WazzupGR Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Εχω premium σε αυτες τις 3 σελιδες (rapidshare, oron, fileserve) Γραφτηκα με προπληρωμενη πιστωτικη καρτα ομως διαβασα διαφορους να λενε οτι αυτες οι σελιδες κανουν καθε μηνα αυτοματες χρεωσεις. Πως μπορω να το σταματησω αυτο? Εγω τα θελω μονο για ενα μηνα οχι παραπανω Τι μπορω να κανω για να μην με χρεωσει αυτοματα και τον επομενο μηνα?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Το RapidShare δεν ανανεώνει από μόνο του. Το HotFile το κάνει, και υπάρχει και σχετικό θέμα στο φόρουμ. Για Oron δεν ξέρω.
DrDeath Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Η προπληρωμένη προφανώς μέσω paypal. Από εκεί ακυρώνεις την πληρωμή. Recurring payments διαλέγεις αυτή που θες, ακυρώνεις και είσαι ΟΚ.Εννοείται ότι πλήρωσες πχ ένα μήνα συνδρομή ισχύει.
black_widow Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Εγώ είχα μηνιαία στο hotfile όχι μέσω paypal αλλά κατευθείαν με billing πιστωτικής ( δεν μπορούσα να κάνω συνδρομή με το paypal για άγνωστο λόγο ) , δεν ήξερα ότι ανανεώνεται αυτόματα , πήγε να κάνει τη χρέωση για τον επόμενο μήνα , η τράπεζα αρνήθηκε τη συναλλαγή και μετά έστειλα e-mail στη SEGPAY για να λυθεί το θέμα . Ούτε ένα e-mail δεν στείλανε μερικές μέρες πριν τη προσπάθεια χρέωσης ώστε να ξέρω ότι έχω recurring payment στις τάδε του μηνός .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.