katerina_a_86 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Καταρχάς δεν ξέρω αν postάρω στην σωστή ενότητα αλλά δεν ήξερα που να postάρω. Θα πάω χωριό για 4-5 μέρες για το πάσχα και ψάχνω τρόπο να έχω internet. Επειδή στο σπίτι δεν υπάρχει καν τηλέφωνο ο μόνος τρόπος είναι μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Επειδή όμως δεν έχω ιδέα ως προς το θέμα πήρα το θάρρος να ρωτήσω. Ψάχνω το καλύτερο πακέτο σε τιμή/MB. Έχω ένα 3G modem της vodafone που χρησιμοποιούσα στο UK αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να δουλέψει με ελληνική sim.(ξέρει κανείς??) Έχω smartphone οπότε ίσως μπορώ να το κάνω να μοιράζει την σύνδεση μέσω wifi αν χρειαστεί να αγοράσω modem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Από τη στιγμή που το χρειάζεσαι μόνο για τις μέρες των εορτών, μάλλον η ποιο οικονομική λύση θα είναι να αγοράσεις data plan από την εταιρία που έχεις σύμβαση για το smartphone σου. Σε ποια εταιρία είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Από τη στιγμή που το χρειάζεσαι μόνο για τις μέρες των εορτών, μάλλον η ποιο οικονομική λύση θα είναι να αγοράσεις data plan από την εταιρία που έχεις σύμβαση για το smartphone σου. Σε ποια εταιρία είσαι; Το data plan τι είναι? Έχω σύνδεση cosmote, το smartphone καμία σχέση όμως με cosmote, ειναι το blade της wind και έκοψα τo 3G internet της sim της σύνδεσης γιατί με το android λειτουργικό φοβάμαι τις χρεώσεις από κρυφά downloading από εφαρμογές. (ήδη πλήρωσα 20 ευρώ χαβαλετζίδικα και δεν νιώθω ασφάλεια μπλοκάροντας τα data από το κινητό, συνδεσή+smartphone ΠΟΤΕ) Οπότε σκέφτομαι να βάλω στο κινητό μια κάρτα what'up πχ ή κάτι τέτοιο (το πιο συμφέρον). Εκτός κι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το modem της vodafone και γλιτώσω από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου για μοίρασμα wifi και την επιπλέον ακτινοβολία. Επίσης πάντα αναρωτιόμουν αν οι εταιρίες αντιμετωπίζουν το internet μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε ένα κινητό και σε ένα laptop με διαφορετικά προγράμματα. Στην ουσία το ίδιο πράμα δεν είναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 wind με καρτα. Το usbακι εχει 35 ευρω και περιλαμβανει και μια βδομαδα (ως 2gb) δωρο. καθε βδομαδα (2gb) ως ανανεωση κοστιζει 10 ευρω πολυ καλο για περιπτωση σαν την δικη σου. Ειδικα αφου εχεις ηδη usb για 3g sim γλυτωνεις μαλλον τοα ρχικο πακετο; για δες εδω... http://www.wind.com.gr/Left-Menu/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/WIND-Mobile-Broadband/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF.aspx Επίσης πάντα αναρωτιόμουν αν οι εταιρίες αντιμετωπίζουν το internet μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε ένα κινητό και σε ένα laptop με διαφορετικά προγράμματα. Στην ουσία το ίδιο πράμα δεν είναι??[/b] Eμ, σχεδον. Αλλα ας πουμε εαν εχεις vodafone στο κινητο, μπορεις με ενα 1 ευρω να σερφαρεις "ελευθερα" για 24 ωρες. Το να το συνδεσεις ομως στον υπολογιστη λεγεται tethering και δεν επιτρεπεται . Αυτο επειδη για το κινητο υπολογιζουνε οτι αντε μερικες δεκαδες megabyte την ημερα στην χειροτερη, ενω με pc κανη χρηση για πλακα εκατονταδες megabyte την ημερα. Γι αυτο τον σκοπο προσφερονται τα προγραμματα πχ 5gb τον μηνα κλπ. Αυτα πολυ χοντρικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 wind με καρτα. Το usbακι εχει 35 ευρω και περιλαμβανει και μια βδομαδα (ως 2gb) δωρο. καθε βδομαδα (2gb) ως ανανεωση κοστιζει 10 ευρω πολυ καλο για περιπτωση σαν την δικη σου. Ειδικα αφου εχεις ηδη usb για 3g sim γλυτωνεις μαλλον τοα ρχικο πακετο; για δες εδω... http://www.wind.com.gr/Left-Menu/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/WIND-Mobile-Broadband/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF.aspx Το modem είναι της vodafone απο UK και δεν ξέρω καν αν θα δουλεύει με vodafone με ελληνική sim. Αυτό το πακέτο πχ δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κινητό? Δηλαδή αν βάλω την sim στο κινητό μου δεν θα δουλέψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Κακώς φοβάσαι τις χρεώσεις στα smartphone, είναι πολύ εύκολο να παρακολουθείς κινηση. Για εμένα πάρε ένα νούμερο Vodafone και ενεργοποίησε το 1 euro για καθε μερα χρήσης. Βαλε μια κάρτα 10 ευρώ κ θα την βγάλεις μια χαρά. Sent from my HTC Wildfire using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Κακώς φοβάσαι τις χρεώσεις στα smartphone, είναι πολύ εύκολο να παρακολουθείς κινηση. Για εμένα πάρε ένα νούμερο Vodafone και ενεργοποίησε το 1 euro για καθε μερα χρήσης. Βαλε μια κάρτα 10 ευρώ κ θα την βγάλεις μια χαρά. Sent from my HTC Wildfire using Insomnia App 1.Όσο εύκολο είναι να παρακολουθώ την κίνηση άλλο τόσο εύκολο είναι να γίνει η βλακεία. Μέχρι οι τιμές mobile internet να γίνουν ανθρώπινες εγώ χαβαλετζίδικα λεφτά δεν θα τους δώσω. 2.Σχετικά με το πρόγραμμα της vodafone που λες α)πόσα mb για κάθε μέρα β)είναι για κινητό ή χρειάζομαι modem? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 1. Δεν σ' ενδιαφέρει και πάμε κατ' ευθείαν στο 2. 2. Πρόκειται για το κινητό (όχι για modem) και με € 1,00 έχεις απεριόριστα Mb/ημέρα. link: www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9141 Swyped from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 1. Δεν σ' ενδιαφέρει και πάμε κατ' ευθείαν στο 2. 2. Πρόκειται για το κινητό (όχι για modem) και με € 1,00 έχεις απεριόριστα Mb/ημέρα. link: www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9141 ωραία όμως δεν διάβασες τα ψιλά γράμματα : Η υπηρεσία διατίθεται με πολιτική ορθής χρήσης 10ΜΒ την ημέρα. Αλλά και σε περίπτωση που ξεπεράσεις τα 10MB, μην ανησυχείς γιατί δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση ούτε σταματάει η δυνατότητα πλοήγησης στο Internet. Η Vodafone δύναται, όμως, να αναπροσαρμόσει την ταχύτητα πλοήγησης στο 3G για τη διασφάλιση της ποιότητας του δικτύου της. Eμ, σχεδον. Αλλα ας πουμε εαν εχεις vodafone στο κινητο, μπορεις με ενα 1 ευρω να σερφαρεις "ελευθερα" για 24 ωρες. Το να το συνδεσεις ομως στον υπολογιστη λεγεται tethering και δεν επιτρεπεται . Αυτο επειδη για το κινητο υπολογιζουνε οτι αντε μερικες δεκαδες megabyte την ημερα στην χειροτερη, ενω με pc κανη χρηση για πλακα εκατονταδες megabyte την ημερα. Γι αυτο τον σκοπο προσφερονται τα προγραμματα πχ 5gb τον μηνα κλπ. Αυτα πολυ χοντρικα. Και αν κάνω tethering τι θα γίνει? Υποθέτω πως αφού επιτρέπουν μόνο 10mb την μέρα μετά θα σέρνεται τελείως. Άρα δεν με συμφέρει να χρησιμοποιήσω αυτό το πρόγραμμα για laptop σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 ωραία όμως δεν διάβασες τα ψιλά γράμματα : Και αν κάνω tethering τι θα γίνει? Υποθέτω πως αφού επιτρέπουν μόνο 10mb την μέρα μετά θα σέρνεται τελείως. Άρα δεν με συμφέρει να χρησιμοποιήσω αυτό το πρόγραμμα για laptop σωστά? Τα διάβασα, αλλά όπως λέει και στο κείμενο, πιστεύω ότο με το κινητό είναι δύσκολο να ξεπεράσεις τα 10Mb/ημέρα και ακόμη και το κάνεις δεν θα χρεωθείς επιπλέον χρήματα, απλά θα πέσει η ταχύτητα (από 3g σε 2g). Γι' αυτό και δεν έγραψα κάτι... Και σου έγραψα ότι είναι πρόγραμμα για κινητό και όχι για laptop Swyped from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Αν έχεις καμιά καρτούλα wind σε συμφέρει να κάνεις αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μα ούτε ένας να πει: Κάνε και λίγη αποτοξίνωση geek, ούτε ο Βαρδινογιάννης τέτοια ανάγκη για internet πασχαλιάτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 κι οι ευχες; πασχαλιατικα ολο και κανα καλη ανασταση θα πεις. Με facebook, email κλπ την βγαζεις οικονομικοτερα νομιζω τα προαναφερθεντα δυο προγραμματακια wind ειναι ο,τι πρεπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Τα διάβασα, αλλά όπως λέει και στο κείμενο, πιστεύω ότο με το κινητό είναι δύσκολο να ξεπεράσεις τα 10Mb/ημέρα και ακόμη και το κάνεις δεν θα χρεωθείς επιπλέον χρήματα, απλά θα πέσει η ταχύτητα (από 3g σε 2g). Γι' αυτό και δεν έγραψα κάτι... Και σου έγραψα ότι είναι πρόγραμμα για κινητό και όχι για laptop ΟΚ τότε, εγώ όμως το θέλω για laptop... Μα ούτε ένας να πει: Κάνε και λίγη αποτοξίνωση geek, ούτε ο Βαρδινογιάννης τέτοια ανάγκη για internet πασχαλιάτικα. Ασε ρε θα φρικάρω 5 μέρες στα βουνά. Αν έχεις καμιά καρτούλα wind σε συμφέρει να κάνεις αυτό Καλή φάση φαίνεται. Αλλά είναι για κινητό, οπότε θα πρέπει να δίνω internet με wifi από το κινητό στο laptop σωστά? Κάρτα wind δεν έχω. πληρώνεις όταν πας να πάρεις sim? Θυμάμαι εποχές που τις μοίραζαν στον δρόμο. Ακούω κι άλλες προτάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δεν σε πιάνει για Πάσχα, και επίσης δεν ξέρω αν τελικά θα παίξει στ'αλήθεια, αλλά έγραψα αυτό σε άλλο thread ¨Είχα από πέρυσι μια sim της Wind (από τότε που έδινε 1.5Gb) με μηδενικό υπόλοιπο, και προχθές την έκανα φορητότητα στη Vodafone σε μια κοπέλα της Voda στο δρόμο. Μου είπε ότι εδώ και 2-3 εβδομάδες με φορητότητα καρτοκινητού σου δίνουν κάθε τέλος του μήνα αυτόματα 5 ευρώ χωρίς ανανέωση μέχρι τέλος του χρόνου. Δεν ξέρω αν πράγματι θα γίνει ακριβώς έτσι, πάντως η sim ήταν για πέταμα (έληγε σε λίγες μέρες) και δεν σκόπευα να δώσω άλλα λεφτά εκεί, οπότε δεν χάνω τίποτε να το δοκιμάσω. Αν θέλετε ρωτήστε σε κανένα κατάστημα ή σε promo girls, δεν ανοίγω άλλο thread μη σας πάρω στο λαιμό μου. Την Μ.Τρίτη θα γίνει η φορητότητα, και τέλος του μήνα θα έρθει η στιγμή της αλήθειας. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.