lazlo1992 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Rock&Rolla Άνοιξε το Rock&Rolla και σας περιμένει! Κάθε βράδυ στης 12 με τον Κώστα να σας κρατάει συντροφιά με ελληνικό και ξένο rock! Αφιερώσεις σε άτομα που αγαπάτε, μιλώντας με τα παιδιά που παρακολουθούν εκείνη την στιγμή την εκπομπή μέσο chatbox! Είμαστε μια μεγάλη παρέα! Σας περιμένουμε! Μην λείψει κάνεις! http://www.livestream.com/rock_rolla Mπορείτε να γίνετε και μελοί στο facebook για να μαθαίνετε περεταίρω νέα για τον σταθμό. http://www.facebook.com/home.php?sk=group_215214128489924&ap=1 (παιδιά την προσπάθεια την κάνω μόνος μου και δεν έχω κάποιο εξοπλισμό ούτε κάποιο κέρδος από τον σταθμό Το μόνο που έχω είναι καλή διάθεση και όρεξη. Ο λόγος που άνοιξα τον σταθμό ήταν γιατί δεν έβρισκα κάτι σχετικό με ροκ και την επαφή με τους ακροατές. Ο σταθμός είναι online μονο στης 12 με 3 το βράδυ για τον λόγο οτι πριν 3 μέρες άνοιξα και δεν έχω άλλα άτομα ακόμα για να συμπληρώνουν ώρες. Οπότε ζητώ την κατανόηση σας.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redbill80 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Καλη αρχη και να γεμισεις συντομα το προγραμμα σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazlo1992 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Καλη αρχη και να γεμισεις συντομα το προγραμμα σου! Σε ευχαριστώ πολύ redbill80. Και Παρεπιπτώντος παίζουμε πολύ red hot!(είδα την φοτο γι' αυτό στο λέω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redbill80 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Γι αυτο χαιρομαι με τετοιες κινησεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazlo1992 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 παιδια εχω αρχησει το προγραμμα μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ωραιος φιλε ,καλη επιτυχια ! Γουσταρουμε τετοιες μουσικες !!Εχει και αρκετα καλο ηχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.