Προς το περιεχόμενο

HOL Και ταχυτητα

_Marios_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια. Μενω αρκετα μακρια απο κομβο και οπως μου ειπαν απο τη HOL πιανω μονο 2MBps ενω εχω αυτη που ειναι μεχρι 24. Εχω αλλάξει Modem. Εχω το DLINK 2640B. Μου ειπαν οτι το Router της HOL Μπορει να κλειδώνει καλυτερα. Τι να κάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τον εξοπλισμό της HOL δεν τον έχεις κρατήσει; Αν ναι, βγάλε προσωρινά το DLink και βάλε το NetFaster (τέτοιο δε σου έδωσε η HOL; ) επάνω για να δεις αν κλειδώνει καλύτερα. Δεν αποκλείεται να κερδίσεις το κάτι τι σου σε download και upload rate, αλλά μην περιμένεις θαύματα.

Επίσης, αφού απέχεις τόσο πολύ από το DSLAM και κλειδώνεις τόσο χαμηλά, μάλλον πληρώνεις τσάμπα χρήματα για το (έως) 24 Mbps πακέτο Internet. Η HOL δίνει και πρόσβαση με ταχύτητα (έως) 6 Mbps, έλεγξε αν σε συμφέρει να μεταφερθείς σε τέτοιο πακέτο.

δες ποσο κλειδωνει και αυτο και δοκιμασε και αλλο.βεβαια υπαρχει και αλλο θεμα.πχ ενα Linksys Θα συγχρονιζε καλυτερα απο αυτα που εχεις ισως αλλα απο την αλλη δεν ειναι το ποσο ψηλα συγχρονιζεις αλλα το βασικο ειναι να ειναι και σταθερο.γιατι τι να το κανεις να κερδισεις μισο megabit αμα ειναι να σου κανει αποσυνδεσεις συνεχεια.

Φίλε μου ότι και να βάλεις εκει γύρο θα κλειδώνει 0.5Kbps + -

Μπορείς βέβαια να μειώσεις το snr(αν το υποστηρίζει το μαραφετι σου) και να δεις κατα πόσο παραμένει σταθερή η γραμμή. Γιατί δεν εχει νόημα να τη ανεβασεις στα 8Kbps και να πέφτει κάθε 5 λεπτά.

αμα μενει πολυ μακρια απο τον κομβο καλυτερα το snr ναμην παει κατω απο το 8 που τον εχουν.αντε στην καλυτερη να το κατεβασει στο 6 αλλα παλι λιγο θα κερδισει και μπορει να εχει αποσυνδεσεις.εκτος αν ειναι θεμα καλωδιωσης κτλ οπου εκει πρεπει να μας γραψει τα χαρακτηριστικα της γραμμης του για να δουμε.

Την καλημέρα μου.

Εγώ με HOL έως 24 έχω δοκιμάσει με netgear,linksys,level one και είχα χαμηλότερο συγχρονισμό σε σχέση με NetFaster.

Τo μόνo ρούτερ που μου έδωσε την ίδια ταχύτητα με netfaster ήταν το Thomson 585v8.

οταν μια γραμμη ειναι χαλια το Thomson ισως δωσει καλυτερο συγχρονισμο απο Netgear και Linksys>αν μια γραμμη εχει γενικα καλα χαρακτηριστικα εκει συνηθως ενα netgear/linksys θα δωσει καλυτερη ταχυτητα.στην γραμμη μου μe thomson εχω δει κατι 13αρια με linksys wag200 εβλεπα κατι 14800.τωρα βεβαια μπορει να αλλαξε και κατι στην γραμμη μου γιατι εχω παρα πολυ καιρο να δοκιμασω Linksys.αλλα γενικως το Linksys με συγχρονιζε λιγο πιο καλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...