Souvlatzis Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Γεια χαρά σε όλους. Ζητώ την βοήθεια σας αφού αποφάσισα πλέον να αγοράσω το πρώτο μου smartphone (μέχρι τώρα δεν ένιωθα την ανάγκη αφού έχω ένα Ipod Touch 2G και ένα απλό κινητό) και τα έχω λίγο χαμένα με τις πολλές επιλογές που κυκλοφορούν. Προτού ακούσω τις προτάσεις σας θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα για το τι ακριβώς θέλω. Τι θέλω: - Να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα/video αφού δεν διαθέτω καλή ψηφιακή μηχανή. - Να μην είναι LG, Motorola. Έχω κακές εμπειρίες με προιόντα αυτών των εταιρειών. - Να κολλάει όσο γίνεται λιγότερο στην πλοήγηση των διαφόρων μενού. - Να μην έχει Windows Mobile OS (όλα τα υπόλοιπα δεκτά) - Να μην ξεπερνάει τα 400 ευρώ σε κόστος. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 galaxy s samsung νομιζω ειναι μονοδρομος αντε και htc desire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Το Galaxy S δεν φημίζεται για την κάμερά του γιατί απλούστατα δεν έχει φλας. ΜΟΝΟ με αυτό το δεδομένο θα πρότεινα το Desire S χωρίς όμως να το έχω δουλέψει οπότε με επιφύλαξη. Πάντως την οθόν του Galaxy S (ακόμη) δεν τη βρίσκεις πουθενά. Ναι, αυτό λέμε όλοι που το έχουμε, αλλά έτσι είναι, απλά πράγματα.Και είναι και ταχύτατο, και σε πολύ καλή τιμή πλέον, και έρχεται και η 2.3 οσονούπω Αν ξεπεράσεις το θέμα της κάμερα, δηλαδή, αξίζει να το έχεις στα υπόψη. Κι όσο σκέφτομαι ότι αμφιταλαντευόμουν κι όλας να δώσω το Ομνια 2 για να το πάρω... :shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Η κάμερα του Galaxy S τραβά εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο. Έλλειψη φλας, δεν σημαίνει κακή κάμερα. Sent from my GT-I9000 using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Souvlatzis Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Το Galaxy S φαντάζει η καλύτερη επιλογή από τα παραπάνω καθώς μετά και από δική μου έρευνα. Μου αρέσει και ο σχεδιασμός του και φυσικά η τιμή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.