gkwa1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Παιδία καλησπέρα μόλις ολοκλήρωσα το format στο vaio του αδελφού μου και όλα πήγαν καλά δεν χρησιμοποίησα το recovery για να απαλλαγώ από όλες τις βλακείες κτλ. Έκανα recovery τους drivers και όλα λειτούργησαν καλά εκτός από το ugχ poy δεν μπορώ να βρω πουθενά τον driver και τον ήχο ο οποίος χάθηκε, συγκεκριμένα στον ήχο μου όταν πάω να ενεργοποιήσω το ID High Definition Audio CODEC μου εμφανίζει πως δεν ήταν δυνατ΄΄η η εκκίνηση της συσκευής κωδικός 10. Πάω διαχείρηση συσκευών την επαννεκινώ αλλά μου βγάζει μύνημα πως δεν λειτουργεί σωστά. Κατεβάζω τον driver για τον ήχο και όταν τον εγκαθιστώ μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα... Help... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Καταρχήν πες μας το μοντέλο του vaio Edit : Και πια windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkwa1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 vgn fes11 windows xp home sp3 gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 vgn fes11 windows xp home sp3 gr μηπως ειναι VGN-FE11S How to install High Definition audio driver after Windows XP setup 1. You must first install the Microsoft's KB835221 hotfix 2. Install the audio driver for your sound device Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkwa1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 thanks θα το προσπαθήσω και θα σου απαντήσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.