ρεαλ και εχει βαλει πισω αμυνα 5....ουσιαστικα αυτος δεν ξερει να παιζει τπτ σπουδαιο-εννοειται πως μπορει να κερδισει ομως-,ουτε να κανει ωραιους συνδυασμους... απλα παιζει μονο για τη νικη και στηριζει το παιχνιδι του στον τοιχο - αμυνα και στους τουμπανιασμενους μπροστα....ε αυτο το θεωρω βαρετο αντιποδοσφαιρο στο fifa αλλα και γενικοτερα.
thomasG4 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει χειρότερο, από το να χάνεις στο ημίχρονο 2-0 με δυο γρήγορα γκολ, να χάνεις πόσες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, να βάζεις γκολ στο 70 και μετά ο αντίπαλος να παίζει πασούλες και να εκτελεί τα κόρνερ με πάσες μέχρι το τέλος... :mad: Το τι βρισίδια έφαγε ο άλλος δεν λέγεται :devil:
Karellen Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει χειρότερο, από το να χάνεις στο ημίχρονο 2-0 με δυο γρήγορα γκολ, να χάνεις πόσες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, να βάζεις γκολ στο 70 και μετά ο αντίπαλος να παίζει πασούλες και να εκτελεί τα κόρνερ με πάσες μέχρι το τέλος... :mad: Το τι βρισίδια έφαγε ο άλλος δεν λέγεται :devil: πως γινεται αληθεια η πασα σε συμπαιχτη απο κορνερ? με ποια κουμπια? και επισης καποιοι παιχτες ανοιγουν την μπαλα οταν τρεχουν....αυτο πως γινεται????
nzeppos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Η κοντινή πάσα στο κόρνερ γίνεται με LT (L2). Άλλωστε το γράφει πάνω δεξιά (LT: Call for 2nd player)... Το πατάς μια φορά και περιμένεις να έρθει κάποιος κοντά σου. Στη συνέχεια απλώς πατάς την πάσα. Το άνοιγμα της μπάλας γίνεται με αρκετό τρέξιμο και συγχρονισμένο πάτημα του δεξιού αναλογικού μοχλού προς την ίδια κατεύθυνση.
thomasG4 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 πως γινεται αληθεια η πασα σε συμπαιχτη απο κορνερ? με ποια κουμπια? και επισης καποιοι παιχτες ανοιγουν την μπαλα οταν τρεχουν....αυτο πως γινεται???? Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω. Όλα τα κόρνερ τα χτυπάω κανονικά, δεν έχω δοκιμάσει με πάσα. Δεν κάνει πάσα στο κόρνερ, μόνο με το κουμπί της πάσας; Το άνοιγμα της μπάλας το έχω δει και εγώ να το κάνουν και είναι αρκετά χρήσιμο. Άμα ξέρει κάποιος ας απαντήσει... edit-- Ωραίος ο nzeppos
padelis71992 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 platini για να κανεις εσυ το ανοιγμα της μπαλας θες προεκταση του μικρου σου δαχτυλου στο δεξι χερι. Γιατι εσενα ειναι με το 4 και το 6 απο τους δεξιους αριθμους. Και μονο ευθεια αυτο γιατι για να κανεις διαγωνια πχ θες το 4 και το 8... Αυτο δε ξερω πως θα το πατησεις :Ρ
Karellen Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) platini για να κανεις εσυ το ανοιγμα της μπαλας θες προεκταση του μικρου σου δαχτυλου στο δεξι χερι. Γιατι εσενα ειναι με το 4 και το 6 απο τους δεξιους αριθμους. Και μονο ευθεια αυτο γιατι για να κανεις διαγωνια πχ θες το 4 και το 8... Αυτο δε ξερω πως θα το πατησεις :Ρ Αυτο ειναι αδυνατον οντως και ενα εχω να πω: Ρατσισμος στους keyboard players ...δεν μαμιεται....μπορω και χωρις αυτα! Παντελη σορρυ για το quit.Με πιασαν τα διαολια μου. Tο σκορ ηταν 0-3 στα πρωτα 10min αν θυμαμαι καλα. Θα εγραφε πολλα το κοντερ αφου θα επρεπε να ανοιχτω. Σιγουρα το παιχνιδι με gamepad ειναι διαφορετικο, τα χουμε πει και τα χουμε ξαναπει αλλα καποια πραγματα φαινονται κουλα πλεον...Σε ματς στο Η2Η online εχω παρατηρησει κουλα επισης. Οι παιχτες σου , ειναι πολυ γρηγοροι+δυνατοι,δεν σταματιουνται με τπτ, οτι σουτ παει προς το τερμα γραφει,σεντρες και πασες αψογες,πολλα τακλιν αλλα φανταζεις να εχεις 22 παιχτες,εισαι παντου!Κι εγω να σκιζομαι ..ματαια! Η συνδεση μας δεν ειναι και η καλυτερη μαλλον προβληματικη θα ελεγα.... ...βεβαια μπορει και η μεταξυ μας ψαλιδα να ανοιξε θεαματικα!τι να πω... Επειδη ομως νιωθω οτι δεν παιζουμε με ισους ορους λεω να απεχω λιγο απο τα μεταξυ μας ματς.Εγω που ειμαι τερας ψυχραιμιας σημερα εφτασε ο κομπος στο χτενι και δεν την παλεψα! Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2011 από Karellen
Karellen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Θριαμβος! Στον τελευταιο αγωνα για το league title μου αρκουσε και μια ισοπαλια για να κατακτησω τον τιτλο! Αντιπαλη ομας η γερμανικη Bochum.Ολα πανε κατευχη,ανοιγω το σκορ πρωτος (Thierry Henry).Ο αντιπαλος ειναι συγκεντρωμενος,καταφερνει και ισοφαριζει στο τελος του ημιχ. και πηγαινουμε με το Χ στα αποδυτηρια. Στο 2ο ημιχρονο γινεται κυριως παιχνιδι κεντρου με λιγες φασεις.Ο αντιπαλος ειναι αρκετα καλος και συγκεντρωμενος αλλα οχι καλυτερος.Ειμαι νευρικος.Το αγχος για την εκβαση του αγων με κυριευει.... Στο 88 ο αντιπαλος κανει μια ψιλοκρεμαστη πασα ακριβειας και ενα σουτ με τη μια απο το υψος του πεναλτυ κανει το ονειρο να εξανεμιζεται!Το 1-2 ειναι γεγονος.Ολα δειχνουν ενα πραγμα,δεν εχω χρονο! Ομως ο Τιερι εχει αλλη αποψη! Στο 90 και με την καρδια να χτυπα δυνατα παιρνει την μπαλα και με αριστοτεχνικο πλασε (fine shot) ενα μετρο περιπου εξω απο την μεγαλη περιοχη και υπο πιεση γραφει το τελικο 2-2 και μας κλεινει πονηρα το ματι! New York Red Bulls for the title! υ.γ Απο την χαρα μου ξεχασα να σωσω το γκολ,θα το εκανα upload Αφιερωνω τον πρωτο μου τιτλο-league title σε ολους τους αγωνιστες keyboard players του fifa 12, στις παιχτουρες που παιζουν μπαλιτσα με φαντασια, στον Thierry και σε ολες τις μπαλαδοφατσες του insomnia! Ειμαι πολυ συγκινημενος!Σας ευχαριστω ολους! Επισυναπτω και μια φωτο! PLATINI_ATHENS (for the win)
Jonny Depp Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Παω σιγά σιγά για 5η division.Πήρα άλλες 3 νίκες σήμερα.Στο τελευταίο παιχνίδι το γύρισα απο 0-2 σε 3-2 παρακαλω και τα 3 γκολ στο 2ο ημιχ. Η πιο μεγάλη μου ανατροπή βέβαια είναι απο 0-3 σε 4-3! Ενα εχω να πω παντως .Με το online tou Fifa 12 k tou PES 2012 είναι σαν έχουμε καθε μέρα Μουντιάλ! Τέτοια η ένταση και τα καρδιοχτύπια
Bizniz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Παω σιγά σιγά για 5η division.Πήρα άλλες 3 νίκες σήμερα.Στο τελευταίο παιχνίδι το γύρισα απο 0-2 σε 3-2 παρακαλω και τα 3 γκολ στο 2ο ημιχ. εσύ και η Marseille
sheik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Προς το τελος Ο Ντανιελ Αλβες μου κανει ενα φαουλ και ο διαιτητης του δειχνει κιτρινη...και κολλαει στην ιδια φαση!χαχαχαχαχαχαχ Συνεχεια του εβγαζε κιτρινη!χαχαχαχαχαΠρεπει να μετρησα 30 κιτρινες μεχρι που ο τυπος εκανε quit!3 βαθμοι δεν με χαλασαν!χαχαχαχαχα Το επαθα κι εγω αυτο και το τραβηξα και βιντεο! Η κιτρινη ηταν εις βαρος μου...Βεβαια κανεις απο τους 2 δε φταιει, οποτε αποφασισα να το παω οσο αντεξω, αναψα τσιγαρακι και περιμενα μεχρι ο αλλος να κανει quit(κερδιζα κιολας)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα