Προς το περιεχόμενο

Μαύρη Οθόνη Κατά Την Εκκίνηση

titakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους...έχω ενα λάπτοπ acer aspire 7720g.δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.χτες πήγα να τον ανοίξω και το μόνο που έδειχνε ήταν μαύρη οθόνη.τίποτα άλλο.καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σε όλους...έχω ενα λάπτοπ acer aspire 7720g.δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.χτες πήγα να τον ανοίξω και το μόνο που έδειχνε ήταν μαύρη οθόνη.τίποτα άλλο.καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι?

Κάνει κανέναν ήχο ; Σε safe mode μπαίνεις ; :rolleyes:

Εγώ λέω να αφήσεις τα Bios update και αν δεν είναι σε εγγύηση να κάνεις ένα clear cmos για αρχή.

edit: Δεν πιστεύω μαζί με το σκληρό να σου έπεσε και το λαπτοπι ε;

http://www.insomnia.gr/topic/404968-%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%8D/

1) Αν δεν είσαι σε εγγύηση

2) Αν πιάνουν τα χέρια σου

3) Αν έχεις ξανανοίξει λαπτοπ τότε

Διαβάζεις το manual να δεις που είναι η μπαταρία και αφού τον έχεις βγάλει από το ρεύμα, πας να την αφαιρέσεις για κανένα λεπτό και να την ξαναβάλεις.

Είσαι σίγουρος ότι κοιτάς την μπαταρία...?

Επίσης η Καρμεν παρέλειψε να σου πει (η δεν στο είπε γιατί το θεώρησε αυτονόητο) ότι βγάζεις και την μπαταρία.

Είσαι σίγουρος ότι κοιτάς την μπαταρία...?

Επίσης η Καρμεν παρέλειψε να σου πει (η δεν στο είπε γιατί το θεώρησε αυτονόητο) ότι βγάζεις και την μπαταρία.

^^^+1 όντως ξεχάστηκα

H μπαταρία μέσα είναι στρογγυλλή και κρατιέται στα8ερά από πάνω με 1 σιδεράκι . Προσπάθησε με τσιβιδάκι η κατσαβίδι ψιλό να σηκώσεις απαλά το σιδεράκι και να τραβίξεις έξω τη μπαταρία συγχρόνως με κάτι λεπτό π.χ καρφίτσα... Σε κανένα λάπτοπ η μπαταρία δεν είναι κολλημένη. :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...