Προς το περιεχόμενο

cpu-mobo-ram-hdd-psu

ROSSIVAL20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

οι μνημες οι kingston ειναι καλες?γιαυτο εβαλα στην επιλογη μου τις corsair γιατι μου φαινοντα πιο αξιοπιστες.τι λες? :rolleyes:

και γαι το τροφοδοτικο που επελεξα μια γνωμη? :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ αρκετά χρονιά είμαι με kingston απολυτός κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Έχει έναν χρόνο που έχω στο main pc corsair μια χαρά είναι και αυτές άλλα εγώ θα προτιμήσω kingston .Οποίες και να πάρεις θα δουλεύουν .Το τροφοδοτικό είναι λίγο χειρότερο από αυτό που σου πρότεινα

και απο αποψη timings εχουν διαφορα?για την mobo?απλα επειδη στο pc που προσπαθησαμε να κανουμε oc ειχε ασροκ και δεν ξερω με χαλασε :mrgreen: .εχει μεγαλη διαφορα η mobo που μου προτινες με την msi?

Όχι και οι τρεις που έχουν timings 9 και επίσης ίδια mhz .H motherboard είναι το μεγάλο αστέρι αυτού του chipset στην κατηγορία των 100Ε αν δεις σε forum όλοι π,χ τον 1090Τ που θα πάρεις τον φτάνουν 4,5ghz

Για τα άλλα συμφωνώ. Απλά θέλω να σημειώσω πως αν σκοπεύεις να κάνεις OC όπως λές, για μνήμες πάνε στις Vengeance που έβαλες:

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22647&cat=4&sub=244&pmanuf=740&sort=3&step=undefined

Μπορεί να έχουν ονομαστική ταχύτητα ίδια αλλά αυτές ανεβαίνουν πιο ψηλά. Δουλεύουν και σε χαμηλά ρεύματα (1.5V) οπότε σηκώνουν πιο εύκολα λίγη τάση παραπάνω

οκ ευχαριστω πολυ.. :rolleyes: H asrock θα υποστηριζει τους νεους επεξεργαστες της amd?τους bulldozers??η να κοιταξουμε καμια αλλη?

α και κατι αλλο ρε παιδια,βλεπω οτι πανω κατω αμα εβαζα τον sandy bridge τα ιδια λεφτα αντε και λιγο παραπανω.εσεις τι λετε ειναι καλυτερα σε amd η σε intel?

Όχι η συγκεκριμένη δεν υποστηρίζει του bulldozers.

Για μένα πάνε στον amd μην περιμένεις να δεις και τεράστιες διαφορές για την χρήση που κανείς στον υπολογιστή ανάμεσα στον 1090T και στον i5 2500K

Που να υποστηρίζει τους bulldozers;

Δεν ξέρω τι έγινε άλλα δεν μπορώ να βρω στα καταστήματα θυμάμαι ότι είχε το multirama μια gigabyte άλλα τώρα δεν την έχει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...