billys19 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 ΠΑιδιά, έχω ενα πρόβλημα στα windows 7. Κάθε φορά που κάνω login στον υπολογιστή μου διαγράφονται αρχεία. Δηλαδή αν δημιουργήσω έναν φάκελο στο desktop και κάνω restart δεν θα υπάρχει. ΔΕΝ έχω κάποιο πρόγραμμα κτλ όπως το deepfreeze. Δεν το έχω βάλει ποτέ στον υπολογιστή μου. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Αυτό που έχω κάνει τώρα είναι να συνδέομαι ως administrator πάντα και είναι κομπλέ. Αλλα παιδιά, πείτε μου κάτι να κάνω γτ δεν το αντέχω άλλο. Σας ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Για κάνε ένα σκαν με malwarebytes και spybot s&d και δες αν θα βρουν τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys19 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Εντάξει! Θα το κάνω, αλλα δεν πιστεύω να βρούν τίποτα γιατί το προσέχω πολύ και δεν κατεβάζω προγραμματάκια κτλ...θα δούμε βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 ΠΑιδιά, έχω ενα πρόβλημα στα windows 7. Κάθε φορά που κάνω login στον υπολογιστή μου διαγράφονται αρχεία. Δηλαδή αν δημιουργήσω έναν φάκελο στο desktop και κάνω restart δεν θα υπάρχει. ΔΕΝ έχω κάποιο πρόγραμμα κτλ όπως το deepfreeze. Δεν το έχω βάλει ποτέ στον υπολογιστή μου. ....ακριβώς τα ίδια έγραφα σε θέμα που είχα ανοίξει πριν κα'να χρόνο. Στην αρχή νόμιζα πως έφταιγαν τα 7άρια που δεν είχα πολύ καιρό που τα είχα βάλει. Τη μεγάλη πλάκα την είχα πάθει όταν αγανακτισμένος του έκανα όχι απλώς fοrmat, αλλά "low level", για να τον σετάρω απ' την αρχή, και αφού ολοκληρώθηκε, έκανα εγκατάσταση, και με το restart μάζευα το σαγόνι απ' το πάτωμα, καθώς είχε ξανανοίξει με τα ΠΑΛΙΑ Windows πάνω.... Άκρη μόνος δεν έβγαλα, κανείς δεν μπόρεσε εδώ (κι αλλού) να προτείνει απάντηση για το τί σκατά γινόταν με τον δίσκο (πώς ήταν δυνατόν, βασικά) - μέχρι που πήρε το μάτι μου ένα εξαρτηματάκι μάλλον σκασμένο πάνω στην πλακέτα του. Προσπάθησα να κάνω μεταμόσχευση άλλου παρόμοιου, κι έκτοτε ζω και τον θυμάμαι. Ήταν ένας Maxtor Diamond Plus 9, 80GB... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μήπως να δοκίμαζες μια εγκατάσταση-απεγκατάσταση του deepfreeze, ώστε αν υπήρξε κάποτε εγκατεστημένο και έμειναν τίποτε "κατάλοιπα" να αφαιρεθούν; ($Persi0.sys στον C:\ , Faronics folder στο Program Files, _$Df και DF54.tmp folders στο C:\WINDOWS\Temp, Faronics catalog στο [HKLM] της registry) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 E μ' αφού λέει ο άνθρωπος ότι καν ποτέ δεν το είχε εγκαταστήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 E μ' αφού λέει ο άνθρωπος ότι καν ποτέ δεν το είχε εγκαταστήσει. Ο ίδιος ίσως όχι αλλά κάποιος προκάτοχος του δίσκου; Αγόρασα προ ημερών μια κάρτα μνήμης από ηλεκτρονικό κατάστημα σε bulk συσκευασία και είχε μέσα 7,5 GB αρχεία τα οποία είχαν ξεχάσει να διαγράψουν. Δεν έκανα φασαρία (κακώς) γιατί η αξία ήταν της τάξης των 12€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Και έμενα κάτι με την πλακέτα του δίσκου μου μυρίζει όπως λέει και ο washcloud την έχω πατήσει και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Αφού έχει Windows 7 ας κάνει μια μικρή συρρίκνωση της κατάτμησης που έχει το λειτουργικό, να δει αν θα τη διατηρήσει με την επανεκκίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Και έμενα κάτι με την πλακέτα του δίσκου μου μυρίζει όπως λέει και ο washcloud την έχω πατήσει και εγώ Για πες κάτι περισσότερο για την δική σου περίπτωση (συμπτώματα, τί προσπάθησες μετά, πού κατέληξες κτλ) (...επί τη ευκαιρία, να και το περσινό δικό μου θρεντάκι. Το παράτησα μετά που τον αποτέλειωσα με τα ίδια μου τα χέρια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Τα συμπτώματα ίδια με τα δικά σου έκανα εγκατάσταση ένα πρόγραμμα το έτρεχα κανονικά επανεκκίνηση χανόταν ,τον έβαλα σε άλλον υπολογιστή format (φαινόταν ο δίσκος άδειος) τον βάζω πάλι στο pc πάλι τα ίδια ε λέω κάτι θα τρέχει βάζω το διαγνωστικό της εταιρίας κανένα πρόβλημα λέω τη στον διάολο γίνεται βγάζω τον δίσκο βλέπω την πλακέτα με την πρώτη γρήγορη ματιά δεν εντόπισα κάτι αρχίζω πάλι τα ίδια format,restore και παλιότερη ημερομηνία πάλι τα ίδια ξανά κοιτάζω την πλακέτα μετά από κάποιες μέρες και εντοπίζω κάτι καφετί λέω πάει για πέταμα τα έφτυσε. Τελικά μετά από κάποιες μέρες άρχισε και δεν τον έβλεπε καθόλου ο υπολογιστής μέχρι που μας άφησε χρόνους. Γενικά το ίδιο σκηνικό με εσένα απλώς έμενα χάλασε εντελώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GCMH Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δεν νομίζω να είναι παρόμοια περίπτωση, αφού, όπως λέει και ο άνθρωπος, μπαίνοντας σαν διαχειριστής όλα πάνε καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys19 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Καθε φορά που κάνω login Λέει "Preparing your desktop". Στο desktop είναι εγκατεστημένος ο internet explorer windows player (δεν χρησιμοποιώ τίποτα απο τα δύο) και όλο τυχαίως κάποια άλλα προγράμματα που είχα βάλει στην αρχή όπως το vlc. Τέλος κάθε φορά που βγάζει αυτό το μήνυμα. Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δεν νομίζω να είναι παρόμοια περίπτωση, αφού, όπως λέει και ο άνθρωπος, μπαίνοντας σαν διαχειριστής όλα πάνε καλά... Ώπα, αυτό περί admin δεν το είχα καταλάβει. billys19, δηλαδή μπαίνοντας ως admin, οι αλλαγές που έχεις κάνει πριν την τελευταία επανεκκίνηση, διατηρούνται; Αν ναι, όντως καμμία σχέση με αυτό που εγώ αρχικά πρότεινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gitane Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Καλησπέρα το πρόβλημα είναι μόνο στα συστεμικά folders (όπως Desktop, My Documents, ...) ή παντού? Αν φτιάξεις το C:\testfolder και βάλεις αρχεία μέσα, σβήνονται? Αν ναι, το πρόβλημα είναι με τον χρήστη, φτιάξε καινούργιο χρήστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.