Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω δεν αντέχω να παίζω με άλλους που έχουν κακή σύνδεση με αποτέλεσμα να lagarei συνέχεια το παιχνίδι.Στο PES 2012 είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση

αυτη την στιγμη και μενα λαγκαρει τρελα .....μαλλον τελος για σημερα τα Η2Η games :-(

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαλαρώστε ρε μάγκες, ένα παιχνίδι είναι...

Και κάτι για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα. Έχω παρατηρήσει σε κάποιους αντιπάλους, ότι με το που δίνει πάσα αμέσως ο παίκτης που την έκανε τρέχει μπροστά για να γίνει το 1-2. Προηγουμένως έπαιζα με κάποιον που το έκανε συνέχεια με τους 2 επιθετικούς που είχε μπροστά. Σε μία περίπτωση έφαγα γκολ επειδή είχα αργούς αμυντικούς, αλλά μετά την ψιλιάστικα τη δουλειά και είτε τον έκοβα, είτε τον έβγαζα offside. Ήταν εκνευριστικό πάντως... Αυτήν την πάσα 1-2 πως την κάνει;

Δημοσ.

Χαλαρώστε ρε μάγκες, ένα παιχνίδι είναι...

Και κάτι για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα. Έχω παρατηρήσει σε κάποιους αντιπάλους, ότι με το που δίνει πάσα αμέσως ο παίκτης που την έκανε τρέχει μπροστά για να γίνει το 1-2. Προηγουμένως έπαιζα με κάποιον που το έκανε συνέχεια με τους 2 επιθετικούς που είχε μπροστά. Σε μία περίπτωση έφαγα γκολ επειδή είχα αργούς αμυντικούς, αλλά μετά την ψιλιάστικα τη δουλειά και είτε τον έκοβα, είτε τον έβγαζα offside. Ήταν εκνευριστικό πάντως... Αυτήν την πάσα 1-2 πως την κάνει;

Πατάς LB και την πάσα. Είναι καλός συνδυασμός για να ανεβαζεις παίκτες ψηλά.

android.png

Δημοσ.

Πήρες το πρωτάθλημα online ή εννοείς αγόρασες το παιχνίδι fifa 12?

Μάλλον το game ..για να μας δίνει το nickname!

Θα στήσουμε το cup που λέγαμε τελικά;

Δημοσ.

Πήρες το πρωτάθλημα online ή εννοείς αγόρασες το παιχνίδι fifa 12?

ναι το game. :) μια ερωτηση,φανταζομαι αυτο που κατεβασα απο origin εχει τα update/patch που εχουν βγει δεν κατεβαζω κατι extra..

Δημοσ.

Καλημερα!

Μπορει καποιος που παιζει με πληκτρολογιο(ξερω ειναι τραγικο αλλα εχουν καει ολες οι usb) ποια ειναι τα κουμπια που παιζεις? Εκτος τα A-S-D-SPACE-CAPS-SHIFT-CTRL υπαρχουν και αλλα? Αν εχει καποιος και τους συνδιασμους το τι κανει το καθενα θα ηταν μια χαρα :-)

Επισης και στους κανονικους αγωνες αλλα και στο HTH παει απιστευτα αργα..Στα μινιμουμ ειμαι μεσα και παραπανω, η συνδεση ειναι καλη.Αν κατεβασω τους τελευταιους drivers παιζει να δω βελτιωση?

Καλη χρονια να εχουμε

Δημοσ.

Ομολογω πως το παιχνιδι με απογοητευσαι αρκετα αυτη τη χρονια..τα γραφικα του ειναι πολυ αχριστα το pro 12 εχει καλητερα αυτη την χρονια ειναι και βεβαια η ποιο αχρηστη εταιρεια)να δουμε το επομενο φιφα πως θα ειναι..

Δημοσ.

Για τα γραφικα εχει δικιο το παιδι, ειναι ΑΙΣΧΡΑ.

Οταν η συνθηκες ειναι ηλιοφανεια, παλευονται, αλλα σε συννεφιες,βροχες,χιονια ειναι λες και παιζεις στο ps2...

Καλημερα!

Μπορει καποιος που παιζει με πληκτρολογιο(ξερω ειναι τραγικο αλλα εχουν καει ολες οι usb) ποια ειναι τα κουμπια που παιζεις? Εκτος τα A-S-D-SPACE-CAPS-SHIFT-CTRL υπαρχουν και αλλα? Αν εχει καποιος και τους συνδιασμους το τι κανει το καθενα θα ηταν μια χαρα :-)

Επισης και στους κανονικους αγωνες αλλα και στο HTH παει απιστευτα αργα..Στα μινιμουμ ειμαι μεσα και παραπανω, η συνδεση ειναι καλη.Αν κατεβασω τους τελευταιους drivers παιζει να δω βελτιωση?

Καλη χρονια να εχουμε

Μπορεις να πας στις ρυθμισεις του χειριστηριου, button help, και θα δεις εκει τι κανει καθε συνδυασμος πληκτρων.

Δημοσ.

Πιστεύω πως οπως και σε μένα έτσι κ σε όσους παίζουν φιφα φέτος είναι το τελευταίο πράγμα που τους νοιάζει τα γραφικά. Και δε τα θεωρώ και αισχρά... Για μένα του προ καρτουνιαζουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...