vaggelisp7406 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Παιδια γεια σας.Οπως βλεπετε και στην υπογραφη μου εχω την evga gtx 470 o/c.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.. Μπορω να συνδεσω 2 οθονες ταυτοχρονα στο pc μου και να παιξω εκει καποιο παιχνιδι σε μεγαλυτερη αναλυση απο την 1920x1080 που υποστηριζει η οθονη μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Αν εννοείς Surround όχι, δεν γίνεται θες SLI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Tι εννοεις Sorround?Eχω δει καποιο βιντεο το οποιο εχουν 2 οθονες η μια διπλα στην αλλη ενωμενες στο pc και παιζουν cod 2 ασ πουμε και στισ 2 μαζι σαν να ηταν μια αλλα με μεγαλυτερη αναλυση..Την μια θα την συνδεσω στην μια εξοδο της καρτας γραφικων μου και την αλλη οθονη στην αλλη εξοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 κανεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redbill80 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Αυτο που λες ειναι επεκταση οθονης εργασιας.μεγαλυτερη αναλυση απο αυτη που υποστηριζει η οθονη σου δεν προκειται να παρεις. Αποστολή από HTC HD2 με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δεν εννοω επεκταση επιφανειας εργασιας.. Εννοω κατι τετοιο http://www.youtube.com/watch?v=GNkDX2pcg0U&feature=fvwrel αλλα οχι με 6 οθονες αλλα με 2 ή 3 με την gtx 470 μου..Γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δεν εννοω επεκταση επιφανειας εργασιας.. Εννοω κατι τετοιο http://www.youtube.com/watch?v=GNkDX2pcg0U&feature=fvwrel αλλα οχι με 6 οθονες αλλα με 2 ή 3 με την gtx 470 μου..Γινεται? Σου απαντησε ο psycho,στην ΑΤΙ γινεται με μια καρτα.Στην nVidia για να κανεις κατι τετοιο θελεις δυο καρτες γραφικων,με μια δεν γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Απλα ηθελα να δοκιμασω την καρτα μου σε καποια games και benchmarks τι δουλεια κανει σε μεγαλυτερες αναλυσεις. υπαρχει καποιο benchmarks που κανει κατι τετοιο? να μετραει τις επιδοσεις τις καρτας σε μεγαλυτερη αναλυση καπως εικονικα? γιατι δεν υποστηριζει η οθονη μου πανω απο 1920x1080 αναλυση.. ή πρεπει οπωςδηποτε να εχω μια οθονη που να υποστηριζει μεγαλυτερη αναλυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο και να σου πω την αληθεια δεν ξερω,λογικα δεν γινεται ομως.Παντως μπορεις να δεις τι μπορει να κανει η 470 σε μεγαλυτερες αναλυσεις απο 1920χ1080 σε διαφορα reviews.Ψαξτο λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ίσως να μπορείς να benchάρεις με "generic" οθόνη και το monitor κλειστό - απλά πρέπει να είσαι γάτα με τις συντομεύσεις του πληκτρολογίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Τι εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Αν τα windows δεν ξέρουν τι οθόνη έχεις θα σε αφήσουν να πας μέχρι τις υψηλές αναλύσεις (2560κτλ). Με το που κάνεις apply θα χάσεις την εικόνα - αλλά αν ξέρεις τι να πατήσεις στα τυφλά, το pc δουλεύει κανονικά και μπορείς να benchάρεις σε ότι ανάλυση θέλεις. Τυφλόμυγα Θέλει λίγο προπόνηση και να είσαι ninja βέβαια - αλλά γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 και πως θα μπω να ανοιξω το benchmarks για να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Εκεί έγκειται το ninjιλίκη Πρέπει να ορίσεις shortcuts από το πληκτρολόγιο για να αλλάζουν εύκολα οι αναλύσεις, και μετά στα τυφλά, alt tab, enter, tab tab... και κάπως, κάποτε θα το πετύχεις. Easy? No. Possible? Yeap! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 κατι αλλο που σκεφτηκα.. αν συνδεσω 2 οθονες στο pc μου και η μια να ειναι προεκταση της αλλης.. αν στην δευτερη οθονη ορισω ως αναλυση μια μεγαλυτερη εκεινη θα σβησει οταν εφαρμοσω τις ρυθμισεις.. μετα θα ανοιξω την εφαρμογη benchmarks και θα την μεταφερω στην δευτερη οθονη ετοιμη με τις ρυθμισεις της μεγαλυτερης αναλυσης που θελω..δεν θα δουλεψει ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.