isay Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά το έχει δοκιμάσει κανείς? Σε άτομα με προβλήματα της σπονδυλικής στύλης έχει άραγε ανακουφιστική δράση? ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ μην σκέφτεσαι καθολου την αγορά του. Θα ειναι απο τα πιο άχρηστα λεφτά που εχεις πετάξει.
PCharon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Αναρωτιέμαι πότε θα ξυπνήσει το ΚΕΠΚΑ ή/και ο ΕΟΦ.
Porg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Αναρωτιέμαι πότε θα ξυπνήσει το ΚΕΠΚΑ ή/και ο ΕΟΦ. Με το όζον τους πήρε μερικά χρόνια, τώρα που είναι και ο Μάκαρος απο πίσω....
isay Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Το δοκίμασες? Μόλις βρεις λίγο χρονο, διαβασε όλο το θεμα απο την πρωτη σελίδα και δες και τα βίντεο. Μετά θα καταλάβεις ΓΙΑΤΙ πρέπει να κοιτάξεις αλλού για λύσεις.
Dimitris362 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 φραντζεσκα δεν ξερω τι λενε οι απο πανω, αλλα εγω απο τοτε που αρχισα να το φοραω δεν μου πέφτει με τιποτα. δεν το βγαζω καθολου.
feodor Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 φραντζεσκα δεν ξερω τι λενε οι απο πανω, αλλα εγω απο τοτε που αρχισα να το φοραω δεν μου πέφτει με τιποτα. δεν το βγαζω καθολου. Ε τότε να μην το παρω ρε φιλε. Δεν συμφερει να εισαι ολη την ωρα "σηκωμενος".
ΠάρηςΓ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Με το όζον τους πήρε μερικά χρόνια, τώρα που είναι και ο Μάκαρος απο πίσω.... Ο Φυκιώρης ακομα λεει για οζον παντως και πουλάει... Και εχει παρει πολυς κοσμος. Επισης κοιταζω παντου και λεει και οζον ,ακομα και πεντικιουρ με οζον ειδα χτες σε ενα τοπικό
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Ξέρω γιατρό που το παραδέχεται το όζον και πίνει νερό ρίχνοντας οξυζενέ (νομίζω)
Dimitris362 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Ε τότε να μην το παρω ρε φιλε. Δεν συμφερει να εισαι ολη την ωρα "σηκωμενος". ε καλα και γω για να κοιμηθώ μπρούμυτα το βγαζω, αλλιώς δεν...
Tilemaxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Με το όζον τους πήρε μερικά χρόνια, τώρα που είναι και ο Μάκαρος απο πίσω.... Χωρίς πλάκα, ο Μάκης αυτή την στιγμή είναι ένα απο τα πιο ισχυρά πρόσωπα στην Ελλάδα. Δεν τολμάει κανείς να κινήσει αυτές τις διαδικασίες γιατί όλοι κρατιούνται στα πισινά τους, άσχετα ότι ξέρουν μέχρι και οι πέτρες ότι είναι καρααπάτη.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Συγγνώμη που θα το πω αλλά διακρίνω μια μικρή υστερία, φαίνεται να μή μπορούν κάποιοι να διακρίνουν ανάμεσα στο ''τα γιατρεύει όλα'', ''κάνει καλό σε κάποιες περιπτώσεις'', ''είναι άχρηστο'' και ''είναι βλαβερό''. Δε ρώτησα αν θεραπεύει κάθε νόσο ή κάποια πάθηση αλλά αν κάποιος το έχει φορέσει και έχει δει βελτίωση σε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Απλά ελληνικά δλδ. Αλλά η σύγχυση είναι τεράστια απ΄ότι φαίνεται.
PCharon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Με το γιλέκο περνάει και η σύγχυση άραγε;
Kill_bill2 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μα έπρεπε να φανεί ότι δουλεύει, αλλιώς κάνενα χαϊβάνι δεν θα το αγόραζε. Νερό με όζον Συσκευή για οικονομία στο ρεύμα νανοβιονικό γιλέκο ... Τα βάλαμε όλα στο μίξερ πάλι και τα κάναμε αληφή. Aν δεν ξέρεις να μην μιλάς. Το οζονισμένο νερό ή η οζονοθεραπεία είναι παγκοσμίως γνωστή και τα αποτελέσματά της δεδομένα. Δεν έχει καμιά σχέση με γιατροσόφια, εφευρέσεις. Είναι κάτι σαν θεραπεία με ιαματικό νερό...Παρόλα αυτά δεν συνιστώ σε κάποιον να το πάρει(για λόγους που είναι offtopic), εκτός να έχει κάποιο πρόβλημα σοβαρό. Όσο για το γιλέκο, δεν ξέρω. Γιατί μόνο ανάπηροι το διαφημίζουν και τόσο βλάκας είναι ο Μάκης να εκτεθεί έτσι πουλώντας κάτι μουφέξ; Ακόμα και αν λειτουργεί αυτό, δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκαλεί. Ίσως πρόωρη γήρανση ή ποιο συχνά εμφράγματα ή δεν ξέρω τι άλλη δυσλειτουργία. Με 2 λόγια και πάλι, αν δεν έχετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα πόνου ή αναπηρίας μην το παίρνεται. Αν ναι...γιατί όχι;;
Dimitris362 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 πολυ καλα επισης ειναι και τα βιβλια του λιακοπουλου, και οι ζωνες αδυνατισματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα