stratigos24 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Απορω γιατι ασχολουμαστε ακομα με το ποιο ειναι το καλυτερο. Καλυτερο φυσικα ειναι αυτο που με κανει να νοιωθω καλυτερα οταν το παιζω και δεν μπα να ναι και το χειροτερο...δεν με νοιαζει. Fifa 12 ρεεεεεε!!!!! Ποιο Pro???? Παμε καλα? Τοσα χρονια το φαγαμε στη μαπα και στο τελος τις μετριοτητες του....Αντε γεια!!!
padelis71992 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Οχι εγω δε σύγκρινα (γιατι απλά ειναι ασύγκριτα ) απλα ειπα τη γνωμη μου.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) !μου συμβαίνει το ίδιο 6 στα 10 ματς http://www.youtube.com/watch?v=sl54lz8wAmY Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2011 από BLuE_PaNtHeR
stratigos24 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ναι εχει αυτο του να μπορεις να βγεις μεχρι το 5 λεπτο χωρις να χασεις το παιχνιδι. Απο τη μια ειναι κακο οταν στο κανουν οταν κερδιζεις κλπ αλλα ειναι καλο μονο και μονο αμα εχεις για παραδειγμα σε ενα παιχνιδι lag πολυ, το βλεπεις τα πρωτα 2-3 λεπτα και βγαινεις...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Α αμα είναι ετσι εντάξει τότε .θα το κάνω και γω (όταν έχει πολύ lag)
sheik Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι απιστευτα εκνευριστικο, ειδικα οταν στον αγωνα παιζεται η παραμονη σου-προβιβασμος σου. Σκοραρεις στα πρωτα λεπτα και λες ωραια , καλα ξεκινησα και κανει quit ο αλλος. Πως εχω κρατηθει και δεν εχω σπασει οθονες,χειριστηρια κλπ ουτε κι εγω ξερω. Επισης, ισχυει μεχρι το 10 λεπτο σχεδον γιατι 2-3 φορες μου εκαναν quit εκει γυρω και παλι δεν πηρα νικη.Πλεον, στα πρωτα 10 λεπτα απλα προσπαθω να μην φαω γκολ αλλα ουτε και να βαλω, παιζοντας πασουλες μπρος πισω.. Το εχω κανει κι εγω, ακριβως για τον λογο που ανεφερε ο stratigos. Ουτε καν 2-3 λεπτα, αν δω πως με την σεντρα εχω lag, βγαινω. Αυτο δε το θεωρω αδικο.
stratigos24 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δεν νομιζω στο 10λεπτο γιατι ενας - δυο που μου εχουν βγει στο 6ο-7ο λεπτο εχουν χρεωθει την ηττα κανονικα. Εγω προσωπικα μετα το 5 δεν φοβαμαι τιποτα. Ναι, δεν ειναι αδικο οταν εχεις lag να βγεις αμεσα. Και αυτο γιατι, ενταξει να εχουμε και οι 2 λιγο lag καθεσαι και παιζεις δεν εγινε τιποτα αλλα εχω παιξει παιχνιδια με παιδια και μου λενε ειχα lag και εγω απο την αλλη δεν ειχα καθολου οταν παιζαμε. Αρα για φανταστειτε να παιζεις με εναν με lag και εκεινος να μην εχει?
sheik Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Φαινεται ξεκαθαρα το αν εχουν και οι 2 lag. Μου τυχαινει να εχω κι εγω και να καταλαβαινω οτι εχει και ο αλλος, απο το πως αλλαζει πασες κλπ. Αλλες φορες ομως, εγω εχω lag και δε προλαβαινω να αλλαξω σωστη 2η πασα και ο αλλος παει σφαιρα και με εχει συνεχεια στην πιεση...
Bourdoulas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ΟΚ ο άλλος δεν χρεώνεται με ήττα. Το παιχνίδι φαίνεται σαν παιγμένο (άρα μείον ένα παιχνίδια από τα 10) ή είναι σαν να μην έγινε ποτέ;
Bourdoulas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μάλιστα. Μου έχει τύχει 1-2 φορές μόνο ευτυχώς και απορούσα γιατί το έκαναν. Τώρα που το θυμήθηκα. Είναι δυνατόν να παίξω με έναν φίλο μου online στο ίδιο PC; Να είμαστε στην ίδια ομάδα και να παίξουμε εναντίων άλλων.
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μάλιστα. Μου έχει τύχει 1-2 φορές μόνο ευτυχώς και απορούσα γιατί το έκαναν. Τώρα που το θυμήθηκα. Είναι δυνατόν να παίξω με έναν φίλο μου online στο ίδιο PC; Να είμαστε στην ίδια ομάδα και να παίξουμε εναντίων άλλων. εμένα την 1η φορά που έπαιξα h2h και έφαγα γκολ στο 10 κοντά,αμέσως έκανε dc ο άλλος..και πήρα την νίκη και το μέτρησε το παιχνίδι.
Bourdoulas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν πιθανότατα βρήκα τι προκαλούσε το minimize. Το Avira! Μόλις το αφαίρεσα δεν ξαναείδα minimize. Επιτέλους ανέβηκα Division 1 αλλά είναι σκούρα τα πράγματα
sheik Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Ρε γαμωτο τι φταιει τοσο αμπαλος ειμαι πια? Τοσο καιρο(αν και για κανενα μηνα το ψιλοπαρατησα το παιχνιδι), πηγαινοερχομαι μεταξυ 6 και 7 division... Δε ξερω, εγω νομιζω πως παιζω καλα απλα ωρες ωρες τυχαινω ειτε σε φοβερους παικτες, ειτε εχω πολυ lag(πολυ συχνα) με αποτελεσμα εγω να σερνομαι και ο αλλος να ειναι τουρμπο..
kjtzemis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδια να ρωτησω εγω κατι που μου εκανε εντυπωση???στην εκδοση του pc δεν εχει τριπλες φετος???το επαιξα στο ps3 και ειχε κανονικα τριπλες....το κατευασα και στο pc και δεν εχει τριπλες....το περσυνο ειχε...φετος χωρις τριπλες δεν πας πουθενα βγαινεις 1-1 με τον αμυντικο και δεν ξερεις τι σκατα να κανεις για να τον περασεις!!!!!μηπως υπαρχει καμια ρυθμιση ή γινετε με κανα αλλο κουμπι φετος???γτ δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα