Tenshi Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μπα,οπως ειπαμε τα παραμυθια της χαλιμας για να νιωθουμε καλυτερα οτι οι στρεητ πορν σταρς μια στο δις θα συμμετεχουν σε γκει πορν ειναι για αυτοεπιβεβαιωση της ασφαλειας μας, λεει η γκει εξαλλοσυνη μου.Αμα ξερεις κ συ ονοματα με βεβαιοτητα πορν σταρς που δεν εχουν κανει γκει σεξ (φανταζομαι μετα επικλησεως της στερεοτυπικης σκεψης που δειχνεις) ριξτα.Ελα να κανουμε μια λιστα δλδ ετσι για να παιξουμε το θεατρο του παραλογου .Οπως ειπαμε εαν ειναι επαγγελματιας το ''τρενο'' κ ''πλατεια'' του πισινου του στρεητ δεν ειναι θεμα οταν παιζει καλη αμοιβη.Σιγα μην πειστουμε για το αντιθετο για να συντηρισουμε την εικονα του αντρα πολλα βαρυ.Αυτο λεει ενα μη αξιοπρεπης εξαλλος γκει. Το θέμα δέν είναι ο ανδρισμός (ή η θηλυκότητα),άλλα πώς προβάλλεται... Πέρα απο κάποιες λαμπρές uber-straight παρουσίες που πέρασαν και ίσα που ακούμπησαν σε τούτα τα εδάφη,δέν βλέπω μηνύματα με intro ή outro "την έχω τόση","τα μούσκουλά μου","τα βυζιά μου τα έξαλα","φοράω σουτιέν Νο.4". Σε 4 γραμμές κείμενο,όπως φαίνεται στα 1680x1050 pixel μιας 22'',δήλωσες δύο φορές τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις.Στα δέκα σου μηνύματα, θα γίνει αραιά και πού μια αναφορά για το γκομενάκι και αναρωτιέμαι,πόσες φορές έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο οι "μόνιμοι θαμώνες" του Μπλά-Μπλά. Δέν είναι κρυφό,ούτε ψέμα,ούτε ντροπή...και οι straight κάνουν sex (ή έρωτα -περι ορέξεως-) και οι straight έχουν έτερο ήμισυ.Απλά επειδή είναι κάτι αυτονόητο ,άλλα και προσωπικό, θεωρούμε οτι δέν πρέπει να το αναφέρουμε.Υπάρχει ένα "τάκτ". Το να διατυμπανίζουμε καταστάσεις απο την άλλη,μόνο και μόνο για να τραβήξουμε τα βλέμματα,ώς πρόβλημα θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και το άν χρίζει αντιμετώπισης είναι άλλο θέμα. Δέν έχω θέμα με τους g-hey! ,απολύτως κανένα.Δικαίωμά τους να χρησιμοποιούν το σώμα τους με όποιο τρόπο τους αρέσει και μπράβο που παραδέχονται ακομπεξάριστα τις επιλογές τους,υπάρχει και μια λεπτή γραμμή όμως.Το οτι η σύγχρονή κοινωνία δέχεται (και μερικές φορές υποστηρίζει) μια σεξουαλική διαστροφή,δέν σημαίνει οτι θα πρέπει να την "επιβάλουμε" ώς πρέπουσα μέσω μιας ιδιόμορφης προπαγάνδας. Οπότε δέν κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας οι straight,γνωρίζουμε καλά τι συμβαίνει γύρω μας και δέν χρειαζόμαστε wake up call απο κανέναν.Αν μή τι άλλο,προσβάλλει την νοημοσύνη μας...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Το θέμα δέν είναι ο ανδρισμός (ή η θηλυκότητα),άλλα πώς προβάλλεται... Πέρα απο κάποιες λαμπρές uber-straight παρουσίες που πέρασαν και ίσα που ακούμπησαν σε τούτα τα εδάφη,δέν βλέπω μηνύματα με intro ή outro "την έχω τόση","τα μούσκουλά μου","τα βυζιά μου τα έξαλα","φοράω σουτιέν Νο.4". Σε 4 γραμμές κείμενο,όπως φαίνεται στα 1680x1050 pixel μιας 22'',δήλωσες δύο φορές τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις.Στα δέκα σου μηνύματα, θα γίνει αραιά και πού μια αναφορά για το γκομενάκι και αναρωτιέμαι,πόσες φορές έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο οι "μόνιμοι θαμώνες" του Μπλά-Μπλά. Δέν είναι κρυφό,ούτε ψέμα,ούτε ντροπή...και οι straight κάνουν sex (ή έρωτα -περι ορέξεως-) και οι straight έχουν έτερο ήμισυ.Απλά επειδή είναι κάτι αυτονόητο ,άλλα και προσωπικό, θεωρούμε οτι δέν πρέπει να το αναφέρουμε.Υπάρχει ένα "τάκτ". Το να διατυμπανίζουμε καταστάσεις απο την άλλη,μόνο και μόνο για να τραβήξουμε τα βλέμματα,ώς πρόβλημα θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και το άν χρίζει αντιμετώπισης είναι άλλο θέμα. Δέν έχω θέμα με τους g-hey! ,απολύτως κανένα.Δικαίωμά τους να χρησιμοποιούν το σώμα τους με όποιο τρόπο τους αρέσει και μπράβο που παραδέχονται ακομπεξάριστα τις επιλογές τους,υπάρχει και μια λεπτή γραμμή όμως.Το οτι η σύγχρονή κοινωνία δέχεται (και μερικές φορές υποστηρίζει) μια σεξουαλική διαστροφή,δέν σημαίνει οτι θα πρέπει να την "επιβάλουμε" ώς πρέπουσα μέσω μιας ιδιόμορφης προπαγάνδας. Οπότε δέν κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας οι straight,γνωρίζουμε καλά τι συμβαίνει γύρω μας και δέν χρειαζόμαστε wake up call απο κανέναν.Αν μή τι άλλο,προσβάλλει την νοημοσύνη μας... Μα το νημα ειναι εξαλλου για την γκει σεξουαλικοτητα οπως κ να εχει γενικοτερα.Αρα δεν βλεπω καποιον λογο να μην την αναφερω η να την υπερτονιζω.Τωρα εαν νοημοσυνη σου προσβαλεται ειναι αλλο ζητημα.Σαφως κ δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα για το πως θα εκφρασω αυτη την σεξουαλικοτητα ανεξαρτητα η οχι απο το εαν γινομαι αντιπαθης.Εξαλλου σιγα,απλα απανταω στο πνευμα του φιλου μας του Τζον υπερτονιζοντας ουσιαστικα οχι την σεξουαλικοτητα μου αλλα την λογικη της μη επιχειρηματολογιας που ακολουθει παιζοντας το θεατρο του παραλογου.Δεν υπαρχει κανενα επιχειρημα απο καμια πλευρα εδω,απλα τονιζω τι μπορει να συμβει εαν πεσεις σε καποιον επιμονο με εξισου ανεδαφικες κ επιμονες λογικες
Tenshi Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Γνωρίζω την Ελληνική,διάβασα τον τίτλο,ξέρω που παραθέτω post. Το γεγονός οτι με περιθωριοποιείς και με παρουσιάζεις σαν μονάδα (περι νοημοσύνης),δέν ξέρω αν θα πρέπει να το εκλάβω σάν κομπλιμέντο ή προσβολή.Σε κάθε περίπτωση,όσοι είχαν την χαρά να διαβάσουν τα μηνύματά σου,γνωρίζουν αν υπερτονίζεις την σεξουαλικότητά σου ή όχι ...σε κάθε ευκαιρία. Τώρα,επειδή δέν θέλω να στιγματιστώ ώς ρατσιστής (αν και έχω ακούσει χειρότερα),με την ίδια απέχθεια θα αντιδρούσα σε ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι που είναι ένα κλικ πρίν την συνουσία,κοινή τη θέα.Είναι θέμα αρχών-ήθους,όχι επιλογών.Get a room αμφότεροι και βγάλτε τα μάτια σας. Τέλος,επειδή γίνεται νύξη απο την gay κοινότητα (sic) περι προκατάληψης...η τελευταία πάει χέρι χέρι τόσο με τον ρατσισμό (σσ straight) όσο με την ενοχή (σσ. gay)
ioannnis Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μπα,οπως ειπαμε τα παραμυθια της χαλιμας για να νιωθουμε καλυτερα οτι οι στρεητ πορν σταρς μια στο δις θα συμμετεχουν σε γκει πορν ειναι για αυτοεπιβεβαιωση της ασφαλειας μας, λεει η γκει εξαλλοσυνη μου.Αμα ξερεις κ συ ονοματα με βεβαιοτητα πορν σταρς που δεν εχουν κανει γκει σεξ (φανταζομαι μετα επικλησεως της στερεοτυπικης σκεψης που δειχνεις) ριξτα.Ελα να κανουμε μια λιστα δλδ ετσι για να παιξουμε το θεατρο του παραλογου .Οπως ειπαμε εαν ειναι επαγγελματιας το ''τρενο'' κ ''πλατεια'' του πισινου του στρεητ δεν ειναι θεμα οταν παιζει καλη αμοιβη.Σιγα μην πειστουμε για το αντιθετο για να συντηρισουμε την εικονα του αντρα πολλα βαρυ.Αυτο λεει ενα μη αξιοπρεπης εξαλλος γκει. Ξερω αρκετους που εχουν κανει γκει σκηνες, ειδικα στην αρχη της καριερας τους, και μόνο σε ενεργητικο ρολο(ο Νορθ ηταν εξαιρεση). Mολις "επιασαν" στο χωρο της βιομηχανιας του πορνο ασχοληθηκαν αποκλειστικα με στρειτ. Απο κει κι επειτα δε μπορω να σε παρακολουθησω, κανεις εναν αχταρμα ασυναρτησιων με λεξεις που χρησιμοποιησα σε παλιοτερα posts. Εχεις παρει οριστικο διαζυγιο με τη σοβαροτητα? Αλλο ο "αντρας πολλα βαρυς", αλλο να διατυμπανιζεις με δηθεν σιγουρια οτι ολοι οι αντρες θα πανε "στανταρακι" με γκει αν πληρωθουν...
AnOldFriend Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Κοσμοσυρροη απ ολο το κοσμο αναμενεται στη πλατεια Κλαυθμωνος στις 4 Ιουνιου. Και τι δηλαδη? Τωρα θα ερθουν ολοι αυτοι οι περιεργοι μαζεμενοι κιολας εδω περα? Να κανουν τι?
35apontos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Κοσμοσυρροη απ ολο το κοσμο αναμενεται στη πλατεια Κλαυθμωνος στις 4 Ιουνιου. Και τι δηλαδη? Τωρα θα ερθουν ολοι αυτοι οι περιεργοι μαζεμενοι κιολας εδω περα? Να κανουν τι? Θαρθουν,θα ψωνίσουν,θα ψωνιστούν,θα αφήσουν κανα φράγκο,θα δουν κι άλλους σαναφνούς και μεις θα χαρούμε για μια ακόμη φορά που δεν μας έδωσε ο θεός την "αρρώστεια". Κάτι ερωτήσεις,μα κάτι ερωτήσεις....
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Το θέμα δέν είναι ο ανδρισμός (ή η θηλυκότητα),άλλα πώς προβάλλεται... Πέρα απο κάποιες λαμπρές uber-straight παρουσίες που πέρασαν και ίσα που ακούμπησαν σε τούτα τα εδάφη,δέν βλέπω μηνύματα με intro ή outro "την έχω τόση","τα μούσκουλά μου","τα βυζιά μου τα έξαλα","φοράω σουτιέν Νο.4". Σε 4 γραμμές κείμενο,όπως φαίνεται στα 1680x1050 pixel μιας 22'',δήλωσες δύο φορές τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις.Στα δέκα σου μηνύματα, θα γίνει αραιά και πού μια αναφορά για το γκομενάκι και αναρωτιέμαι,πόσες φορές έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο οι "μόνιμοι θαμώνες" του Μπλά-Μπλά. Δέν είναι κρυφό,ούτε ψέμα,ούτε ντροπή...και οι straight κάνουν sex (ή έρωτα -περι ορέξεως-) και οι straight έχουν έτερο ήμισυ.Απλά επειδή είναι κάτι αυτονόητο ,άλλα και προσωπικό, θεωρούμε οτι δέν πρέπει να το αναφέρουμε.Υπάρχει ένα "τάκτ". Το να διατυμπανίζουμε καταστάσεις απο την άλλη,μόνο και μόνο για να τραβήξουμε τα βλέμματα,ώς πρόβλημα θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και το άν χρίζει αντιμετώπισης είναι άλλο θέμα. Δέν έχω θέμα με τους g-hey! ,απολύτως κανένα.Δικαίωμά τους να χρησιμοποιούν το σώμα τους με όποιο τρόπο τους αρέσει και μπράβο που παραδέχονται ακομπεξάριστα τις επιλογές τους,υπάρχει και μια λεπτή γραμμή όμως.Το οτι η σύγχρονή κοινωνία δέχεται (και μερικές φορές υποστηρίζει) μια σεξουαλική διαστροφή,δέν σημαίνει οτι θα πρέπει να την "επιβάλουμε" ώς πρέπουσα μέσω μιας ιδιόμορφης προπαγάνδας. Οπότε δέν κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας οι straight,γνωρίζουμε καλά τι συμβαίνει γύρω μας και δέν χρειαζόμαστε wake up call απο κανέναν.Αν μή τι άλλο,προσβάλλει την νοημοσύνη μας... Τιγκα συν. Και το θρεντ δηλαδή θα υπάρχει μέχρι τις 4 Ιουνίου;
35apontos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ...και μια φλασιά που είχα κοιτώντας τον (παρα)τυπο: Πλάκα θάχει,φασισταραίοι και αφγκανομπαγκλαπάκηδες αντάμα κι αγκαλιά να τα χώνουν χοντρά (μέχρι και πογκρόμ...) στους (παρελαύνοντες) γκέουλες,ενώ ΜΚΟδες+(δήθενες)αριστεριστές να σιγοντάρουν τις κατασταλτικές ενέργειες των ματατζήδων. Απ' τη μια ο Καμίνης (ή αυτοί που τον έφτασαν εκεί που είναι) έδειξε ότι γουστάρει κάργα μπούρκα (ψηφαλάκια...) η οποία (μουσλίμ) πάει κόντρα στη μεγάλη του αγάπη. Απ' την άλλη οι αριστεροδηθενιές,σιώντας-και-λιγώντας (κατα Μποστ) πώς θα δεχτούν κράξιμο της υποστηριζόμενής (τους) ιδιατερότητας απ' τους υιοθετημένους λαθρέποικους; Χοντρό conflict προβλέπεται,ήδη η Μενάνδρου μαζί με τη Ζήνωνος πέσανε κάτω (προληπτικά) απ' τη ντροπή σε όσα πρόκειται να επακολουθήσουν.. Σομορακιγόμορα πιδάκιμ... Από διαίρει και βασίλευε καλά πάμε...
washcloud Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Συν και στην διατύπωση περί "σεξουαλικής διαστροφής", MsquitoPrincess; Eμένα πάντως, αν μια μέρα φτάσει ο ομοφυλόφιλων προτιμήσεων πληθυσμός να ξεπεράσει τον των ετεροφιλόφιλων, δε θα μου άρεζε καθόλου να με σταμπάρουν ως "διεστραμμένο". Τέτοιοι χαρακτηρισμοί (και ακόμη χειρότερες πρακτικές) είναι μάλιστα που έχουν διατηρήσει την εξώθηση μερίδας των ομοφυλοφίλων σε ακραίες/προκλητικές εκδηλώσεις αμφιβόλου αισθητικής/καρναβαλικού χαρακτήρα "ουουου-είμαι και 'γω εδώ! Δείτε με βρε, σεβαστείτε την ύπαρξή μου κι αποδεχτείτε την!", για να μπορούνε να πείσουνε εξ' απαλών ονύχων πως έχουν κι αυτοί ψυχή όπως και σώμα, μαζί με συγκεκριμένες (διαφοροποιημένες, κι όχι "διεστραμμένες") επιθυμίες (και στην τελική, έχουν κάνει μικρότερο κακό στον κόσμο από κάτι πληθυσμούς αρειοφρόνων, φασιστοφρόνων, γαβροβαζελοπαοκτσηδοφρόνων, μουτζαχεντινοφρόνων, ιμπεριεαλιστοφρόνων και λοιπών ενόπλων δυνάμεων...)
apd453 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ας κάνει ο καθένας ότι του γουστάρει και τον κάνει να νιώθει καλύτερα. ...(και στην τελική, έχουν κάνει μικρότερο κακό στον κόσμο από κάτι πληθυσμούς αρειοφρόνων, φασιστοφρόνων, γαβροβαζελοπαοκτσηδοφρόνων, μουτζαχεντινοφρόνων, ιμπεριεαλιστοφρόνων και λοιπών ενόπλων δυνάμεων...) Το ότι κάποιος είναι gay δεν αποκλείει το ότι μπορεί να ανήκει σε μία εκ των λοιπών "ενόπλων δυνάμεων". Λαμβάνοντας υπόψιν την ευρεία και υποκειμενική έννοια των παραπάνω χαρακτηρισμών (λόγο των αντικρουόμενων συμφερόντων αυτών που τις προσδίδουν-ανταλλάσσουν) δύσκολα θα αποκλείσω από αυτές τις κατηγορίες το 0,0000000001% του πληθυσμού της γης. Σε αυτό το κόσμο που ευημερία ενός σημαίνει φτώχεια (και δυστυχία) κάποιου άλλου ΌΛΟΙ ανήκουμε στις "ένοπλες δυνάμεις" είτε μας αρέσει είτε όχι. Εκτός και αν νομίζει κανείς ότι το PC που έχει το συναρμολόγησε ένας rastaman σιγοτραγουδώντας το "no woman no cry" και καπνίζοντας μπάφο δίπλα στη πισίνα.
washcloud Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Άλφα : Το ότι ο Αδόλφος (ίσως) ήταν Μπάγερν Μονάχου, δε σημαίνει ότι τα κουλά του τα έκανε ως Μπάγερν Μονάχου. Την καταλαβαίνεις την διαφορά; Βήτα : Η γκέη-παρέηντ, όσο (κι αν) είναι κακογουστιά, δεν βαράει κανέναν. Την καταλαβαίνεις την διαφορά; Γάμα : Γάμα τα (και κυρίως το ρασταμπάφο παράδειγμα).
MsquitoPrincess Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Συν και στην διατύπωση περί "σεξουαλικής διαστροφής", MsquitoPrincess; Έχετε δίκιο για το ερώτημα μεσιέ. Τιγκα συν στις 2 πρώτες παραγράφους. Δεν θεωρώ την ομοφυλοφιλία διαστροφή σε καμία περίπτωση.
washcloud Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Αν δεν φοβόμουν το μπαν από γνωστό λαμαρινοδαγκωμένο μοντερέητορ, θα σ' ερωτευόμουν.
35apontos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Αν δεν φοβόμουν το μπαν από γνωστό λαμαρινοδαγκωμένο μοντερέητορ, θα σ' ερωτευόμουν. Τί φοβάσαι;Τη περσόνα σου;
ioannnis Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δεν θεωρώ την ομοφυλοφιλία διαστροφή σε καμία περίπτωση. Ασφαλως, αλλα τι εννοια δινεις στη λεξη "διαστροφη"? Ανωμαλια τη θεωρεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.