Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Μαύρο €116 @ Amazon.co.uk

Narayan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004FEF5PC/

Nintendo Wii μαύρο με το νέο χειριστήριο Wii Remote Plus και το Wii Sports Resort στα €116 τελική τιμή με τα μεταφορικά μέσα από το Amazon.co.uk

Χαμηλότερη τιμή στην ελληνική αγορά €148.01 από ebw αλλά νομίζω πως πρόκειται για το παλιό πακέτο που έχει το απλό Wii Remote με το Wii Motion Plus που μπαίνει επιπρόσθετο. Το πακέτο του Amazon έχει το νέο χειριστήριο που διαθέτει ενσωματωμένο το Wii Motion Plus.

http://www.skroutz.gr/s/21678/Nintendo-Wii-Sports-Bundles.html

Άντε καλό Πάσχα σε όσους έψαχναν για Wii αυτή την εποχή :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παρεπιπτόντως ο Xbox 360 Kinect sensor από amazon.co.uk βγαινει £81.98 => 96,20 ευρώ με τη "μετατροπή" τους (92.60 ευρω σύμφωνα με το google :fear:). Περιλαμβάνει free super saver delivery. Το πήγα μέχρι τέλους, ένα βήμα πριν την πληρωμή. Καλούτσικη τιμή νομίζω.

Παρεπιπτόντως ο Xbox 360 Kinect sensor από amazon.co.uk βγαινει £81.98 => 96,20 ευρώ με τη "μετατροπή" τους (92.60 ευρω σύμφωνα με το google :fear:). Περιλαμβάνει free super saver delivery. Το πήγα μέχρι τέλους, ένα βήμα πριν την πληρωμή. Καλούτσικη τιμή νομίζω.

Πληρωσε σε λιρες...Κλεισε την αυτοματη μετρατροπη που εχει το αμαζον.

• Moderators

Απο το καινουργιο φυλλαδιο Saturn Πυλαιας. ΚΟΣΤΟΣ ΜΑΣ=ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

post-155846-0-41526000-1302967444_thumb.jpg

ohmy.gif

Τι ειναι αυτο δλδ που παραθετεις; Προσφορα;

189 εχει στο καρφουρ το μαυρο - το ιδιο πακετο που εχει το σατουρν - χωρις καμια εκπτωση. 151 θα ειναι με το -20%.

Εχει μαλιστα και ενα μαυρο πακετο, με resort αλλα και με super mario cart στα 199€...

xe.com

99.98 GBP = 113.091 EUR

116 με τον "Ελληνικο" ΦΠΑ 23%.

Μια χαρα ειναι η τιμη του TS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...