Προς το περιεχόμενο

2 routers σε 1 γραμμη

kavalaSotiris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτη την στιγμη χρισιμοποιω το thomson που δινει η forthnet. εχω και ενα boudtec που δινει ο OTE. θελω το ενα να το εχω στο δωματιο μου και το αλλο στο σαλονι (δεν με ενδιαφερει να δουλευουν ταυτοχρονα). πως γινεται να κανω το boudtec του οτε να δουλευει με την forthnet???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειχα κα ιεγω ενα τετοιο θεμα να δουλευα τα ιδια ρουτερ με του παιδιου που λεει μα επαιρνε του οτε τα ip ενω εβαζα χειροκινητα στα σεταπ του ρουτερ του οτε αλλα δεν..... τα εχουν κλειδωμενα μαλλον....

ρε παιδια δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις. μπαινω στο 192.168.1.1 και ζηταει ονομα και κωδικο. δοκιμασα admin και 1234 αλλα δεν εγινε τιποτα.

Καταρχάς άν το διαβάζει κανένας Mod αυτό το θέμα με τίτλο "2 routers σε 1 γραμμη" προτείνω να το κάνετε "Pinned" ή, μιας και μπαίνει και η Μεγάλη Εβδομάδα, σταυρώστε το , σταυρώστε το.

α) 2 routers σε 1 γραμμη = ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Αυτό που γίνεται είναι το παρακάτω:

τηλεφωνική γραμμή<----(τηλεφωνικό καλώδιο)---->adsl-modem-router_Α<---UTP καλώδιο---->adsl-modem-router_Β

β) Δεν μπαίνω ...

Άν δεν έχεις αλλάξει ποτέ τον αρχικό τους κωδικό τότε κοίτα τα manual για να βρείς το σωστό user/pass

Άν έχεις αλλάξει στοιχεία user/pass και δεν τα θυμάσαι, κάνε ένα factory reset

bautec manual (ένα από αυτά)

thomson manual (ένα απο αυτά)

Συμφωνώ με At0m0 και να συμπληρώσω ότι δεν είναι σωστή συνδεσμολογία,κάποια στιγμή μπορεί και να καθυστερεί κάποιο ρούτερ να πάρει ip.

Αν σε βολεύει τότε δεν μου πέφτει λόγος :devil:

ρε παιδια δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις. μπαινω στο 192.168.1.1 και ζηταει ονομα και κωδικο. δοκιμασα admin και 1234 αλλα δεν εγινε τιποτα.

Δοκίμασε user: admin και password: το mac admin password (κάτω από το ρούτερ).

δεν ηξερα πως να διατυπωσω τον τιτλο γι αυτο τον εγραψα ετσι.

Δοκίμασε user: admin και password: το mac admin password (κάτω από το ρούτερ).

τελικα το καταφερα. μπηκα στις ρυθμισεις και αντικατεστησα το ονομα και τον κωδικο του ΟΤΕ με αυτα που μου εδωσε η forthnet και τωρα δουλευει μια χαρα.

ευχαριστω για την βοηθεια

2 ρουτερ ταυτοχρονα σε μια γραμμη δεν γινεται.αμα κλεινεις το ενα και ανοιγεις το αλλο γινεται.για να γινει drop το Username και να μπορεσει να μπει το αλλο Modem sto internet Θελει περιπου 1,5 λεπτο στην forthnet.επισης οταν δεν χρησιμοποιεις το ενα ρουτερ μην το κλεινεις απλα αλλα βγαζε το τηλεφωνικο καλωδιο τελειως διοτι μπορει να σου κανει προβληματα στην γραμμη εστω και κλειστο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...