Προς το περιεχόμενο

BSOD ntoskrnl.exe - stop 0x124

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά διαστήματα όταν συνήθως παίζω κάποιο παιχνίδι και πιο σπάνια αν απλά είμαι στον υπολογιστή και τρέχω καμιά εφαρμογή ή είμαι στο ίντερνετ κολλάει και αναγκαστικά κάνω επανεκκίνηση και μετά μου δείχνει ότι το πρόβλημα είναι στο ntoskrnl.exe με πρόβλημα στο 0χ124. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να σταματήσει να μου το κάνει?

Δημοσ.

Μπορεί να ειναι error και απο hardware μερια (σιγουρέψου οτι έχεις κανει install τους πιο πρόσφατους drivers ) μπορεί να προκαλέιται και αν έχεις κανει overclock στον επεξεργαστή επίσης.

Απο software μεριά κάνε ενα scan με supernatispyware και malwarebytes αν και πιθανολογώ οτι ειναι απο hardware.

• Moderators
Δημοσ.

overclock έχω κάνει όντως. Αυτό λες να φταίει?

Εαν δεν εχεις ελεγξει τη σταθεροτητα του,ναι.

Δημοσ.

Πολύ πιθανόν να φταίει αυτο (συχνότητα,ρεύματα μνήμες κττλπ), για γύρνα λίγο στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για 1 2 μέρες μέρες να δείς αν θα στο ξανακάνει να δούμε αν ηταν όντως αυτό.

Edit : Κάνε και κανα stability test με intelburn, linx, Occt, και prime95.

Δημοσ.

Κατά διαστήματα όταν συνήθως παίζω κάποιο παιχνίδι και πιο σπάνια αν απλά είμαι στον υπολογιστή και τρέχω καμιά εφαρμογή ή είμαι στο ίντερνετ κολλάει και αναγκαστικά κάνω επανεκκίνηση και μετά μου δείχνει ότι το πρόβλημα είναι στο ntoskrnl.exe με πρόβλημα στο 0χ124. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να σταματήσει να μου το κάνει?

Διάβασε λίγο αυτό !! :rolleyes:

http://windows7forums.com/blue-screen-death-bsod/54730-bsod-error-bugcheck-code-0x124-caused-ntoskrnl-exe%3B-vista-ultimate-x64.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...