Mortis19 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Εχω καποιες ερωτησεις σχετικα με τις προβολες 3Dστον υπολογιστη. Καταρχας, εχω μπερδευτει με τα anaglyph και stereoscopic. Εγω τωρα που εχω μια απλη οθονη philips και μια ati 5770 μπορω να δω 3d χωρις να αγορασω νεο εξοπλισμο (stereoscopic ή anaglyph)? Επισης, το 3d με οθονη 3d και γυαλια nvidia 3d vision τι διαφορα εχει? H ATI εχει κατι παρομοιο με το 3d vision?
Silverage Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Λοιπόν φίλε μου. Για να δείς 3D πρέπει να έχεις κάρτα nvidia και οθόνη 120Hz.Η ATI δεν έχει βγάλει κάτι σε 3D. Οθόνη 3D δεν νομίζω πως υπάρχει παρα μόνο αυτές οι τηλεωράσεις που είναι ψιλομάπα αν θες την γνώμη μου. Nvidia 3D Vision είναι τα γυαλιά για το 3D γιατί δεν μπορείς να πάρεις ένα απλο σετ γυαλιών.Πρέπει να υπάρχουν τα γυαλιά με τον transmiter τους και τους drivers για να απομονώνετε σε κάθε μάτι η σωστή εικόνα. Έν ολίγοις, για να δεις 3D θέλεις κάρτα nvidia, τα γυαλιά της nvidia και μια οθόνη 120Hz π.χ. LG 2363D την οποία παρακολουθώ καιρό και έχει φθηνήνει τουλάχιστων 100 ευρώ απο τότε που βγήκε.
orlox Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 O silver δεν εχει απολυτο δικιο. Η nvidia υποστηριζει 3D με απλα γυαλια μπλε-κοκκινο των 5Ε με καταπληκτικα αποτελεσματα. Ενω τα βλεπεις κανονικα τρισδιάστατα χανεις λιγο στο χρωμα Αποστολή από LG-P500 με το Insomnia App
phanispal Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Αυτό είναι απ' τα πιο κλασικά 3D monitors. Πάντως δε νομίζω πως αξίζει ιδιαίτερα να ασχοληθείς ακόμη με το αντικείμενο.
Mortis19 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 orlox αυτο που λες ειναι το anaglyph 3D και αυτο που λεει ο Silverage ειναι το stereoscopic 3D αν δεν κανω λαθος, με το δευτερο να ειναι καλυτερο. Σας ρωτησα γιατι με ρωταγε ενας φιλος μου και εκτος απο το οτι ηθελα να δω αν αυτα που του πα ειναι βλακειες (τελικα μαλλον καλα του τα πα) ηθελα να δω αν αξιζει, γιατι για μενα δεν αξιζει (τουλαχιστον το stereoscopic, το anaglyph δεν το χω δοκιμασει ακομα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.