katerina_a_86 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Έβαλα αυτή την ριμαδοπροσφορά που συζητούσαμε εδώ όμως το internet στο κινητό δεν λειτουργεί. Πήρα στην q - wind και μου είπαν ότι πρέπει να κάνω τις ρυθμίσεις. Κανονικά λέει στέλνουν sms και γίνονται μόνες τους αλλά εχουν τεχνικό πρόβλημα και να ψάξω τις ρυθμίσεις στην σελίδα τους και να τις κάνω εγώ. Τις έψαξα και τις βρηκα εδώ όμως δεν έχω ιδέα που να πάω στο κινητό (ZTE blade 2.3 CyanogenMod 7) για να τις βάλω. Βοήθεια!! Αν καταλήξω στα βουνά χωρίς internet δεν θα το αντέξω. Μένουν λίγες ώρες μέχρι να φύγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Της wind που ξέρω, λειτουργεί με το να φτιάξεις ένα προφίλ με όνομα πχ wind και στις ρυθμίσεις του : APN: gint.b-online.gr Username: Nothing [blank Field] Password: Nothing [blank Field] τώρα με την Q δεν γνωρίζω αν είναι ίδιες.Δεν χάνεις τίποτα να βάλεις αυτές και να δοκιμάσεις τσεκάρωντας και το υπόλοιπό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Από όσο ξέρω κανένα android δεν δέχεται on-the-fly ρυθμίσεις από παρόχους (μπορεί να κάνω και λάθος). Αν το μενού ρυθμίσεων είναι περίπου ίδιο με το δικό μου πάνε εκεί που λέει Ασύρματη επικοινωνία>Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας>ονόματα σημείων πρόσβασης, πάντα το κουμπί που σου πετάει το κάτω μενού και κάνε "νέο APN". Δεν ξέρω πως είναι ακριβώς στα αγγλικά οι επιλογές. Και ελπίζω στη Ρρομ που έχεις να μην είναι σε ενταλώς άλλη θέση. Πάντως γενικά ψάχνεις οτιδήποτε εχει να κάνει με "νεο APN". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Της wind που ξέρω, λειτουργεί με το να φτιάξεις ένα προφίλ με όνομα πχ wind και στις ρυθμίσεις του : APN: gint.b-online.gr Username: Nothing [blank Field] Password: Nothing [blank Field] τώρα με την Q δεν γνωρίζω αν είναι ίδιες.Δεν χάνεις τίποτα να βάλεις αυτές και να δοκιμάσεις τσεκάρωντας και το υπόλοιπό σου. Μα της q λέει εδώ τι να βάλω. Πήγα στις ρυθμίσεις apn τα έβαλα αλλά δεν έγινε κάτι. Τι μπορεί να κάνω λάθος? Όταν λένε κενό εννοούν δεν βάζω τπτ ή βάζω " "? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Στο κενό εννοεί κενό, τίποτε δηλαδή. Μπας και έχεις ξετικάρει την κίνηση δεδομένων, ή έχεις ενεργό κανένα APNdroid; Στην τελική, αρ@@δια τεχνικό πρόβλημα, ζήτα να μιλήσεις με τεχνικό να σου τις πει από το τηλέφωνο να είσαι και σίγουρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_pa Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Όνομα Προφίλ: Q Internet Σημείο πρόσβασης: myq Διακομιστής μεσολάβισης: (κενό) Πόρτα: (κενό) Αρχική σελίδα: (κενό) Όνομα χρήστη: (κενό) Κωδικός πρόσβασης: (κενό) http://www.youtube.com/watch?v=SBm33XV4wVY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Σωστά ,αλλά είσαι σίγουρη ότι μ αυτές τις ρυθμίσεις είναι για την "προσφορά"? Όπου υπάρχει κενό δεν βάζεις τίποτα.Σίγουρα όμως κάπου θα πρέπει να ρυθμίσεις και το APN αυτό είναι το σηματνικό της υπόθεσης (αλλά και τί να βάλεις αφού δεν σου γράφει τίποτα...?). Αν ξαναέπαιρνες ένα τηλεφωνάκι στην εξυπηρέτηση να σου τα δώσουν πιο αναλυτικά...ίσως γινόταν η δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Σωστά ,αλλά είσαι σίγουρη ότι μ αυτές τις ρυθμίσεις είναι για την "προσφορά"? Όπου υπάρχει κενό δεν βάζεις τίποτα.Σίγουρα όμως κάπου θα πρέπει να ρυθμίσεις και το APN αυτό είναι το σηματνικό της υπόθεσης (αλλά και τί να βάλεις αφού δεν σου γράφει τίποτα...?). Αν ξαναέπαιρνες ένα τηλεφωνάκι στην εξυπηρέτηση να σου τα δώσουν πιο αναλυτικά...ίσως γινόταν η δουλειά σου. Τι σχέση έχει η προσφορά, εγώ με q θέλω να συνδεθώ. Λοιπόν στις ρυθμίσεις έχει τα εξής πεδία : Όνομα Q InternetAPN myq Διακοσμιστής μεσολάβησης Θύρα Όνομα χρήστη Κωδικός πρόσβασης Διακομιστής MMSC Διακομιστής μεσολάβησης Θύρα MMS MCC MNC Τύπος ελέγχου ταυτότητας Τύπος APN Σύμφωνα με την Q πρέπει να κάνω τις εξής ρυθμίσεις : Μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα και γρήγορα το κινητό σας εισάγοντας τις παρακάτω παραμέτρουςγια άμεση πρόσβαση στο ίντερνετ: * Όνομα Προφίλ: Q Internet * Σημείο πρόσβασης: myq * Διακομιστής μεσολάβισης: (κενό) * Πόρτα: (κενό) * Αρχική σελίδα: (κενό) * Όνομα χρήστη: (κενό) * Κωδικός πρόσβασης: (κενό) εγώ τα έβαλα όπως στα κόκκινα και όλα τα άλλα τα άφησα κενά αλλά δεν γίνεται τπτ. ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ???????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Για δοκίμασε (από άλλο φόρουμ βρήκα) GPRS Settings ->Authentication-> PAP (αν στο έχει CHAP άλλαξε το). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 που θα πας δε μας ειπες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Από όσο ξέρω κανένα android δεν δέχεται on-the-fly ρυθμίσεις από παρόχους (μπορεί να κάνω και λάθος). Αν το μενού ρυθμίσεων είναι περίπου ίδιο με το δικό μου πάνε εκεί που λέει Ασύρματη επικοινωνία>Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας>ονόματα σημείων πρόσβασης, πάντα το κουμπί που σου πετάει το κάτω μενού και κάνε "νέο APN". Δεν ξέρω πως είναι ακριβώς στα αγγλικά οι επιλογές. Και ελπίζω στη Ρρομ που έχεις να μην είναι σε ενταλώς άλλη θέση. Πάντως γενικά ψάχνεις οτιδήποτε εχει να κάνει με "νεο APN". Κι όμως υπάρχουν Android συσκευές που δέχονται. Ενδεικτικά: Samsung Galaxy S SE X10 mini/mini pro SE X8 Sent from my GT-I9000 using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Για δοκίμασε (από άλλο φόρουμ βρήκα) GPRS Settings ->Authentication-> PAP (αν στο έχει CHAP άλλαξε το). Δεν το βρίσκω αυτό που λες αλλά υποθέτω πως στην παραπάνω λίστα ρυθμίσεων είναι το Τύπος ελέγχου ταυτότητας. Ήταν κενό. Το έβαλα pap αλλά τίποτα... Το έφτιαξα. Έπρεπε να ενεργοποιήσω και την περιαγωγή δεδομένων εκτός από τα δεδομένα + το pap. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δεν το βρίσκω αυτό που λες αλλά υποθέτω πως στην παραπάνω λίστα ρυθμίσεων είναι το Τύπος ελέγχου ταυτότητας. Ήταν κενό. Το έβαλα pap αλλά τίποτα... Το έφτιαξα. Έπρεπε να ενεργοποιήσω και την περιαγωγή δεδομένων εκτός από τα δεδομένα + το pap. Μια χαρά.Άντε και καλό Πάσχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.