Προς το περιεχόμενο

vista security 2011 virus

mahites9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρετε.

μπαίνω απευθείας στο θέμα

προσπαθώντας να κάνω update το antivirus που έχω (eset nod 32) μπήκα σε ένα site και απέκτησα τον ιο ''vista security 2011'', το οποιο μου έκανε scan από μονο του. και έμοιαζε πολύ σα να γίνετε μέσο τον windows. φυσικά ζητούσε να αγοράσω ένα πρόγραμμα κτλ..το θέμα είναι ότι δε με άφηνε να ανοίξω τίποτα, ούτε antispam προγράμματα για να το καθαρίσω, ούτε internet, τίποτα...με ctrl ald del το έσβηνα και με το που πατούσα πχ στο "μοζιλλα" για να ανοίξει "ξαναεμφανιζοταν"...

anyway μπήκα στο internet από άλλο pc και βρήκα κάτι οδηγίες τύπου

http://www.2-spyware.com/remove-vista-security-2011.html

το θέμα είναι ότι δε με άφηνε να μπω στο regedit....μέχρι που έκανα την εξυπνάδα να παο στο task manager>processes>να του κάνω δεξί κλικ και να παο στις ιδιότητες >ασφάλεια>επεξεργασία χρηστών και να σβήσω όλους τους χρηστες από το συγκεκριμένο πρόγραμμα...

μετά βρήκα τρόπο να παο στο regedit και έσβησα όλα τα αρχεία και το πρόβλημα του ιου φαίνεται να έχει λυθεί...όμως πλέον ότι πρόγραμμα και να παο να ανοίξω μου βγάζει το εξής μήνυμα

''Δεν πάρχει πρόγραμμα συσχετισμού με αυτό το αρχείο για την εκτέλεση της ενέργειας. δημιουργήστε μια συσχέτιση στον πίνακα ελέγχου ''ορισμός συσχετίσεων''

τι μπορεί να είναι?εν το μεταξύ το περίεργο είναι ότι αν παο να ανοίξω πχ το "μοζιλλα" μου βγάζει αυτό το μήνυμα, αν ομως κάνω δεξί κλικ και αντί για άνοιγμα πατήσω είτε start είτε εκτέλεση ως διαχειριστής μου το ανοίγει...

έψαξα λίγο στο internet αλλα δε βρήκα κάτι, κάτι για format λέγανε...στέλνω και μερικά screenshots έτσι να υπάρχουν

many thanks προκαταβολικά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το προβλημα με τον ιο εχει λυθει. αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι λαμβάνω το μηνυμα για τον ορισμο συσχετισεων καθε φορα που προσπαθω να ανοιξω ενα προγραμμα

το προβλημα με τον ιο εχει λυθει. αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι λαμβάνω το μηνυμα για τον ορισμο συσχετισεων καθε φορα που προσπαθω να ανοιξω ενα προγραμμα

Πες πως το έλυσες για να το ξέρουν οι επόμενοι που θα έχουν το ίδιο πρόβλημα !! :rolleyes:

Ακολουθώντας τις οδηγίες που είχε το λινκ στο πρώτο μου ποστ...ή τουλάχιστον φαίνετε να έχει λυθεί...πάντως θα συμβούλευα να μην πειραχτεί το regedit καθότι τώρα τρέχω και δε φτάνω...καμιά βοήθεια?

Για γνώση και περαιτέρω αποφυγή, η μέθοδος αφαίρεσης του ιού είναι λάθος και έπρεπε να μπεις σε safe mode (αφού σου προκαλούσε προβλήματα πρόσβασης σε προγράμματα και επίσης δεν επέτρεπε την αφαίρεση του) και να καθάριζες την registry από τα κατάλοιπα.

Όσο αφορά το τώρα-λογικά είσαι σε Vista και γι' αυτό "αλιέυκτηκες" από τον ιό-ρίξε ένα βλέφαρο εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...