Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 όσο δείχνετε ότι σας ενοχλεί-την σπάει, τόσο θα το γράφει...trololol (Τοξοβόλε, ξαναγράψτο!)
ChocoBanana Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μα δε μ ενοχλεί ρε Thresh, αυτός ακριβώς προσπαθώ να του εξηγήσω. Προσωπικά πιο πολύ θα μ ενδιέφερε αυτός που κρατάει 5 λεπτά την αναπνοή του, όχι επειδή έχω κάτι με τον Τοξοβόλο, αλλά επειδή ο άλλος πρέπει να κάνει και γ@μω τα μακροβούτια το καλοκαίρι.
Tenshi Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μλκ,θα το βάλει στην υπογραφή του...κανόνισε...
chill Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Τοξοβόλε βάλτο υπογραφή ρε για να μην επαναλαμβάνεσαι!!!!!!! Έλα παντρεύεται και ο Ουίλιαμ και δεν μπορώ να σας διαβάζω
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Dude (η φιλενάδα...ή οτιδήποτε),το να το παρουσιάζεις σάν ιδιότητα δέν μας λέει κάτι και δέν μου κάνει παραπάνω εντύπωση απο κάποιον που κρατάει την αναπνοή του για 5'.Απο εκεί και πέρα γίνεται ένα παιχνίδι εντυπώσεων και -το ξανα λέω- αναλώνεσαι ως attention whore. Κάποτε η δήλωσή σου θα σόκαρε κόσμο,χτές θα προβλημάτιζε.Σήμερα είναι μια παντελώς άχρηστη πληροφορία και όντας τέτοια,μόνο κούραση προκαλεί. Την ίδια ακριβώς στάση θα κράταγα με κάποιον που έχει πάρει τα μισά θηλυκά στο ΤΕΙ,την ίδια στάση με κάποιον που νομίζει οτι οδηγεί το USS Enterprise με ρόδες.Είναι θέμα καβαλήματος...ξεπέρασε το! Το παρόν νήμα σε αφορά υποτίθεται.Παρέθεσε τις σκέψεις σου,τους προβληματισμούς σου,το παράπονό σου αν κάποιος δέν σου αναγνώρισε το δικαίωμα της επιλογής σου.Μήν μου απαντάς σάν την κάθε τελειωμένη τηλεπερσόνα του Star! Δεν σου κανει ομως εντυπωση ομως το σχολιαζεις.Αμα κουραζεσαι μην με διαβασεις ρε συ.Μην μου το παιζει ομως δικαστης κ μου το θετεις σε βαση οτι προκαλω επειδη εχεις θεματακι με το πως εκφραζομαι.Αραξε μια ρε συ. Κ καθε δυο λεπτα θα το πω εαν το θεωρω σχετικο οσο κ να σε τρωει εσενα το δικαστικο σαρακι.Ουτε θα κατσω να σκεφτω εαν ειμαι τηλεπερσονα,καβαλημενη η οχι.Μαγκεια μου στην τελικη κ αμα χαλιεσαι εχει μερικα courses για τελειοποιησεις το impression management. Eλα Dude εαν οι αντοχες σου δεν το τραβανε να με διαβαζεις τοτε δες την αλλιως με κανενα διαλογισμο ας πουμε
ChocoBanana Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Οκ έληξε από μενα. Να συζητήσουμε για το gay parade τώρα, λοιπόν ΕΙΜΑΙ STRAIGHT KAI ΠΑΩ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. Εσείς? Πείτε τη γνώμη σας για το parade!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Πόσο προκατειλημμένος είσαι...πόσο όμως; Εαν ημουν προκατελημενος οντως θα ειχα αναφερει το ποστ σου για ad hominen επειδη ομως κ γω κινουμε στην λογικη του να απανταω αναλογα χωρις να κλαιγομαι,ελαβες την αναλογη απαντηση. Το ότι είσαι gay και σου πα και πριν μαγκιά σου είναι το σχόλιο που έχεις να κάνεις σχετικά με το parade? Το διαβασες το νημα?Εχω τοποθετηθει με καθε λεπτομερεια για το πως βλεπω το γκει parade αναφερω τα ζητηματα που προκυπτουν,την περιθωροιοπηση,το θεμα των στερεοτυπων,τις αντιληψεις κ συμπεριφορες διαφορων μεριδων μεχρι κ αναλυουμε την λεξη κοινοτητα κοινωνιολογικα κ τελος εκφερω την προσωπικη μου αποψη για το ζητημα.Νομιζω θα εκπλαγεις.Τσεκαρε το.
DKNI Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ο Τοξοβολος μπορει να κραταει την αναπνοη του για να μην τρεμει το τοξο. Ασε που κανει μακροβουτια και τσακωνει χταποδια Ειναι γελοια η συζητηση περι "φυσιολογοικου" και "μη φυσιολογικου" Οτιδηποτε συμβαινει στο Συμπαν και υπακουει στους νομους της Φυσης, ειναι φυσιολογικο. Εκτος λοιπον αν αποδειχτει πως το να προτιμας το κρεας σου ωμο και οχι απο το στομα, αντιβαίνει στην αρχη της απροσδιοριστιας του Ηeisenberg περι γνωσης ρμής και θέσης, ειναι φυσιολογικο
ioannnis Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ακριβως επειδη κ γω δεν μπορω να σε παρακολουθησω με το απολυτο της σκεψης σου απανταω στο ιδιο πνευμα.Παλι πχ λες ''ξερω πολλους'' απο που τους ξερεις κ που ξερεις εσυ τι εχουν κανει στο κρεβατι τους?Με την ιδια ευκολια κ γω λεω το πολυ απλο οτι καλιστα η πλειοψηφια των στρεητ πορν σταρς κανει γκει σκηνες οταν πεφτει παραδακι κ θα το κανει στην καθε δεδομενη στιγμη. Συνηθως δεν ειμαι απολυτος φιλε μου, διαλλακτικος ειμαι. Εδω ομως μιλουν τα δεδομενα. Οταν λεω τους ξερω δε εννοω φυσικα την ιδιωτικη τους ζωη, εννοω την επαγγελματικη. Οι στρειτ πορνσταρς παιζουν στρειτ. Ειμαι γνωστης του αντικειμενου Εξαλλου γιατι να παιξουν γκει με παραδακι, αφου το παραδακι ειναι δεδομενο και στο στρειτ? Αντιλαμβανεσαι οτι δεν εχεις λογικη? Γενικα αυτο που πρεπει να καταλαβεις ειναι οτι ο στρειτ ανθρωπος, πορνοσταρ ή ιδιωτης, δεν θα παει οπωσδηποτε επι πληρωμη με τον γκει, οσο κι αν το ευχεσαι ή θα το ηθελες να συμβαινει.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Συνηθως δεν ειμαι απολυτος φιλε μου, διαλλακτικος ειμαι. Εδω ομως μιλουν τα δεδομενα. Οταν λεω τους ξερω δε εννοω φυσικα την ιδιωτικη τους ζωη, εννοω την επαγγελματικη. Οι στρειτ πορνσταρς παιζουν στρειτ. Ειμαι γνωστης του αντικειμενου Εξαλλου γιατι να παιξουν γκει με παραδακι, αφου το παραδακι ειναι δεδομενο και στο στρειτ? Αντιλαμβανεσαι οτι δεν εχεις λογικη? Γενικα αυτο που πρεπει να καταλαβεις ειναι οτι ο στρειτ ανθρωπος, πορνοσταρ ή ιδιωτης, δεν θα παει οπωσδηποτε επι πληρωμη με τον γκει, οσο κι αν το ευχεσαι ή θα το ηθελες να συμβαινει. Μα τι σχεση εχει το ιδιωτης με το πορνοσταρ κ που ξερεις εσυ τι μπορει να κανει καθε δεδομενη στιγμη ο οποιοδηποτε στο κρεβατι του?Μιλαμε οκ με αυτο εφυγε ο καφες στο λαπτοπ.Η ενσταση ειναι οτι οσο κ εσυ να εχεις τραγικες ανασφαλειες περι αντισμου η περι του το ενα ειναι ετσι κ το αλλο αλλιως α)δεν μπορεις να ξερεις τι θα κανει ο καθε ''ιδιωτης'' (ελιωσα με τον ορο) στο κρεβατι του κ β)εννοειται ο πορν σταρ εαν ειναι επαγγελματιας θα κανει κ το γκει του σεξ κ οτι να ναι. Αυτο που εσυ πρεπει να καταλαβεις κ εκει η αντιδραση μου ειναι οτι η ανθρωπινη σεξουαλικοτητα ειναι διαφορετικη απο την σεξουαλικη συμπεριφορα κ φυσικα εκτος ειναι εισαι κανα φρηκ οφ nature κ ακολουθεις εξ αρχης την καριερα ολων των αντρων πορνοσταρ στον πλανητη δεν μπορεις να ξερεις τι εχουν η δεν εχουν κανει. Με πιανεις τωρα οτι δεν εχει νοημα η συζητηση?Οσο απολυτος εισαι εσυ αλλο τοσο κ γω κ σε παω στα παιχνιδια λογικης μεχρι εκει που δεν φτανει.Ακρη δεν θα βγει ετσι.Οποτε οσο κ να λες α αλλο τοσο θα λεω β για να τονισω το ακυρο της επιχειρηματολογιας σου.Απλα τα πραγματα!
ioannnis Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μα τι σχεση εχει το ιδιωτης με το πορνοσταρ κ που ξερεις εσυ τι μπορει να κανει καθε δεδομενη στιγμη ο οποιοδηποτε στο κρεβατι του?Μιλαμε οκ με αυτο εφυγε ο καφες στο λαπτοπ.Η ενσταση ειναι οτι οσο κ εσυ να εχεις τραγικες ανασφαλειες περι αντισμου η περι του το ενα ειναι ετσι κ το αλλο αλλιως α)δεν μπορεις να ξερεις τι θα κανει ο καθε ''ιδιωτης'' (ελιωσα με τον ορο) στο κρεβατι του κ β)εννοειται ο πορν σταρ εαν ειναι επαγγελματιας θα κανει κ το γκει του σεξ κ οτι να ναι. Αυτο που εσυ πρεπει να καταλαβεις κ εκει η αντιδραση μου ειναι οτι η ανθρωπινη σεξουαλικοτητα ειναι διαφορετικη απο την σεξουαλικη συμπεριφορα κ φυσικα εκτος ειναι εισαι κανα φρηκ οφ nature κ ακολουθεις εξ αρχης την καριερα ολων των αντρων πορνοσταρ στον πλανητη δεν μπορεις να ξερεις τι εχουν η δεν εχουν κανει. Με πιανεις τωρα οτι δεν εχει νοημα η συζητηση?Οσο απολυτος εισαι εσυ αλλο τοσο κ γω κ σε παω στα παιχνιδια λογικης μεχρι εκει που δεν φτανει.Ακρη δεν θα βγει ετσι.Οποτε οσο κ να λες α αλλο τοσο θα λεω β για να τονισω το ακυρο της επιχειρηματολογιας σου.Απλα τα πραγματα! Ξερω αυτο που ειναι το πιο πιθανο, οχι το πιο παραλογο που υποστηριζεις εσυ. Σου εξηγησα πολλες φορες οτι δεν εχω καμμια ανασφαλεια, ουτε τραγικη ουτε καν ξωφαλτση. Τα αυτονοητα σου λεω, μπας και προσγειωθεις. Εσυ απ την αλλη, προσπαθεις να προσομοιωσεις και να προσαρμοσεις τους παντες στην ιδιαιτεροτητα σου και στην συνακολουθη περιεργη αντιληψη που εχεις αναπτυξει για τη ζωη: οτι δηθεν ολοι πουλανε τη τιμη τους για το χρημα, οτι πουλανε και τη μανα τους κλπ. Ξανα σου λεω οτι οι στρειτ πορνοσταρς παιζουν στρειτ. Και ξανα σε καλω εαν ξερεις περισσοτερους απο 2-3 που παιζουν και γκει ταυτοχρονα να τους αναφερεις. Ονοματα, οχι υποθεσεις. Επιπλεον εισαι και παραλογος, αν ο στρειτ πληρωνεται για στρειτ, γιατι να παει στο γκει με την ιδια πληρωμη, για ποικιλια? Οσο επιμενεις να φορας παρωπιδες ασφαλως και δεν θα εχει νοημα η συζητηση. Δες τα πραγνατα πιο σοβαρα και αντικειμενικα και δεν θα χασεις Υπαρχουν ενα σωρο αλλα θεματα που μπορουμε να συζητησουμε περι γκει, οχι ομως την τοσο εξτρημ φιλοσοφια σου, που ουδεις ακολουθει...
parasaser Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 ότι ξενόφερτη βλακεία υπάρχει στο εξωτερικό φτάνει και εδώ κάποια στιγμή.
KilliK Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 ότι ξενόφερτη βλακεία υπάρχει στο εξωτερικό φτάνει και εδώ κάποια στιγμή. οπως και η ιδεα ιδρυσης ελληνικιου κρατους.συμφωνω.αυτη πρεπει να ειναι και η μεγαλυτερη ξενοφερτη βλακεια που ηρθε και στα μερη μας.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ξερω αυτο που ειναι το πιο πιθανο, οχι το πιο παραλογο που υποστηριζεις εσυ. Σου εξηγησα πολλες φορες οτι δεν εχω καμμια ανασφαλεια, ουτε τραγικη ουτε καν ξωφαλτση. Τα αυτονοητα σου λεω, μπας και προσγειωθεις. Εσυ απ την αλλη, προσπαθεις να προσομοιωσεις και να προσαρμοσεις τους παντες στην ιδιαιτεροτητα σου και στην συνακολουθη περιεργη αντιληψη που εχεις αναπτυξει για τη ζωη: οτι δηθεν ολοι πουλανε τη τιμη τους για το χρημα, οτι πουλανε και τη μανα τους κλπ. Ξανα σου λεω οτι οι στρειτ πορνοσταρς παιζουν στρειτ. Και ξανα σε καλω εαν ξερεις περισσοτερους απο 2-3 που παιζουν και γκει ταυτοχρονα να τους αναφερεις. Ονοματα, οχι υποθεσεις. Επιπλεον εισαι και παραλογος, αν ο στρειτ πληρωνεται για στρειτ, γιατι να παει στο γκει με την ιδια πληρωμη, για ποικιλια? Οσο επιμενεις να φορας παρωπιδες ασφαλως και δεν θα εχει νοημα η συζητηση. Δες τα πραγνατα πιο σοβαρα και αντικειμενικα και δεν θα χασεις Υπαρχουν ενα σωρο αλλα θεματα που μπορουμε να συζητησουμε περι γκει, οχι ομως την τοσο εξτρημ φιλοσοφια σου, που ουδεις ακολουθει... Καλα οκ,εγω μπορει να μην ξερω προσωπικα τον καθε αντρα πορνοσταρ στον πλανητη,οπως υποθετω τους ξερεις εσυ τοσο καλα για να ξερεις ακριβως τι εχουν κανει στην καριερα τους (για να μην ξεχασω οτι προφανως γνωριζεις κ ολους του ''ιδιωτες'' αντρες ανα την υφηλιο κ γνωριζει εαν κανουν γκει σεξ η οχι) αλλα απο τα λιγα που ξερω πιο καλα πληρωνει το γκει πορν για αντρες πορνοσταρ.Ειπαμε. Απο την αλλη γιατι να μην μπουμε στην δικη σου προβληματικη λογικη να μου δωσεις ολα τα ονοματα τον στρεητ πορνοσταρ που ξερεις με σιγουρια οτι δεν εχουν κανει γκει σκηνες.Αλλα με σιγουρια να το ξερεις (ξεχασα τα ξερεις καλα τι λεω τωρα). Μιλας μιλας μιλας κ λες για μενα λες κ με ηξερες απο χθες.Απο εξτρημ φιλοσοφια μεχρι οτι να ναι ενω εγω απλα (δεν θα το πω σε δουλευω διοτι ακουγετε καπως ) ας πουμε παω με την λογικη σου για να σου δειξω οτι αυτα που λες ειναι μια ακυροτητα.Κυριως ως προς οτι αδυνατεις να καταλαβεις οτι ΑΛΛΟ η σεξουαλικοτητα κ ΑΛΛΟ η σεξουαλικη συμπεριφορα.Με λιγα λογια οσο σιγουρος εισαι εσυ για το ποιος στρεητ πορνοσταρ εχει κανει γκει σκηνες αλλο τοσο ειμαι κ γω. Με απλα Ελληνικα ρε παιδακι μου μηπως κ το πιασεις.Το οτι εισαι στρεητ ειτε ''πολιτης'', ''ιδιωτης'',''υπολοχαγος'' ,πορνοσταρ η οτιδηποτε ΔΕΝ αποτελει εγγυηση για το εαν η οχι εχεις κανει ποτε στην ζωη σου γκει σεξ.Ποσο πιο απλα να το πουμε δλδ Μα ποσο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.