zHsHs_87 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 καλησπερα παιδαι εχω το παραπανω στικ : zte, hsupa usb stick, model :mf110 το οποιο το πειρα απο ρουμανικι κινητι τηλεφωνεια και τωρα βαζω μια ελληνικη καρτα για να πιασω σε ελληνικο δικτυο 3g στον υπολογιστι μου. με το που το συνδεω ολα καλα μου ζηταει Pin το βαζω αλλα μετα μου λεει προβλημα και μου βγαζει τον αρηθμο imei: xxxxxxxxxx και απο κατω ενα κωδεικο που πρεπει να βαλω ξερει κανεισ τι ειναι και πως το βρησκω??? ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Προφανώς το 3G stick σου είναι κλειδωμένο για να παίζει σε δίκτυα Ρουμανίας. Αυτός ο κωδικός που σου ζητά δηλαδή, είναι ο κωδικός ξεκλειδώματος. ΥΓ: Βελτίωσε λίγο την ορθογραφία σου. Sent from my GT-I9000 using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zHsHs_87 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 ναι λογικα αυτο ειναι ξερεις αν υατο υπαρχει καπου??? αν μπορω να το βρω??? υγ. με συνχωρεις τα λαθει τα κανω απο βιασινη!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.