Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος στο head to head seasons, να αποθηκεύονται οι αλλαγές που κάνεις στην τακτική και τα lineups; Επειδή σε κάθε αγώνα αναγκάζομαι να τα φτιάχνω από την αρχή.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος στο head to head seasons, να αποθηκεύονται οι αλλαγές που κάνεις στην τακτική και τα lineups; Επειδή σε κάθε αγώνα αναγκάζομαι να τα φτιάχνω από την αρχή.

Όπως είπε κι ο Bourdoulas, δεν γίνεται. Το είχα ψάξει αρκετά με ένα φίλο μου αλλά δεν βρήκαμε κανένα τρόπο να το πετύχουμε. Είναι όντως σπαστικό, ειδικά στις περιπτώσεις που θέλεις να βάζεις κάποιους αναπληρωματικούς για βασικούς. :-(

Δημοσ.

και γω μέσα .τώρα που έμαθα να παίζω και είμαι 5η division /3 stars/210 πόντους.ο MaGiC_ChEeTaH ειμαι

ok,να το κανονίσουμε..Να μαζευτούμε,και να το οργανώσουμε.Να αρχίσουμε τις συμμετοχές; Σε 10 μέρες,να το τελειώσουμε.

Δημοσ.

Με δυο λόγια: μακράν το καλύτερο χειριστήριο που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Έχω 4 τέτοια (3 ασύρματα και 1 ενσύρματο). Οτιδήποτε άλλο (Logitech, Saitek, διάφορα PS3 controllers κλπ) έχει πάει εδώ και καιρό στην ντουλάπα.

Δημοσ.

Με δυο λόγια: μακράν το καλύτερο χειριστήριο που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Έχω 4 τέτοια (3 ασύρματα και 1 ενσύρματο). Οτιδήποτε άλλο (Logitech, Saitek, διάφορα PS3 controllers κλπ) έχει πάει εδώ και καιρό στην ντουλάπα.

+1 ασύγκριτο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...