KilliK Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Wash,οτιδήποτε παρεκκλίνει του φυσιολογικού,εν δυνάμει αποτελεί διαστροφή. διαστροφη; αυτη ειναι λεξη που υποδηλωνει προσωπικη αποψη και οχι μια αντικειμενικη αληθεια. η σουπα μου βγηκε πιο αλμυρη απο το φυσιολογικο επειδη επεσε λιγο παραπανω αλατι κατα το μαγειρεμα,αρα ειναι διαστροφικη; χμ. διαστροφικη σουπα. i like the sound of it.
Tenshi Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 διαστροφή η [δiastrofí] Ο29 : η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του διαστρέφω. 1. αλλοίωση μιας βιολογικής, ψυχικής ή νοητικής λειτουργίας, έτσι ώστε να γίνει μη φυσιολογική: ~ του γούστου / του χαρακτήρα κάποιου. Πνευματική / ηθική / συναισθηματική ~. H εμπορική διαφήμιση έχει ως αποτέλεσμα όχι απλώς την καθοδήγηση, αλλά τη ~ των προτιμήσεων του καταναλωτή. (προφ.) Aυτό είναι / καταντάει ~, για υπερβολική σχολαστικότητα. || (ψυχιατρ.) ~ του γενετήσιου ενστίκτου ή σεξουαλική ~, απόκλιση από ό,τι θεωρείται σεξουαλικά ομαλό: H κτηνοβασία είναι σεξουαλική ~. 2 (σπάν.) η διαστρέβλωση. [λόγ. < ελνστ. διαστροφή, αρχ. σημ.: `στρίψιμο΄] link Το καλό/κακό με τον πλούτο της Ελληνικής γλώσσας είναι οτι δίνουμε νόημα σε μια λέξη αναλόγως του πώς μας βολεύει.Θα ήθελα πάντως να δοκιμάσω μια διατροφική σούπα...
KilliK Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 απόκλιση από ό,τι θεωρείται σεξουαλικά ομαλό: H κτηνοβασία είναι σεξουαλική μα δεν λεει κατι για το γκει σεξ.για την κτηνοβασια λεει.αρα χρησιμοποιεις λανθασμενα την λεξη αυτη για να χαρακτηρισεις το γκει σεξ και το λινκ στην ουσια επιβεβαιωνει αυτα που λεμε εμεις εδω. ευχαριστουμε για την προσφορα του επιχειρηματος σου προς οφελος μας.
Tenshi Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ηδονοβλεψία Παιδοφιλία Νεκροφιλία Σαδισμός Μαζοχισμός Επιδειξιμανία Νυμφομανία...(μεταξύ άλλων) Πρίν λοιπόν προσπαθήσεις να με troll-αρεις,καλό είναι να διαβάσεις κανα δυο άρθρα. Μερσί...next; Ps.Επιχείρημα προς όφελός σας...μα για όνομα...λές και είμαστε 7χρονα...
KilliK Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 για μια στιγμη.ανεβασες ενα λινκ για να στηριξεις την αποψη σου.και σε αυτο το λινκ δεν αναφερει πουθενα κατι για gay sex ως διαστροφη.ετσι δεν ειναι; τωρα απο το λινκ,πηγαμε σε καποιες αλλες λεξεις που μου αραδιαζεις και μετα μου λες να διαβασω κανα δυο αρθρα αλλα χωρις να δινεις λεπτομερειες τι αρθρα να διαβασω και απο ποιον και για ποιον λογο. α επισης μου κανεις και προσωπικη επιθεση χαρακτηριζοντας με ως τρολ. φανταζομαι οτι στο τελος θα φερεις την συζητηση στον Χιτλερ ε; χμ.που ειναι ο Patrick Jane οταν τον χρειαζεσαι;
ChocoBanana Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Συν και στην διατύπωση περί "σεξουαλικής διαστροφής", MsquitoPrincess; Eμένα πάντως, αν μια μέρα φτάσει ο ομοφυλόφιλων προτιμήσεων πληθυσμός να ξεπεράσει τον των ετεροφιλόφιλων, δε θα μου άρεζε καθόλου να με σταμπάρουν ως "διεστραμμένο". Τέτοιοι χαρακτηρισμοί (και ακόμη χειρότερες πρακτικές) είναι μάλιστα που έχουν διατηρήσει την εξώθηση μερίδας των ομοφυλοφίλων σε ακραίες/προκλητικές εκδηλώσεις αμφιβόλου αισθητικής/καρναβαλικού χαρακτήρα "ουουου-είμαι και 'γω εδώ! Δείτε με βρε, σεβαστείτε την ύπαρξή μου κι αποδεχτείτε την!", για να μπορούνε να πείσουνε εξ' απαλών ονύχων πως έχουν κι αυτοί ψυχή όπως και σώμα, μαζί με συγκεκριμένες (διαφοροποιημένες, κι όχι "διεστραμμένες") επιθυμίες (και στην τελική, έχουν κάνει μικρότερο κακό στον κόσμο από κάτι πληθυσμούς αρειοφρόνων, φασιστοφρόνων, γαβροβαζελοπαοκτσηδοφρόνων, μουτζαχεντινοφρόνων, ιμπεριεαλιστοφρόνων και λοιπών ενόπλων δυνάμεων...) Φτάσαμε λοιπόν να κάνουμε την σκέψη (ελπίδα ίσως για κάποιους) ότι ο ομοφυλόφιλος πληθυσμός θα ξεπεράσει τον ετεροφυλόφιλο.. Καταλήξαμε επίσης στο ότι για τα καραγκιοζιλίκια των gay, γιατί μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το gay parade, όπως και το parade με τα άρματα στο κέντρο της Αθήνας και τους βατραχάνθρωπους, οφείλονται οι straight.. Washcloud δε γράφω συχνά, αλλά διαβάζω καθημερινά και σχεδόν πάντα είσαι εύστοχος, αλλά αυτό σου το ποστ δεν υπάρχει απλά.. :/
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Αντε παλι,αλλο ενα νημα για το εαν η ομοφυλοφιλια ειναι διαστροφη η οχι.Τα χουμε πει ποσες φορες αυτα δλδ?Μιλαμε ποσες????οεοοο Σε κάθε περίπτωση,όσοι είχαν την χαρά να διαβάσουν τα μηνύματά σου,γνωρίζουν αν υπερτονίζεις την σεξουαλικότητά σου ή όχι ...σε κάθε ευκαιρία. κ πολυ καλα κανω.Το οτι αναφερω οτι ειμαι γκει οποτε μου ερθει ειναι ζητημα μου.Αυτο ως επιχειρημα που κολλαει?Σε αναγκασα να με βλεπεις να χαριεντιζομαι με τον ετσι?Οσες φορες θελω θα το λεω μαν κ ξεπερασετο ΥΓ.Α κ ειμαι γκει!!!καραγκει
35apontos Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Το οτι αναφερω οτι ειμαι γκει οποτε μου ερθει ειναι ζητημα μου.Αυτο ως επιχειρημα που κολλαει?Σε αναγκασα να με βλεπεις να χαριεντιζομαι με τον ετσι?Οσες φορες θελω θα το λεω μαν κ ξεπερασετο ΥΓ.Α κ ειμαι γκει!!!καραγκει Μπα.Σ' έχω δει πως γλυκοκοιτάς το Γιν,δεν μας ψήνεις πουλάκι μου. Για τον αμφισβητήσαντα την αυθεντία του μπουγαδοσύνεφου,του λέω να ξανακοιτάξει το συγκεκριμμένο post του εν λόγω στραγγαλιστή των δενδρώνων μας και θα διακρίνει αυτό που μας βάζει κάθε φορά να ψάχνουμε,ο μπαγλαμάς. Λέει απλά (γιατί όλα του είναι απλά) ότι δεν πάει να σντριμώξουμε στη γωνία το μπούστη επειδή είναι μειοψηφία.Δεν εύχεται τη πουστοποίηση της κοινωνίας,απλά φοβάται τη συγκεκριμμένη διαμόρφωση της δομής,ό,τι "περίεργο" και μειοψηφία=στο καιάδα.
ChocoBanana Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Εννοείται ότι περίεργο ή διαφορετικό δε συνεπάγονται καιάδα και δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο.. Αφού λοιπόν το έθεσε σαν μια απλή ανησυχία του να του πω ότι δεν υπάρχει λόγος ν ανησυχεί καθώς δεν υπάρχει περίπτωση κάποτε να είναι αυτός στη μειοψηφία με τους ετεροφυλόφιλους. Τέλος δεν έχω δει ποτέ στο forum εδώ ή οπουδήποτε αλλού άνθρωπο να γράφει χωρίς κανέναν απολύτως λόγο "είμαι straight". Και με κροκόδειλους να μαρκαλεύεσαι και με τον μπομπ το σφουγγαράκι μαγκιά σου. Εμένα γιατί μου το λες δε μπορώ να καταλάβω..
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Τέλος δεν έχω δει ποτέ στο forum εδώ ή οπουδήποτε αλλού άνθρωπο να γράφει χωρίς κανέναν απολύτως λόγο "είμαι straight". Και με κροκόδειλους να μαρκαλεύεσαι και με τον μπομπ το σφουγγαράκι μαγκιά σου. Εμένα γιατί μου το λες δε μπορώ να καταλάβω.. Τι δεν ειναι κατανοητο?Το νημα ειναι για αυτο το ζητημα αρχικα οποτε εαν θελω το λεω κ καθε δευτερη προταση (μη σου πω θα το κανω συστημα ) κ κατα δευτερον οποτε θα το αναφερω αλλου γινεται χιουμοριστικα ,τωρα τι μου λεει ο Τενσι οτι το υπερτονιζω σε σοβαρες κ ασχετες συζητησεις ειναι ακυρο κ απλα για impression management. ΥΓ.Μηπως να το ξαναπω
ChocoBanana Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δηλαδή Τοξοβόλε εσύ θεωρείς ότι δεν το υπερτονίζεις και κυρίως χω΄ρίς λόγο? Το τοπικ είναι για ένα gay parade στο κέντρο της Αθήνας, δεν είναι δημοψήφισμα ποιοι είμαστε straight και ποιοι gay. Κάτι παρεξήγησες :/
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δηλαδή Τοξοβόλε εσύ θεωρείς ότι δεν το υπερτονίζεις και κυρίως χω΄ρίς λόγο? Το τοπικ είναι για ένα gay parade στο κέντρο της Αθήνας, δεν είναι δημοψήφισμα ποιοι είμαστε straight και ποιοι gay. Κάτι παρεξήγησες :/ Ναι τα ειπαμε,ετσι το θεωρω ,τωρα αν ο αλλος θιγεται κτλ εκει δεν ειναι ζητημα μου.Οταν το αναφερω το κανω για χιουμορακι κ κυριως στο οφτοπικ κ συνηθως οταν υπαρχει κατι σχετικο στην κουβεντα που το σηκωνει.Μην τα ξαναλεμε ομως. Οπως ειπαμε το νημα εδω για αυτο ειναι κ δεν νομιζω οτι το αναφερω καταχρηστικα.Κ θα το ξαναπω οποτε θεωρησω ειτε οτι θελω να περασω κατι ειτε χιουμοριστικα.Απλα τα πραγματα. Ξερω αρκετους που εχουν κανει γκει σκηνες, ειδικα στην αρχη της καριερας τους, και μόνο σε ενεργητικο ρολο(ο Νορθ ηταν εξαιρεση). Mολις "επιασαν" στο χωρο της βιομηχανιας του πορνο ασχοληθηκαν αποκλειστικα με στρειτ. Απο κει κι επειτα δε μπορω να σε παρακολουθησω, κανεις εναν αχταρμα ασυναρτησιων με λεξεις που χρησιμοποιησα σε παλιοτερα posts. Εχεις παρει οριστικο διαζυγιο με τη σοβαροτητα? Αλλο ο "αντρας πολλα βαρυς", αλλο να διατυμπανιζεις με δηθεν σιγουρια οτι ολοι οι αντρες θα πανε "στανταρακι" με γκει αν πληρωθουν... Ακριβως επειδη κ γω δεν μπορω να σε παρακολουθησω με το απολυτο της σκεψης σου απανταω στο ιδιο πνευμα.Παλι πχ λες ''ξερω πολλους'' απο που τους ξερεις κ που ξερεις εσυ τι εχουν κανει στο κρεβατι τους?Με την ιδια ευκολια κ γω λεω το πολυ απλο οτι καλιστα η πλειοψηφια των στρεητ πορν σταρς κανει γκει σκηνες οταν πεφτει παραδακι κ θα το κανει στην καθε δεδομενη στιγμη.
ChocoBanana Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Και γω θα ξαναπώ ότι δεν είναι poll σεξουαλικών προτιμήσεων. Το ότι είσαι gay και σου πα και πριν μαγκιά σου είναι το σχόλιο που έχεις να κάνεις σχετικά με το parade? Επίσης σου ξαναλέω ότι δεν έχω δει ούτε έστω σαν αστειάκι, ούτε στο οφτοπικ όπως λες ότι κάνεις εσύ, κάποιον να λέει "είμαι straight ououou". Εσένα σου φαίνεται αστείο το ότι είσαι gay? Ή άξιο προσοχής?
Tenshi Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Αντε παλι,αλλο ενα νημα για το εαν η ομοφυλοφιλια ειναι διαστροφη η οχι.Τα χουμε πει ποσες φορες αυτα δλδ?Μιλαμε ποσες????οεοοο κ πολυ καλα κανω.Το οτι αναφερω οτι ειμαι γκει οποτε μου ερθει ειναι ζητημα μου.Αυτο ως επιχειρημα που κολλαει?Σε αναγκασα να με βλεπεις να χαριεντιζομαι με τον ετσι?Οσες φορες θελω θα το λεω μαν κ ξεπερασετο ΥΓ.Α κ ειμαι γκει!!!καραγκει Dude (η φιλενάδα...ή οτιδήποτε),το να το παρουσιάζεις σάν ιδιότητα δέν μας λέει κάτι και δέν μου κάνει παραπάνω εντύπωση απο κάποιον που κρατάει την αναπνοή του για 5'.Απο εκεί και πέρα γίνεται ένα παιχνίδι εντυπώσεων και -το ξανα λέω- αναλώνεσαι ως attention whore. Κάποτε η δήλωσή σου θα σόκαρε κόσμο,χτές θα προβλημάτιζε.Σήμερα είναι μια παντελώς άχρηστη πληροφορία και όντας τέτοια,μόνο κούραση προκαλεί. Την ίδια ακριβώς στάση θα κράταγα με κάποιον που έχει πάρει τα μισά θηλυκά στο ΤΕΙ,την ίδια στάση με κάποιον που νομίζει οτι οδηγεί το USS Enterprise με ρόδες.Είναι θέμα καβαλήματος...ξεπέρασε το! Το παρόν νήμα σε αφορά υποτίθεται.Παρέθεσε τις σκέψεις σου,τους προβληματισμούς σου,το παράπονό σου αν κάποιος δέν σου αναγνώρισε το δικαίωμα της επιλογής σου.Μήν μου απαντάς σάν την κάθε τελειωμένη τηλεπερσόνα του Star!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.