Προς το περιεχόμενο

Αγορα ποδηλατου;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να αγορασω ποδηλατο, αλλα δε ξερω απο που; Εψαξα στο σκορυτζ, αλλα μου φανηκαν ακριβα. Ενας φιλος μου πηρε απο ενα carrefour ενα universal ( δε ξερω αν ειναι καλη εταιρια ), στα 140 ευρω νομιζω και μου φανηκε ψιλοκαλο.

Τι εχετε να μου προτεινετε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θες σε αυτό το μπάτζετ μην πάρεις καρφούρ*, προτίμησε πράκτικερ. Και γενικά εξαρτάται για τι το θες ε, αν το θες μόνο για μετακινήσεις, ή αν έχεις σκοπό να πας και εκδρομές κτλ. Για παράδειγμα εγώ πλέον μέσα στην πόλη χρησιμοποιώ ένα από το πράκτικερ (και είμαι και υπερικανοποιημένη), γιατί το παρατάω σε ό,τι να ναι μέρη και δε θέλω να αγχώνομαι μη μου το φάνε.

*Όσους ξέρω που δώσανε λεφτά στο καρφούρ για ποδήλατο τελικά το μετάνιωσαν.

Δε μπορείς να αγοράσεις ποδήλατο μέσω διαδικτύου, πρέπει να πας σε μερικά ποδηλατάδικα να δεις από κοντά. Θα σε κατατοπίσουν κιόλας εκεί.

Πρέπει πριν απ'όλα να ξέρεις τί ακριβώς τύπου ποδήλατο θες. Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από το τί σου αρέσει εμφανισιακά, αλλά κυρίως από το τί χρήση θέλεις να του κάνεις και σε τί δρόμο. Αν θες πες να σε βοηθήσουμε.

Πάντως με 140€ αυτό που παίρνεις από καρφουρ/πρακτικερ/κτλ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, είναι ένα μάτσο μέταλλα και πολύ χαμηλής ποιότητας περιφερειακά που κάνουν περισσότερο για βαράκια σε πάγκο, παρά για ποδηλασία. Μερικοί παίρνουν αυτά τα φτηνά και μαθαίνουν ποδήλατο και μετά τα πετάνε και παίρνουν ένα της προκοπής και μερικοί παίρνουν αυτά ως πρώτο ποδήλατο κι απογοητεύονται (ΑΔΙΚΑ) από τα πολύ κακά χαρακτηριστικά τους και δεν ασχολούνται με το σπορ νομίζοντας πως δεν είναι στις δυνατότητές τους.

Σε ποδηλατάδικα που εμπορεύονται και μεταχειρισμένα, αλλιώς με λίγο ψάξιμο στο νετ βρίσκεις διάφορα.

Εγώ το δικό μου το πήρα από μαγαζί με αντίκες που φέρνει συχνά ποδήλατα πόλης ή κούρσες.

Σελίδες με αρκετές πληροφορίες αλλά και αγγελίες είναι οι παρακάτω:

http://www.podilates.gr/

http://www.cyclist-friends.gr/index.php

Επειδή ψάχνω κι εγώ για ποδήλατο....

Αυτό το εγκρίνουν οι ειδήμονες; ή να πάρω κάποιο Ideal στα ίδια λεφτά;

Πείτε καμιά γνώμη μέχρι 300 max :rolleyes:

Τα δισκόφρενα είναι κάτι must?

Αυτό το εγκρίνουν οι ειδήμονες; ή να πάρω κάποιο Ideal στα ίδια λεφτά;

Αν τσουλάει και αλλάζουν ΟΚ οι ταχύτητες και η σέλα ανεβαίνει άλλους 15 πόντους, τότε είναι value for money, φαίνεται ενδιαφέρον. Το αντίστοιχου τύπου IDEAL κοστίζει πολύ παραπάνω http://www.tsirikosbikes.gr/bikes/on-road/asphalt-bikes/ideal-city-run-2011.html

Αν ΔΕ το θες για πολλά χιλιόμετρα και καταπόνηση, αλλά για μικρές μετακινήσεις εντός πόλης θα σε βγάλει ΟΚ.

Πείτε καμιά γνώμη μέχρι 300 max :rolleyes:

Βάζεις λίγα, θέλει άλλα 150 τουλάχιστον και πάλι δε συμφέρει καλύτερα μεταχειρισμένο. Αν παρακολουθείτε τα 2 γνωστά ποδηλατικά site με μετάχειρα, σίγουρα κάτι καλό και φτηνό θα πετύχετε κάποια στιγμή, αν δεν έχετε καλό budget.

Τα δισκόφρενα είναι κάτι must?

Όχι, ειδικά για εντός πόλης και χωρίς βροχή δε χρειάζονται. Αν είναι μάλιστα μηχανικά, που είναι στα περισσότερα φτηνά ποδήλατα, καλύτερα να τα αποφύγεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...