Stavrakas13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Αν περασες απο φιφα σε προ οντως θα σου φαινεται πολυ δυσκολο σιγα σιγα ομως θα ειναι ευκολο...Αν το εχεις αυθεντικο ξεκινα head 2 head seasons και ασε το offline play Ε λίγο training πριν βγω στην πραγματικότητα Το συνηθίζω γρήγορα νταξ,πλέον το μόνο που μου την δίνει είναι πως το game όταν νικάς είναι σαν να "θέλει" να ισοφαριστείς. Anyway Pes 2012 who? Fifa all the way
Karellen Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Ξεκίνησα Fifa 12 χθες(άλλος ένας που παρατάει το προ) και στο Setting Legendary είναι φαντασία μου ή είναι όντως πανδύσκολο? ειναι αρκετα δυσκολο...
padelis71992 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μη σπαμαρεις πανθηρα αν θελει καποιος θα σου πει φιλικα παντα
padelis71992 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Βασικα δεν ειναι μονο αυτος ο λογος που δε πρεπει να σπαμαρεις δεν ειναι ωραιο και για τους υπολοιπους :rolleyes: Αν θες παμε φιλικο τωρα εμεις εισαι ον;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 ωπ έλα το είδα το μνμ ναι σε 10 λεπτα μπορώ γιατί κάνω έναν καφε τώρα ωπ ακυρο .εχει ελληνική ταινία στην ΕΤ3.και θέλω να την οπωσδήποτε.χιλια συγγνωμη
newlynx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 H προσοχή στην λεπτομέρεια μου αρέσει. Αρχίζω αγώνα μετά τις 12 και οι εκφωνητές εύχονται καλά Χριστούγεννα!!!
sheik Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Το συνηθίζω γρήγορα νταξ,πλέον το μόνο που μου την δίνει είναι πως το game όταν νικάς είναι σαν να "θέλει" να ισοφαριστείς. Eμενα μου αρεσει, προσθετει κι αλλο στον ρεαλισμο. Δεν ισχυει βεβαια αυστηρα αυτο που λες. Απλα αναλογα με το πως εξελισσεται το ματς, μοιαζει να επηρεαζεται ας πουμε η ψυχολογια και το momentum των παικτων και της ομαδας. Μπορει ας πουμε το παιχνιδι να ειναι ντερμπι, να νικας 1-0 και οσο φτανεις στο 90 ,οπως ειναι λογικο, ο αντιπαλος (με την "ευνοια" του παιχνιδιου) να πιεζει ασφυκτικα και να σφυροκοπαει ψαχνοντας την ισοφαριση. Αντιθετα, μπορει ενω ο αγωνας ειναι 0-0 για αρκετη ωρα, να βαλεις(η να φας) γκολ και να αλλαξει ολοκληρη η ψυχολογια της ομαδας και στο καπακι σε 2-3 λεπτα να βαλεις(η να φας) 2ο...Σα να λεμε "λυθηκαν" τα ποδια τους και τους εφυγε το αγχος κι εκει που δε μπορουσες να αλλαξεις δευτερη πασα τωρα να κανεις τσαλιμια...
Karellen Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 ...ΟΚ το live season ειτε on ειτε οff φαινεται να μην εχει τελικα σημασια(το αφηνω στο off παντως)... Απο χθες που ανεβηκα devision 2(επεσα στην 3 παλι) εκαναν την εμφανιση τους παλι φανομενα boosting στους H2H αγωνες μου... Πριν λιγο ομως κερδισα εναν που επαιζε και με 5 πισω ομως,τουμπανο η ρεαλ του αλλα αυτος αμπαλος... εκανε και disconnect στο 90`!
padelis71992 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Ρε μάγκες είμαι εδώ σε ενα φίλο και έχουμε ένα πρόβλημα...Ενω το pc του παιζει καινουρια παιχνιδια οπως call of duty modern warfare 3 assassins creed revelations. Το φιφα που ειναι πιο ελαφρυ απο αυτα του κανει σπασιματα δοκιμασα τα παντα απο settings εβγαλα το antialising εβαζα εβγαζα το v-sync κατεβαζα αναλυσεις, εβαζα εβγαζα την επιλογη για τους ati users αν και εχει nvidia το εκανα μηπως αλλαξει κατι αλλα τιποτα. Ξέρει κανείς τι παίζει; Το συστημα του ειναι : Gpu : Nvidia Geforce 9500 GT Ram : 3 gb Cpu : Intel core 2 4400 @ 2.2 Ghz Και λειτουργικο windows 7. Αν εχετε καμια ιδεα ριχτε τη.
Karellen Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Ρε μάγκες είμαι εδώ σε ενα φίλο και έχουμε ένα πρόβλημα...Ενω το pc του παιζει καινουρια παιχνιδια οπως call of duty modern warfare 3 assassins creed revelations. Το φιφα που ειναι πιο ελαφρυ απο αυτα του κανει σπασιματα δοκιμασα τα παντα απο settings εβγαλα το antialising εβαζα εβγαζα το v-sync κατεβαζα αναλυσεις, εβαζα εβγαζα την επιλογη για τους ati users αν και εχει nvidia το εκανα μηπως αλλαξει κατι αλλα τιποτα. Ξέρει κανείς τι παίζει; Το συστημα του ειναι : Gpu : Nvidia Geforce 9500 GT Ram : 3 gb Cpu : Intel core 2 4400 @ 2.2 Ghz Και λειτουργικο windows 7. Αν εχετε καμια ιδεα ριχτε τη. μηπως εχει ανοιχτα τπτ msn,klp???? μηπως ειναι θεμα σκληρου?
greekboy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 και εγω με αυτο το λαπτοπ http://www.skroutz.gr/s/283916/Fujitsu-Siemens-Lifebook-AH530GFXF3.html αν δεν το εχω στο low εχει lag αν και μου φαινεται παραξενο...
Bourdoulas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ρε μάγκες είμαι εδώ σε ενα φίλο και έχουμε ένα πρόβλημα...Ενω το pc του παιζει καινουρια παιχνιδια οπως call of duty modern warfare 3 assassins creed revelations. Το φιφα που ειναι πιο ελαφρυ απο αυτα του κανει σπασιματα δοκιμασα τα παντα απο settings εβγαλα το antialising εβαζα εβγαζα το v-sync κατεβαζα αναλυσεις, εβαζα εβγαζα την επιλογη για τους ati users αν και εχει nvidia το εκανα μηπως αλλαξει κατι αλλα τιποτα. Ξέρει κανείς τι παίζει; Το συστημα του ειναι : Gpu : Nvidia Geforce 9500 GT Ram : 3 gb Cpu : Intel core 2 4400 @ 2.2 Ghz Και λειτουργικο windows 7. Αν εχετε καμια ιδεα ριχτε τη. Ναι θα σου πω τι παίζει. Η ΕΑ είναι για τα μπάζα και κρίμα η υποστήριξη που της δίνουμε. Αυτό το φαινόμενο υπάρχει σε πολλούς υπολογιστές - κυρίως όσους έχουν ΑΤΙ κάρτες - και ο μόνος τρόπος που έχω καταφέρει προσωπικά κάτι είναι να βάλω όλα τα settings σε off και low.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα