Προς το περιεχόμενο

Rapror vs Raid0

vaggelisp7406

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ποθ με απασχολει για μια αγορα..

Εχω στο pc μου 2 σκληρους δισκους των 500 gb εκαστος σε raid 0 και θα ηθελα να ρωτησω,ειναι καλυτεροι 2 σε raid 0 για λειτουργικο η καλυτερος ενας raptor WD στις 10000rpm? ποιος ειναι πιο γρηγορος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

σε data transfer κερδιζει το raid 0.δηλαδη αν μεταφερεις αρχεια η κανεις μεγαλα φορτωματα θα κερδισει το Raid 0.τωρα για windows και για μικρα αρχεια και random reads και τετοια κερδιζει ο raptor Λογω μικροτερου access time Λογω 10.000 rpm.

εγω παντως raptor θα παιρνα.θεωρω πολλα λεφτα τους ssd ειδικα τους καλους.

Οταν ενας raptor 150gb εχει 140 ευρω και ενας ocz vertex2 80gb εχει 179 τοτε παιρνεις ssd γιατι μπορει να εχει την μιση χωρητικοτητα,αλλα εχεις διπλασιες+ ταχυτητες.Και επειδη ο φιλος εχει δισκο,τοτε δεν νομιζω να τον ενδιαφερει η χωρητικοτητα.

εγω παντως raptor θα παιρνα.θεωρω πολλα λεφτα τους ssd ειδικα τους καλους.

Εγώ στην θέση του αν ήθελα αρκετό χώρο θα έπαιρνα τον Samsung 1TB SpinPoint F3 αν είχα άλλον χώρο θα έπαιρνα ssd στα 110Ε

πεταμένα λεφτά οι Raptor/Velociraptor πλέον...

για καποιον που θελει αξιοπιστια οχι πεταμενα λεφτα.για μενα ο ssd ειναι πεταμενα λεφτα ΓΙΑ ΜΕΝΑ γιατι ακομα πειραματιζονται βγαζουν οτι τους κατεβασει.οχι mlc οχι slc oχι DDC OXI PPRC οχι δεν ξερω τι.το ενα εχει αυτο το ενα εχει το αλλο.οταν κατασταλαξουν μετα απο μερικα χρονια και ριξουν και τις τιμες και ανεβασουν τα giga ok.εκει τα θεωρω πεταμενα λεφτα για ssd.δεν μιλαω για τους πρωτους που βγηκαν που ηταν η κλεψια του αιωνα.ενα 10000000 προβληματα αλλα συνεχιζαν να τους πουλανε και σε τιμες απλησιαστες.τωρα ο ενας εχει συν αυτα ο αλλος εχει συν αυτα αλλα μειον αυτα,οι καλοι ssd ειναι ακριβοι αρκετα και λιγα τα giga.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...