popeye68 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Καλησπέρα στο forum. Πώς μπορώ να τραβήξω φωτογραφία την οθόνη του υπολογιστή μου την στιγμή που έχω ανοιχτά διάφορα menu; Δηλαδή να πάρω φωτογραφία και τα ανοιχτά menus; Mόλις πάω να ανοίξω το "εργαλείο αποκομμάτων" τα menus κλείνουν. Π.χ. θέλω να τραβήξω screenshot στις παρακάτω εικόνες: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Θα ανοίξεις τα μενού που θες. Θα πατήσεις prtScn και θα κάνεις επικόλληση στη ζωγραφική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Tα παντα μπορεις να κανεις με το Snagit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δυστυχώς, το Snipping Tool των Windows δεν υποστηρίζει shortcuts για το capture (μόνο για την εκκίνηση όπως όλα τα Windows shortcuts, αλλά αυτό δε λύνει το πρόβλημά σου). Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις είτε το PrintScreen είτε κάποιο 3ο εργαλείο είτε συνδυασμό τους. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το συνδυασμό PrintScreen+IrfanView και στον προτείνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popeye68 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Θα ανοίξεις τα μενού που θες. Θα πατήσεις prtScn και θα κάνεις επικόλληση στη ζωγραφική Όταν πατάω το prtScn (είτε με ανοιχτά είτε με κλειστά menus) δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Μήπως πρέπει να πατήσω ταυτόχρονα και κάποιο άλλο κουμπί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Όταν πατάω το prtScn (είτε με ανοιχτά είτε με κλειστά menus) δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Μήπως πρέπει να πατήσω ταυτόχρονα και κάποιο άλλο κουμπί; Εκανες Paste στη ζωγραφική πχ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popeye68 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Εκανες Paste στη ζωγραφική πχ; Τι να κάνω paste; Αφού πατάω το PrtSc και δεν γίνεται τίποτα. Μπορείς να μου πεις τι να κάνω με βήματα; Tα παντα μπορεις να κανεις με το Snagit Το κατέβασα κι αυτό αλλά έχει τόσες πολλές επιλογές που μπερδεύτηκα. Μήπως ξέρεις να μου πεις αυτό που θέλω να κάνω εγώ (όλη την οθόνη με menus ανοιχτά) πως θα το κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Τι να κάνω paste; Αφού πατάω το PrtSc και δεν γίνεται τίποτα. Μπορείς να μου πεις τι να κάνω με βήματα; Βήμα βήμα σου τα είπα Ανοίγεις το Menu όπως θες να φαίνεται στο screenshot Πατάς PrtScn Ανοίγεις ζωγραφική και κάνεις paste Κάνε το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popeye68 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Βήμα βήμα σου τα είπα Ανοίγεις το Menu όπως θες να φαίνεται στο screenshot Πατάς PrtScn Ανοίγεις ζωγραφική και κάνεις paste Κάνε το... Δυστυχώς δεν κάνει τίποτα πατώντας το PrtScn. Μήπως το PrtScn το απενεργοποιείς/ενεργοποιείς από πουθενά. Γιατί εμένα το πλήκτρο αυτό είναι νεκρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Βρε popeye68 όταν πατάς copy Κάνει κάτι αν δεν επιλέξεις μετά Paste; Αυτό ας πούμε κάνει το PrtScn (copy). Εκανες τα βήματα που σου είπα και δεν στο πήγε στη ζωγραφική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Γι' αυτό εγώ λέω ότι μερικές φορές αξίζει να εξηγείς κάτι σε αυτόν που ρωτάει, αντί να του δίνεις μόνο βήματα 1-1. popeye, όταν στα Windows έχεις επιλεγμένο κάπου κείμενο και πατάς το συνδυασμό Ctrl+C, τότε ένα αντίγραφο του επιλεγμένου κειμένου αποθηκεύεται στο Πρόχειρο/Clipboard του συστήματος. Με Ctrl+V μπορείς να το κάνεις Paste σε κάποιο πρόγραμμα. Όταν πατάς το PrintScren, τότε αποθηκεύεται στο Πρόχειρο/Clipboard του συστήματος μία bitmap εικόνα με ο,τι έδειχνε το Windows desktop εκείνη τη στιγμή που πάτησες το πλήκτρο. Για να εκμεταλλευτείς το περιεχόμενο του Clipboard, θα πρέπει αντίστοιχα να ανοίξεις κάποιο πρόγραμμα γραφικών και να κάνεις Paste σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δεν ξέρω αν τελικά βρήκες λύση δες το FastStone Capture πιστεύω ότι κάνει για την δουλεία που το θέλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Γι' αυτό εγώ λέω ότι μερικές φορές αξίζει να εξηγείς κάτι σε αυτόν που ρωτάει, αντί να του δίνεις μόνο βήματα 1-1. Sorry που δεν το έκανα λιαλιά και να το δώσω κάποιου στο κουτάλι, μέχρι το ποστ πριν το δικό σου. Καμιά φορά καλό είναι και κάποιος να πειραματίζεται ή να ψάχνεται με κάποια πράγματα που του λένε, παρά κάποιος που προσφέρεται αφιλοκερδώς να τον βοηθήσει, να του το κάνει κρέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Kαι το snagit που αναφερθηκε .Ανοιγεις απλως το snagit , μολις εμφανισεις την λιστα με τα programmes που θες , πατας PrintScren (για να 'κρατηθει' η λιστα ) και εμφανιζεται συγχρονως ενας κερσορας (του snagit) με τον οποιο μαρκαρεις την λιστα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
At0m0 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Λοιπόν αυτό το θέμα το είδα νωρίτερα αλλά δεν έκανα το κόπο να μπώ να απαντήσω καθώς μου φάνηκε απλό. Πρίν λίγο, τσουπ, το ξαναείδα μπροστά μου και μάλιστα τώρα που μπήκα να δώ τί γίνεται, είδα και 2 σελίδες απαντήσεις και σοκαρίστηκα. Μόνο και μόνο για τις 2 σελίδες μηνύματα, νομίζω πως ο parsifal έχει δίκιο. @karmen1983 βρε φιλενάδα, μετά απο 3000++ μηνύματα, κάτι τέτοια δεν θα έπρεπε να σε ταράζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.