impossible7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Καλημέρα/Καλησπέρα Είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού (Αμερική) και θα έρθω στην Ελλάδα για ένα μήνα την ερχόμενη Παρασκευή. Δεν έχω Ελληνικό κινητό, αλλά θα αγοράσω ένα τοπικό νούμερο όταν θα έρθω ώστε να μιλάω πιο φθηνά. Κοίταξα τα διάφορα προγράμματα καρτοκινητής αλλά δεν μπόρεσα να αποσαφηνίσω τα εξής: Μπορώ να προσθέσω χρόνο ομιλίας μέσω διαδικτύου με χρήση πιστωτικής κάρτας; Ο χρόνος ομιλίας μετά από πόσο διάστημα λήγει; Θα με βόλευε αν κρατούσε για 1 χρόνο ώστε να μπορώ να κρατήσω το νούμερο πιο εύκολα. Στην ιστοσελίδα της Vodafone λέει:Επισκέψου ένα από τα παραπάνω σημεία ταυτοποίησης με την ταυτότητα ή το διαβατήριο σου, την κάρτα SIM του κινητού σου και την συμπληρωμένη υπεύθυνη δήλωση και εξασφάλισε το νούμερο σου για πάντα Τι σημαίνει αυτό; Για παράδειγμα, αν δεν πατήσω το πόδι μου στην Ελλάδα για 2 χρόνια και λήξει ο χρόνος ομιλίας μπορώ να κρατήσω το νούμερο μου; Με τη πρόσβαση στο internet τι παίζει; Είδα ότι η Vodafone έχει με 1€/μέρα. Υπάρχει κάτι καλύτερο σε καρτοκινητή; Με άλλα λόγια, ψάχνω ένα πρόγραμμα που θα μου επιτρέψει να κρατήσω το νούμερο εύκολα από την Αμερική. Η ύπαρξη πρόσβασης στο internet σε λογικό κόστος είναι ευπρόσδεκτη. Δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι διάφορες προσφορές για χρόνο ομιλίας (πχ απεριόριστες κλήσεις σε νούμερα του ίδιου δικτύου). Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
impossible7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Απ' ότι είδα στο http://www.moneyexpert.gr/gr/mobile/payasyougo, ανανέωση μέσω διαδικτύου με χρήση πιστωτικής κάρτας υποστηρίζουν η Wind και η Vodafone αλλά όχι η Cosmote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.