liakjim Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Λοιπον παιδια παντρευομαι. Ομως επειδη παντρευομαι σε μια εκκλησια λιγο εξω απο τον Ωρωπο , οπως καταλαβαινετε πρεπει με καποιο τροπο να καταδειξω στους καλεσμενους , πως θα βρουνε την εκκλησια. Οποτε πρεπει να βαλω στα προσκλητηρια καποιου ειδους χαρτη , ο οποιος θα πρεπει να ειναι κατανοητος σε ολους, ακομα κ στους πιο αδης. Αρα εχω σκεφτει τα εξης: 1. Να εκτυπωσω την διαδρομη απο on-line χαρτες αλλα : α. Το Google-maps , εχει Ελληνικα αλλα δεν εχει ολες τις οδους. β. Το Βing-maps κ οι υπολοιποι δεν εχουν Ελληνικα στις οδους και θα μπερδεψουν τους πιο μεγαλους ηλικιακα με τα greeklish. 2. Να σχεδιασω μονος μου με μολυβι εναν χαρτη κ να τον σκαναρω κ να τον δωσω σε τυπογραφειο. Εχει βρεθει καποιος αλλος την κατασταση κ εχει βρει καλυτερη λυση? Υ.Γ. παρακαλω μη μου σουπιασετε το θεμα με "τι ειναι αυτα που κανεις , ξανασκεψου το" κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Google Maps: Τυπώνεις το χάρτη της διαδρομής από ένα νορμάλ σημείο ως το μυστικό ξωκλήσι, αντιγράφεις όλες τις οδηγίες σε ένα word και συμπληρώνεις τις οδούς που λείπουν. Ξεαγχώσου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μαλλον αυτο θα κανω. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Αμαν πια αυτος ο ανθρωπος, ουτε για το γαμο να μη σε αφηνει να αγχωθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.