dimpa16 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Τοξοβολε συγνωμη,αλλα κατι δεν καταλαβα καλα ή κανω λαθος !!! Το θεμα ειναι αν καποιος για συγκεκριμενο λογο πουλησει την μανα του ή τον κωλο του ??? Εδω υπαρχουν ανθρωποι που πουλανε τα οργανα τους για να ζησουν και συ πας και τα ισοπεδωνεις ολα ??? Και δηλαδη οποιος υποστηριζει τον ανδρισμο του,εχει ανασφαλειες ??? Ξερεις μου ερχεται στο μυαλο ενα ρητο που λεει οτι ΄΄η κολοβη η αλεπου,ολες κολοβες τις βλεπει΄΄
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Τοξοβολε συγνωμη,αλλα κατι δεν καταλαβα καλα ή κανω λαθος !!! Το θεμα ειναι αν καποιος για συγκεκριμενο λογο πουλησει την μανα του ή τον κωλο του ??? Εδω υπαρχουν ανθρωποι που πουλανε τα οργανα τους για να ζησουν και συ πας και τα ισοπεδωνεις ολα ??? Και δηλαδη οποιος υποστηριζει τον ανδρισμο του,εχει ανασφαλειες ??? Ξερεις μου ερχεται στο μυαλο ενα ρητο που λεει οτι ΄΄η κολοβη η αλεπου,ολες κολοβες τις βλεπει΄΄ Κ αλεπου ο Τοξοβολος τωρα.Ατσα Νυφιτσα παρακαλω.Μου ταιριαζει περισσοτερο πιστευω
dimpa16 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Κ αλεπου ο Τοξοβολος τωρα.Ατσα Νυφιτσα παρακαλω.Μου ταιριαζει περισσοτερο πιστευω χαχαχαχαχα εγραψες. Ας το ελαφρυνουμε λιγο το πραμα γιατι νομιζω οτι με τον τροπο που προχωραει,δεν βγαινει κατι παρα μονο δηλητηριο.
Lucifer Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ναι σίγουρα, όμως αυτές οι συνέπειες να είναι βάση κανόνων και ίδιες για όλους, όχι όπως καπνίσει στον κάθε mod. αυτό το λέω μιας και το 35apontos μας θύμησε τα posts του alexis4u ο οποιός με όλο τον σεβασμό κατέβαζε την άρτα με τα γιάννενα Ο υπογράφων mod, μόλις γύρισε από το νοσοκομείο μέσα στο κωλόβροχο μετά από καισαρικές, ισχιακές προβολές και έλλειψη καφέ. Ο ίδιος mod δεν έχει το χρόνο να διαβάζει κάθε ευλογημένο post στο subforum με τη μεγαλύτερη κίνηση στο μεγαλύτερο ελληνικό τεχνολογικό forum και θεωρεί πως αυτό ισχύει για όλους τους συναδέλφους mods που έχουν ζωή. Ο σοφός administrator έχει βάλει ένα κωλόκουμπο που στέλνει αναφορά για κάθε απρεπές μήνυμα. Ως εκ τούτου, αν ο υπογράφων mod ήταν λίγο πιο μαλάκας απ' ό,τι είναι (και είναι κάμποσο) θα καθόταν να δει αν έχεις κάτσει ποτέ να κάνεις αναφορά για το ζήτημα για το οποίο τώρα γκρινιάζεις, ή περιμένεις να είναι με το netbook/laptop/iphone στο ένα χέρι και την χειρουργική λαβίδα/σφραγίδα/τιμόνι/ταμειακή μηχανή στο άλλο. Το γενικό μήνυμα, παρά την εκνευρισμένη διάθεση που ελπίζω να μου συγχωρεθεί, είναι ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΚΑΜΕΤΕ ΒΡΕ ΡΗΠΟΡΤ.
RedPanda Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 27 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 27 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ο σοφός administrator έχει βάλει ένα κωλόκουμπο που στέλνει αναφορά για κάθε απρεπές μήνυμα. ναι, όμως το ζήτημα είναι πως το θέμα είναι αρκετά ευαίσθητο και μπορούν να γίνουν διαφορετικές αναγνώσεις σε μια γνώμη. δεν θεωρώ πως έπρεπε να γίνει αναφορά στον alexis4u ούτε στον Capamaru γιατί χαλάμε την συζήτηση αν άρχιζαν να πέφτουν ban για πράγματα που αρκετοί λίγο πολύ σκέφτονται. απλά μου φάνηκε πως η αντιμετώπιση του χρήστη έγινε με άλλα στανταρντ οκ τώρα για τα προσωπικά θέματα του καθενός δεν μπορώ να πω τίποτα αλλά και εμείς σπαταλάμε χρόνο από τις δικές μας ασχολίες για να συμμετέχουμε σε μια συζήτηση
35apontos Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 27 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 27 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κ αλεπου ο Τοξοβολος τωρα.Ατσα Νυφούλα παρακαλω.Μου ταιριαζει περισσοτερο πιστευω Φίξ'ντ!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια. Παρακαλούνται τα μέλη να τηρούν τον ανωτέρω Όρο Χρήσης ευλαβικά. Δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 27 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 27 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Φίξ'ντ! Το παρατραβας όμως Sent from my iPhone using Tapatalk
ioannnis Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 27 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 27 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Στην αρχη ειπε νυφιτσα και νομιζα το γνωστο θηλαστικο ζωο(αυτο που τρωει ποντίκια, ερπετά, λαγούς και κοτόπουλα κλπ)... μετα ειπε νυφουλα οποτε καταλαβα οτι εννουσε νυφη βρε κατι ονειρα που εχουν μερικοι(-ες)! Πιστευω θα βαφτιζα ανετα ολο το παραπανω ποστ ''η αποθεωση των στερεοτυπων''. Σε καθε περιπτωση φιλε μου ο αντρισμος θα ''ξεπουληθει'' μεχρι να πεις κιμινο.Αυτο που νομιζω σου προκαλει ανασφαλεια (η οποια οπως ειπα με ''εξιταρει'') ειναι οτι το μονο που μπορεις να ελεγξεις πισω απο τον υπολογιστη σου ειναι οι αντιδρασεις σου προς αυτο το ''ξεπουλημα''το οποιο για εμενα ειναι δεδομενο κ πολυ ευκολα κ σε μεγαλη μεριδα των πορν σταρς.Παλι ομως δεν σε βλεπω να κανεις κ πολυ καλη δουλεια μπροστα στο ''ξεπουλημα'' που δεν αντεχει ο ''αντρισμος'' σου,λεω ψεμματα μαν? Μην κολλας συνεχως στον οποιον αντρισμο μου, δεν ειναι προσωπικο το θεμα. Ποια στερεοτυπα ειδες στο προηγ. post? Μαλλον τα δικα σου αποτελουν το κλασικο στερεοτυπο της "κραγμενης" που με περηφανεια και φιλαρεσκεια συνεχως αναδεικνυεις. Οι λεξεις αξιοπρεπεια, ηθος, σοβαροτητα δε σε καλυπτουν καθολου? Μπορει μεν να αποτελει απατηλο σου ονειρο οτι δηθεν οι αντρες ξεπουλανε τον αντρισμο τους "ωσπου να πω κυμινο", ωστοσο δε παυει να παραμενει απατηλο ονειρο, για σενα και για ολους τους γκει που ειναι σαν εσενα... Γιατι οπως εξηγησα αποτελειτε στυλιζαρισμενη κατηγορια. Οι στρειτ πορνοσταρς εχουν ελαχιστο ποσοστο σε γκει. Αν κανω λαθος και ξερεις ονοματα, μου λες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί ΔΕΝ είναι αποδεκτοί σε αυτό το forum.
DKNI Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 αν ο υπογράφων mod ήταν λίγο πιο μαλάκας απ' ό,τι είναι /offtopic Θελω τοσο μα τοσο πολυ να πω οτι "πιο πολυ πεθαινεις" αλλα μαλλον το κλιμα δεν το σηκωνει /offtopic
ioannnis Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Πιστευω θα βαφτιζα ανετα ολο το παραπανω ποστ ''η αποθεωση των στερεοτυπων''. Σε καθε περιπτωση φιλε μου ο αντρισμος θα ''ξεπουληθει'' μεχρι να πεις κιμινο.Αυτο που νομιζω σου προκαλει ανασφαλεια (η οποια οπως ειπα με ''εξιταρει'') ειναι οτι το μονο που μπορεις να ελεγξεις πισω απο τον υπολογιστη σου ειναι οι αντιδρασεις σου προς αυτο το ''ξεπουλημα''το οποιο για εμενα ειναι δεδομενο κ πολυ ευκολα κ σε μεγαλη μεριδα των πορν σταρς.Παλι ομως δεν σε βλεπω να κανεις κ πολυ καλη δουλεια μπροστα στο ''ξεπουλημα'' που δεν αντεχει ο ''αντρισμος'' σου,λεω ψεμματα μαν? Μη κολας συνεχως στον οποιο αντρισμο μου, δεν ειναι προσωπικο το θεμα. Κανενα στερεοτυπο δε βγαινει απο μενα, αντιθετα βγαινει απο σενα το συγκεκριμενο στερεοτυπο της κατηγοριας σου: προκλητικοτητα, εξαλλοσυνη, ευσεβεις ποθοι. Μπορει να ονειρευεσαι οτι ο αντρας θα ξεπουλησει τον αντρισμο του "μεχρι να πω κυμινο", δε παυει ομως να ειναι ονειρο. Οι στρειτ πορνοσταρς εχουν ελαχιστη συμμετοχη σε γκει, αν κανω λαθος και ξερεις ονοματα μου λες.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μη κολας συνεχως στον οποιο αντρισμο μου, δεν ειναι προσωπικο το θεμα. Κανενα στερεοτυπο δε βγαινει απο μενα, αντιθετα βγαινει απο σενα το συγκεκριμενο στερεοτυπο της κατηγοριας σου: προκλητικοτητα, εξαλλοσυνη, ευσεβεις ποθοι. Μπορει να ονειρευεσαι οτι ο αντρας θα ξεπουλησει τον αντρισμο του "μεχρι να πω κυμινο", δε παυει ομως να ειναι ονειρο. Οι στρειτ πορνοσταρς εχουν ελαχιστη συμμετοχη σε γκει, αν κανω λαθος και ξερεις ονοματα μου λες. Μπα,οπως ειπαμε τα παραμυθια της χαλιμας για να νιωθουμε καλυτερα οτι οι στρεητ πορν σταρς μια στο δις θα συμμετεχουν σε γκει πορν ειναι για αυτοεπιβεβαιωση της ασφαλειας μας, λεει η γκει εξαλλοσυνη μου.Αμα ξερεις κ συ ονοματα με βεβαιοτητα πορν σταρς που δεν εχουν κανει γκει σεξ (φανταζομαι μετα επικλησεως της στερεοτυπικης σκεψης που δειχνεις) ριξτα.Ελα να κανουμε μια λιστα δλδ ετσι για να παιξουμε το θεατρο του παραλογου .Οπως ειπαμε εαν ειναι επαγγελματιας το ''τρενο'' κ ''πλατεια'' του πισινου του στρεητ δεν ειναι θεμα οταν παιζει καλη αμοιβη.Σιγα μην πειστουμε για το αντιθετο για να συντηρισουμε την εικονα του αντρα πολλα βαρυ.Αυτο λεει ενα μη αξιοπρεπης εξαλλος γκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.