H+K=LFE Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Πήρα το παραπάνω gps και θέλω να του περάσω καινούριο χάρτη.... Πως το κάνω αυτό? Επίσης, μπορώ να του βάλω και άλλο πρόγραμμα πλοήγησης? Εκτός απο αυτό που έχω δηλαδή? Ευχαριστώ πολύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μια ψυχή μου είπε να σου πω ότι το νικ σου είναι παιδικό..η αλλιώς έπρεπε να το κάνεις Η+Κ=LFEEETD (πάρε με τηλ να σου πω τί σημαίνουν τα έξτρα). Και γενικά πάρε με τηλ να σου πω που και πως να ψάξεις γι αυτό που ψάχνεις! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 ξέρει κανείς πώς βάζουμε άλλους χάρτες/προγράμματα σε αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 ξερει κανείς πώς ξεκλειδώνει και πώς περνάμε άλλα προγράμματα σε αυτή τη συσκευή; κάποιο link; ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.