Προς το περιεχόμενο

Microsoft XBOX360 250GB

Genatos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας τσεκάρει κάποιος πρώτα αν υπάρχουν κομμάτια, γιατί βλέπω ένα αστεράκι που λέει για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

Τους έχω ικανούς να έχουν 1 κονσόλα σε κάθε Πλαίσιο μόνο...

"* Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδή έχω παίξει τα δύο πρώτα παιχνίδια ,δε μετράνε Καθόλου(το προσέξατε το Κ κεφαλαίο?? :mrgreen: ).Προσωπικά θα έπαιρνα playstation 3 ,μιας και μπορείς να το flashareis και να "τα βγάλεις" τα λεφτά σου από κει.τώρα..καθενός είναι στο χέρι του....

επειδή έχω παίξει τα δύο πρώτα παιχνίδια ,δε μετράνε Καθόλου(το προσέξατε το Κ κεφαλαίο?? :mrgreen: ).Προσωπικά θα έπαιρνα playstation 3 ,μιας και μπορείς να το flashareis και να "τα βγάλεις" τα λεφτά σου από κει.τώρα..καθενός είναι στο χέρι του....

Φιλε συγκρατησου λιγο.Οκ,πλαυ 3 rules αλλα τωρα μιλαμε για προσφορες και οχι γαι κοσνολες.Εχεις καμια προσφορα πλαυ να δουμε?Οχι?Οκ.

Το Αλαν ξυπνα :rolleyes: ειναι εξαιρετικο παιχνιδι ,οπως και το forza

Εγώ προσπαθώ να κάνω παραγγελία αλλά δεν μου μπαίνει στο καλάθι ενώ άλλα πράγματα μπορώ να τα βάλω. Κατάφερε κάποιος να κάνει παραγγελία?

edit: Πήρα τηλέφωνο και έκανα την παραγγελία κανονικά και έρχετε αύριο. :)

Φιλε συγκρατησου λιγο.Οκ,πλαυ 3 rules αλλα τωρα μιλαμε για προσφορες και οχι γαι κοσνολες.Εχεις καμια προσφορα πλαυ να δουμε?Οχι?Οκ.

Το Αλαν ξυπνα :rolleyes: ειναι εξαιρετικο παιχνιδι ,οπως και το forza

έχεις ένα πόιντ μπορώ να πω όσον αφορά για το θέμα της συζήτησης,απλά ήθελα να πω πως ΜΗΝ θεωρείτε προσφορά,το γεγονός ότι δίνει δώρο παιχνίδια τα οποία είναι κάτω του μετρίου {κατά το γούστο μου πάντα} , αυτά!

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο :cry:

Ρε παιδιά το έχουμε πει. Μην ασχολείστε με το Πλαίσιο και τις δήθεν προσφορές του site...9/10 είναι πλασματικές και παραπλανητικές. Ολόκληρο θέμα έχουμε κάνει και μερικοί ακόμη να καταλάβετε πως η συγκεκριμένη αλυσίδα εφαρμόζει μια καθαρά unfair πολιτική πάνω σε αυτό;

Όσοι δεν έχουν πειστεί ακόμα, κοιτάξτε και στο sig μου, όπου αναλύεται αυτή η πολιτική - μαιμού της Πλαίσιο ΑΕ.

έχεις ένα πόιντ μπορώ να πω όσον αφορά για το θέμα της συζήτησης,απλά ήθελα να πω πως ΜΗΝ θεωρείτε προσφορά,το γεγονός ότι δίνει δώρο παιχνίδια τα οποία είναι κάτω του μετρίου {κατά το γούστο μου πάντα} , αυτά!

Κατα το γουστο σου,παιχνιδαρες και τα 2 και πολυ ψηλα στις βαθμολογιες.

ο φιλος πρεπει να εχει πολυ κακο γουστο.ειδικα οταν μιλαμε για forza 3.η προσφορα ειναι μαλλον οτι καλυτερο υπαρχει αυτην τη στιγμη σε bundle next gen κονσολας.ουτε ps3 ουτε τπτ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...