Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nα τους ενημερωσουμε για ποιο πραγμα? οτι τα τελεμαρκετινγκ του Μακη ειναι απατη? Προφανως το ξερουν. Τι νομιζεις, κουτοχορτο τρωνε?:)

Ελπίζω να το λες ειρωνικά...

Δημοσ.

Κι όμως, προσωπική εμπειρία, να έχω «ενημερώσει» κι εξηγήσει με το ν και με το ς πράγματα σχετικά με τα βραχιολάκια ισορροπίας και το όζον (με το νανοτέτοιο δε μου έχει τύχει ακόμα κουβέντα) και παρά την ενημέρωση... δεν.

Δυστυχώς υπάρχει πάντα το κοινό που είναι αφελές ή που ελπίζει. Εκεί στοχεύει το marketing τέτοιων προϊόντων και κάνει καλά τη δουλειά του.

Δημοσ.

Ελπίζω να το λες ειρωνικά...

Οχι, κανονικα το λεω. Συνηθως αυτοι που προθυμοποιουνται να ενημερωσουν(με ή ανευ εισαγωγικων) αλλους ειναι λιγοτερο σχετικοι απ αυτους.

Κι όμως, προσωπική εμπειρία, να έχω «ενημερώσει» κι εξηγήσει με το ν και με το ς πράγματα σχετικά με τα βραχιολάκια ισορροπίας και το όζον (με το νανοτέτοιο δε μου έχει τύχει ακόμα κουβέντα) και παρά την ενημέρωση... δεν.

Δυστυχώς υπάρχει πάντα το κοινό που είναι αφελές ή που ελπίζει. Εκεί στοχεύει το marketing τέτοιων προϊόντων και κάνει καλά τη δουλειά του.

Καποιο αλλο κοινο μπορει να θεωρει εσενα αφελη που πχ. περνας τις ωρες σου σε ιντερνετ φορουμς.

Το να υποβαθμιζουμε τους συνανθρωπους μας δεν ειναι σοφη κινηση.

Δημοσ.

@cthulhucarbide (για το #65) δε παλεύεται άσ'το, αποσύρσου κι εσύ από εκεί να... βρεις την υγειά σου!

Καποιο αλλο κοινο μπορει να θεωρει εσενα αφελη που πχ. περνας τις ωρες σου σε ιντερνετ φορουμς.

Το να υποβαθμιζουμε τους συνανθρωπους μας δεν ειναι σοφη κινηση.

Δεν «υποβαθμίζω» κάποιον που είναι αφελής λόγω έλλειψης γνώσεων ή ελπίζει λόγω ανάγκης. Αναφέροντας την αφέλεια και την ελπίδα νομίζω πως το θέτω πολύ ωραία για να μου προσάψεις κάτι τέτοιο, με αδικείς με αυτό το σχόλιο. Αντίθετα αποδέχομαι την κατάσταση κι επισημαίνω ακριβώς αυτό που λες, πως δε μπορούμε να είμαστε όλοι ίδιοι και να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα ομοιοτρόπως.

Σε μέρη στην Ινδία πασαλείφονται με σκατά αγελάδας επειδή πιστεύουν πως θα τους θεραπεύσουν κτλ. Περνάνε επιστήμονες από εκεί, αλλά δεν τους πείθουν να μη το κάνουν. Είναι αφελείς κι ελπίζουν, δε νομίζεις;

Δημοσ.

Δεν εννοούσα να συμμετάσχεις στο flame, αυτό είναι καταδικασμένο. Να κάνεις ένα ενημερωτικό ποστ για το όζον εννοούσα χωρίς να εμπλέκονται (αντι)παραθέσεις και τέτοια

Δημοσ.

Με αυτά που λες μου γενιέται η επιθυμία να υποτιμήσω εσένα

Μηπως ομως εισαι ηδη εσυ υποτιμημενος? :lol:

Δεν «υποβαθμίζω» κάποιον που είναι αφελής λόγω έλλειψης γνώσεων ή ελπίζει λόγω ανάγκης. Αναφέροντας την αφέλεια και την ελπίδα νομίζω πως το θέτω πολύ ωραία για να μου προσάψεις κάτι τέτοιο, με αδικείς με αυτό το σχόλιο. Αντίθετα αποδέχομαι την κατάσταση κι επισημαίνω ακριβώς αυτό που λες, πως δε μπορούμε να είμαστε όλοι ίδιοι και να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα ομοιοτρόπως.

Σε μέρη στην Ινδία πασαλείφονται με σκατά αγελάδας επειδή πιστεύουν πως θα τους θεραπεύσουν κτλ. Περνάνε επιστήμονες από εκεί, αλλά δεν τους πείθουν να μη το κάνουν. Είναι αφελείς κι ελπίζουν, δε νομίζεις;

Εδω δε μιλαμε για πασαλειμα με σκατα αγελαδας. Αν και υπαρχουν καποια παρομοια φαινομενα και στις πολιτισμενες κοινωνιες, πχ. να "κοινωνουνε" 400 ατομα απο το ιδιο κυπελο πιστευοντας οτι παιρνουν καποια θεια χαρη...

Δημοσ.

Εδω δε μιλαμε για πασαλειμα με σκατα αγελαδας. Αν και υπαρχουν καποια παρομοια φαινομενα και στις πολιτισμενες κοινωνιες, πχ. να "κοινωνουνε" 400 ατομα απο το ιδιο κυπελο πιστευοντας οτι παιρνουν καποια θεια χαρη...

Ε, ούτε γι αυτόν που γράφει σε φόρουμ μιλάμε, αλλά μου το είπες. Δεν έχει σημασία για τί πράγμα μιλάμε, σημασία έχει αν το έθεσα σωστά και το παράδειγμα είναι απολύτως ανάλογο, όπως και το δικό σου, άρα πιστεύω πως συμφωνούμε και με εννοείς πως δεν υποτιμώ κανέναν. Αντιθέτως έχω ως αρχή μου να μην υποτιμώ, τουλάχιστον όσους δε γνωρίζω καλά. :-)

Δημοσ.

Γιατί μπερδεύετε σε αυτό το θέμα, την πεπατημένη της αντίδρασης των πολλών ενάντια σε κάτι που δεν εξηγείται εύκολα, δηλαδή, μια απείθαρχη καταστολή της επιθυμίας να αποκτήσουν τη γνώση για κάτι που δεν θέλει επιστημονικές γνώσεις.

Η αφέλεια για το γιλέκο, δεν είναι το μείζον σήμερα, έστω και ως παράδειγμα παραπλανητικής τηλε-πώλησης.

Το άσχημο είναι, πως ότι και αν κατακτήσει ο σκεπτόμενος άνθρωπος, θα έρθει κάποια στιγμή που η ικανοποίηση και η ευφορία θα φανούν μάταια και ανίσχυρα σε απλά πράματα (π.χ σε τσιμπάει ένα κουνούπι και δεν έχεις ξύδι για τον κνησμό)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά το έχει δοκιμάσει κανείς? Σε άτομα με προβλήματα της σπονδυλικής στύλης έχει άραγε ανακουφιστική δράση?

σίγουρα ναι, γιατί ξαλαφρώνει λίγο το βάρος που κουβαλάνε στο πορτοφόλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...