Bambis Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Έχω 3 PCs με Windows7 (x64). Σε κάθε PC υπάρχει και από μία USB DVB-TV Tuner (ίδιο μοντέλο, με το ίδιο πρόγραμμα) Σε ένα (μόνο) από τα PCs, κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή για να δω τηλεόραση, ανοίγουν μαζί και 4 μαύρα παράθυρα (κάτι σαν του DOS ας πούμε) με τίτλο "Activemovie Window" Αν κλείσω το παράθυρο της τηλεόρασης, κλείνουν και όλα αυτά μαζί, αλλιώς πρέπει να τα κλείνω ένα ένα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι στο καλό είναι αυτά και πως μπορώ να τα ξεφορτωθώ? Μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι κάτι από τα windows και ΟΧΙ από την εφαρμογή της τηλεόρασης Σας ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bambis Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Για κάποιο λόγο, από σήμερα αποφάσισε να ανοίγει 7 Activemovie Windows! To μόνο νέο που έκανα από χθες μέχρι σήμερα ήταν update τους νέους drivers της κάρτας γραφικών... Please Heeelp.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Έχεις εγκαταστήσει καθόλου codecs όπως Divx ή Xvid; Δοκίμασε να κάνεις μια απεγκατάσταση τους, καθάρισε τη regisrty και ξαναεγκατέστησε τους με το πακέτο αποκωδικοποιητών του K-Lite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bambis Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μόνο το K-Lite έχω εγκατεστημένο. Τίποτε άλλο... Δοκίμασα Uninstall-Reinstall και το TV sw και το K-Lite αλλά το πρόβλημα παραμένει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μια τρελή και μάλλον άκυρη λύση, που σχετίζεται με το πρόβλημα μου είναι αυτή εδώ, αλλά δεν χάνεις αν δοκιμάσεις. Σου γράφω την εντολή καθώς είναι με κενά στη σελίδα. >c:\windows\system\unam4ie.exe-,LaunchINFSectionEx,quartz.dll,DifferentSection,64,{4112DF42-0DCB-11d1-8177-00AA00576BAD} Όσο για να απενεργοποιήσεις την εκκίνηση του, πήγαινε στο RevoUnistaller και στο μενού Εργαλεία -> Διαχειριστής Αυτόματης Εκκίνησης και θα έχει το όνομα ή κάτι αντίστοιχο που να συνδέεται μ' αυτό. Αν δεν το έχει, μάλλον θα είναι εγγεγραμένο σε registry ή κάπου αλλού και θα μπορείς να το δείς από το Process Explorer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bambis Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μόλις το δοκίμασα, αλλά δεν παίζει. (Μάλλον δεν παίζει στα 7) Κάτι άλλο που έκανα (αλλά επίσης δεν είδα προκοπή) ήταν να πάω στο Add or remove programs\Turn Windows features on or off και να απεγκαταστήσω εντελώς τα: - Windows Media Center - Windows Media Player Παραθέτω και ένα screen shot για να πάρετε μιά ιδέα του τι ακριβώς κάνει: Εναλλακτικά μήπως μπορείτε να μου προτείνετε έναν καλό DVB Player για να δοκιμάσω μήπως στήνοντας έναν άλλο player λυθεί το πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Εναλλακτικά μήπως μπορείτε να μου προτείνετε έναν καλό DVB Player για να δοκιμάσω μήπως στήνοντας έναν άλλο player λυθεί το πρόβλημα? Δοκίμασε τον BlazeVideo HDTV Player Professional v6.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bambis Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δοκίμασε τον BlazeVideo HDTV Player Professional v6.5 Κατέβασα κι έβαλα το Free Trial. Παίζει μία χαρά! ΔΕΝ ανοίγει ActiveMovie windows. Επίσης έχω να παρατηρήσω ότι είναι υπερπλήρες πρόγραμμα. Αλλά το πουλάνε 60$. Νομίζω ότι ΔΕ θα το βάλω, μόνο και μόνο λόγο κόστους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bambis Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Λοιπόν... Όποιος ψάχνει, βρίσκει... Παλιός με τους υπολογιστές αλλά νέος με τα Windows 7 ανακάλυψα το εξής: Δεν χρειαζόταν καν να εγκαταστήσω την εφαρμογή που μου έκανε το πρόβλημα ή όποια άλλη... Τα Windows 7 μέσα από το δικό τους "Windows Media Center" είδαν κανονικά την TV Tuner μου, τη ρύθμισα για Ελλάδα και βλέπω κανονικά και με πολύ καλή εικόνα! Υπάρχει επιλογή να ξεκινάει το Media Center κατ ευθείαν στο TV mode. Απλά κάνεις κλικ το εικονίδιο του Media Center και ανοίγει TV Window με όλες τις επιλογές (PVR,REC,TimeShift) Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν μαζί μου και ειδικά το φίλο nikomas50. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.