vasileios1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Καλησπερα, ηθελα να αγορασω ενα νεο τροφοδοτικο για μια καρτα 4850 που πηρα ενας φιλος μου εχει ενα αχρησιμοποιητο turbo-x 550w και μου το δινει το εχει χρησιμοποιησει κανεις? ειχαν βγει καλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 λεφτα δεν ειπες. αλλο να σου πει 20 ευρω και αλλο 40. γιατι αμα σου πει κανα 40ευρω παιρνεις ενα επωνυμο με εγγυηση. περνεις και ενα παρα πολυ καλό πχ corsair 430 με 50, εγω παντως στο τροφοδοτικο δεν θα εκανα τσιγκουνιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Αν στο δίνει τσάμπα πάρτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Aυτα τα turbo-x πρεπει να ειναι made by chieftec πρεπει να την παλευουν καπως.. αν ειναι τσαμπε παρτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Γιατί chieftec = win... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasileios1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 κανενα 20€ μαλλον θα του δωσω το μονο που με απασχολει ειναι να μην ειναι ποιοτητα ΟΕΜ και μου καψει τιποτα και το αλλο που εχω στα υποψιν ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.663435 που το εχω βρει κανενα 30€ σε ενα μαγαζι στην γειτονια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Αστό καλύτερα πάρε το turbo-x αυτό είναι τρεις χειρότερο. Το αν θα σου κάψει κάτι δεν μπορείς να το ξέρεις πάντως δεν είναι και από τα ποιοτικότερα τροφοδοτικό τα turbo-x είναι στην κατηγορία του κακού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasileios1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 στα 30 με 40 ευρω κατι καλο παιζει ξερω οτι τα corsair antec seasonic enermax Xigmatek ειναι καλα αλλα δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δε νομίζω να βγάζει turbo-x τροφοδοτικά το πλαίσιο. Μάλλον θα μπερδεύτηκε με το κουτί του υπολογιστή ο φίλος σου. Αν δίνεις μόνο 30€ το πολύ, δεν έχεις και πολλές επιλογές. Ολα oem κινέζικα είναι. Είναι θέμα τύχης αν θα σου βγει καλό ή όχι. Επίσης να ξέρεις, ότι τα watt που δηλώνουν στα noname είναι πλασματικά και δηλώνουν μόνο το peak power. Στην πράξη το 600άρι μπορεί να μην αντέχει ούτε 350 σταθερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δες κάποια μέχρι τα 50Ε είναι από πολύ έως αρκετά ποιοτικά σε σχέση με το turbo-x είναι σαφώς πολύ ανώτερα Silverstone Strider Essential 400W Enermax Cyclops 405W Corsair Builder Series CX430 OCZ StealthXStream 2 500W Επίσης ρώτησε στο κατάστημα της γειτονιά σου αν μπορεί να φέρει η έχει τροφοδοτικό hec ίσως από τα ποιο σκυλιά και πάρα πολύ ποιοτικά τροφοδοτικά που έχω δοκιμάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Πολυ καλες οι προτασεις του Rafa. Εν τω μεταξυ να τονισω και εγω πως το τροφοδοτικο αξιζει παντα να ειναι λιγο ακριβο,γιατι ειναι το πιο σημαντικο υλικο του υπολογιστη και αν ειναι ποιοτητας μπορει να σου κρατησει πολλα χρονια.Δεν κανουμε εκπτωσεις στο τροφοδοτικο ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasileios1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Τελικα πηρα απο το φιλο μου το turbo-x (να δουμε τι θα βγει) ευχαριστω ολους για τις συμβουλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ------------άκυρο-διαγράψτε το------------- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δε νομίζω να βγάζει turbo-x τροφοδοτικά το πλαίσιο. Μάλλον θα μπερδεύτηκε με το κουτί του υπολογιστή ο φίλος σου. Αν δίνεις μόνο 30€ το πολύ, δεν έχεις και πολλές επιλογές. Ολα oem κινέζικα είναι. Είναι θέμα τύχης αν θα σου βγει καλό ή όχι. Επίσης να ξέρεις, ότι τα watt που δηλώνουν στα noname είναι πλασματικά και δηλώνουν μόνο το peak power. Στην πράξη το 600άρι μπορεί να μην αντέχει ούτε 350 σταθερά. Υπάρχει!! http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU.htm?Manufacturer=Turbo-X Καλά αυτό το efficiency 70% ειναι για γέλια!!! Να μην πω για τις τιμές που είνια στα ύψη για τροφοδοτικά τέτοιας ποιότητας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logitech Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 οπως το ειπες 85 ευρω 650watt turbo-x τα ιδια λεφτα με το coolermaster και με το corsair αυτο ειναι πραγματικα για γελια Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.