Προς το περιεχόμενο

Drivers Camera

M4N2MAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας.Προσπαθω απελπισμενα εδω και πολυ καιρο σ ενα σορο site να βρω drivers για την camera του Sony Vaio VGN-AR51J για Vista.Εχω κοιταξει ολα τα σχετικα links που αναγραφονται στο INSOMNIA.GR αν και ειναι λιγο παλια και καποια ανενεργα ομως τιποτα δεν με καλυπτει. Εχω ψαξει σε ολα τα αποτελεσματα του google ομως παλι τιποτα.

Τηλεφωνησα στην Sony Vaio,μιλησα με το τμημα εξυπηρετησης και το μονο που μου ειπαν ειναι πως μετα απο την λιξη της εγγυησης ουδεν λαθος αναγνωριζεται.Θελουν να το παω απο κει για φορματ και να μου βαλουν τα σχετικα της μανας του.

Αμα μπορει καποιος να βοηθησει με σχετικα Links & infos θα ημουν ευγνομων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαρηστω πολυ για την προσπαθεια.Ομως οπως ανεφερα τα περισσοτερα τα εχω πσαξει.Αμα τσεκαρεις θα δεις πως τα Περισσοτερα απο τα Links ειναι ανενεργα,2 μοναχα ζουνε ακομα.Το ενα δεν ειναι συμβατο με το μοντελο του λαπτοπ μου και το αλο αν και εκανα register δεν βρηκα τιποτα ουσιωδες.

Ευχαρηστω πολυ για την προσπαθεια.Ομως οπως ανεφερα τα περισσοτερα τα εχω πσαξει.Αμα τσεκαρεις θα δεις πως τα Περισσοτερα απο τα Links ειναι ανενεργα,2 μοναχα ζουνε ακομα.Το ενα δεν ειναι συμβατο με το μοντελο του λαπτοπ μου και το αλο αν και εκανα register δεν βρηκα τιποτα ουσιωδες.

Τι μοντέλο είναι η κάμερα σου ; Πήγαινε Start - Control Panel - Device Manager - έχει κίτρινο ερωτηματικό κάπου ; Αν ναι δεξί κλικ επάνω του Properties -

Details - στην μπάρα κύλισης επιλέγεις Hardware ids και με Select all - copy - και μετά paste εδώ μας λες τον κωδικό !! :rolleyes:

ACPI\SNY5001

*SNY5001

Λογικα αυτο πρεπει να ζητας.

Ναι αυτό είναι , καλώς όρισες

http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/updates/index.aspx?m=VGN-AR51J&l=el_GR

μάλλον εκεί που λέει VAIO Camera Capture Utility - 2.7.01.08030 VAIO Update 32 bits 9.18 MB 27/11/2007 είναι αυτό που ψάχνεις , η δεύτερη επιλογή

δηλαδή !! :rolleyes:

Εδω Link κοιταξες;Μια χαρα κατεβαινουν οι drivers.

Κύριε video editor γιατί μας ενοχλείται ; :eek:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...