podpowerbest Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Επειδη φετος οι προσφορες τον καρτοκινιτων κοστιζουν παραπανω ας γραψουμε απο που μπορουμε να στειλουμε δωρεαν μηνυματα απο το internet. Εγω ξερω το https://tools.otenet.gr/tools/index.do αν εχεις otenet/connex. αλλα επειδη δινει μονο 5 την ημερα οποιος ξερει καποιο αλλο ας βοηθησει! Αποστολή από GT-I9000 με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 εγω ξερω ενα αλλο www.txtme.gr ειναι πολυ καλω σιτε..το χρησιμοποιω εδω και κανα 2 χρονια τωρα τελευταια ομως σου δινουν 5 sms free την μερα..ενω παλια ιταν 100 τον μηνα νμζω by the way αν κανεις register εκει που θα σε πει αν βρεικες το σιτε απο κανα google η απο κανεναν user απο το σιτε διαλεξε εκεινο και βαλε σαν ονομα pure_tch θα εχω μπονους και θα εχω π.χ 10 μνματα την μερα.. καντο και εσυ next..if you won't cheersS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2arkoudi Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 http://www.mycosmos.gr/mycosmos/login.aspx To καλύτερο! Αρκει να εχεις κανει εγγραφη με ενα κινητο comsote στελνεις 10 sms την ημερα σε ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DioNiSis_000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 εγω ξερω ενα αλλο www.txtme.gr ειναι πολυ καλω σιτε..το χρησιμοποιω εδω και κανα 2 χρονια τωρα τελευταια ομως σου δινουν 5 sms free την μερα..ενω παλια ιταν 100 τον μηνα νμζω by the way αν κανεις register εκει που θα σε πει αν βρεικες το σιτε απο κανα google η απο κανεναν user απο το σιτε διαλεξε εκεινο και βαλε σαν ονομα pure_tch θα εχω μπονους και θα εχω π.χ 10 μνματα την μερα.. καντο και εσυ next..if you won't cheersS απο οτι βλεπω στο site λεει για 100sms/ημερα και οχι 5, και μια ερωτηση επειδη με ενδιαφερει και μενα, χρησημοποιωντας την υπηρεσια ειχες ποτε προβληματα με ενοχλητικα spam sms ειτε εσυ ειτε οι αλλοι που τους εστελνες sms? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Είναι 50 το μήνα, μέχρι 5 τη μέρα. Μπορεί να μην έχουν διορθώσει τους όρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosparty Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Το mycosmos μια λειτουργεί και μια δεν λειτουργει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Forthnet WebSMS Προφανως πρεπει να εισαι συνδρομητης forthnet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 απο οτι βλεπω στο site λεει για 100sms/ημερα και οχι 5, και μια ερωτηση επειδη με ενδιαφερει και μενα, χρησημοποιωντας την υπηρεσια ειχες ποτε προβληματα με ενοχλητικα spam sms ειτε εσυ ειτε οι αλλοι που τους εστελνες sms? οχι δεν ειχα ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Οποιος ενδιαφέρεται, έχει προσφορά το Groupon, 200 SMS με 6€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosparty Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Απο το sms.gr Καλο ειναι. Ειναι τελικη τιμη? Ή με το ΦΠΑ ανεβαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Τελική τιμή είναι φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Οποιος ενδιαφέρεται, έχει προσφορά το Groupon, 200 SMS με 6€ Απο το sms.grΚαλο ειναι. Ειναι τελικη τιμη? Ή με το ΦΠΑ ανεβαινει? ρε παιδια γιατι μπερδευεστΕ? αφου ο παλικαρος ψαχνει σμσ free TZabeee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Το ανέφερα επειδή είναι καλή η τιμή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Τα 1500 τελείοσαν;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δεν έχουμε όλοι 1500, άσε που τα 1500 είναι προς ένα δίκτυο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.