Προς το περιεχόμενο

greek game gurus

metaxi1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω μπει και χαζευω παλια θεματα, υπαρχει πολύ πραγμα (τώρα που μπηκα, νεος χρήστης, εχω πολύ catch up να κάνω).

Ορμώμενος από το θέμα αυτό http://www.insomnia.gr/topic/343828-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82-%E2%80%93-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AC%CF%82-%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%AE%CF%82/page__st__120__gopid__3972582#entry3972582 μου έδωσα μια ιδέα λέγοντας game gurus. Οσοι εχετε διαβασει περιοδικά από παλιά και παρακολουθείτε sites, σίγουρα θα έχετε κάποιον αγαπημένο ξεχωρίσει. Δεν είναι "ειδικεί" ούτε ξέρουν περισσότερα πραγματα απο εμας, αλλά μεσα από κειμενα τους, εχουμε μαθει πραγματα κι ακομα μαθαινουμε γιατι και οι πιτσιρικαδες οι τωρινοι, η νεα γενια ειναι πολυ πιο δραστηρια και ψαγμένη. Ο Τσουρινάκης πχ για τα adventures, ο Γκρελόνι, ο Κλαδης απο user που κάποιο site με Χαλκίδη, ο Παπαπαυλου απο τους νεωτερους, ο Γρυπάρης, ο Βλαχάκης... ο Φαλκονας που ειναι πιο tech. Υπηρχε κι ενα μπλογκ με τον βατραχο που εγραφε κατινιές, πάει αυτό, είχαμε και γελάγαμε με πιπερατα inside info... θυμαμαι και Λεκοπουλο και computer show και με πιανει ενα κατιτις. Αλλα αν υπηρχε ενας πιο αγαπημενος, ποιος να ήταν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...