Προς το περιεχόμενο

προβλημα εξωτερικου σκληρου δισκου μετα απο format

stratos789

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδια τι κανετε?Λοιπον εκανα format στο pc και μετα απο το format εχει ενα προβλημα ο εξωτερικος σκληρος δισκος.ποιο συγκεκριμενα παταω να μπω και σε μερικους φακελους μου λεει οτι δεν εχω δικαιωματα τι να κανω? :cry: please help

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

για σας παιδια τι κανετε?Λοιπον εκανα format στο pc και μετα απο το format εχει ενα προβλημα ο εξωτερικος σκληρος δισκος.ποιο συγκεκριμενα παταω να μπω και σε μερικους φακελους μου λεει οτι δεν εχω δικαιωματα τι να κανω? :cry: please help

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

καλά είμαστε εσύ;

Και θα είμαστε καλύτερα αν μας πεις ποιος είναι ο εξωτερικός και ποιο λειτουργικό έχεις.

Δημοσ.

Είσαι με λογαριασμό admin συνδεδεμένος;

Εχεις άλλο Pc να δοκιμάσεις τους φακέλους που λες μήπως σου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα;

Τα αρχεία σου τα έχεις κρατήσει και σε άλλο δίσκο;

Δημοσ.

Πήγαινε πάνω σε έναν από αυτούς τους φακέλους. Κάνε δεξί κλικ και πάτα properties. Πήγαινε στην καρτέλα security και πάτα το edit. Πες μου ποια είναι τικαρισμένα στον admin λογαριασμό.

Δημοσ.

Αν το full control είναι τικαρισμένο αποχωρώ δεν έχω άλλη ιδέα.

Εκτός αν μπεις με κανένα live cd από Linux Και να πάρεις τα αρχεία.

Περίμενε καλύτερα κάποιον άλλο που θα έχει καμιά ιδέα στο θέμα σου.

Δημοσ.

Πρεπει να αλλαξεις τον ιδιοκτητη των αρχειων. Δεν ειμαι σε πισι να σου πω την ακριβη διαδικασια αλλα στο περιπου ειναι καπου εκει που σου λεει η καμμεν σε καρτελα πιο μεσα ακομα του λες take ownership.

Αποστολή από LG-P500 με το Insomnia App

Δημοσ.

Ο απλός τρόπος είναι να κατεβάσεις αυτό

http://www.blogsdna.com/wp-content/uploads/2009/01/takeownership.zip

θα τρέξεις αυτό (InstallTakeOwnership.reg) το οποίο θα προσθέσει ένα κλειδί στο registry

και από κει και πέρα με δεξί κλικ στο φάκελο θα έχεις και την επιλογή Take Ownership

την κλικάρεις και τελειώνει η υπόθεση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...