Προς το περιεχόμενο

Gay parade υπο την αιγιδα του δημου Αθηνας στις 4 Ιουνιου

ioannnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί γίνεται το gay parade? Υποτίθεται πως οι gay δεν είναι κάτι το αφύσικο, ούτε κάτι το ξεχωριστό, ούτε είναι καρναβάλια.

Γιατί την κάνουν τότε; Το βρίσκω λάθος.

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γενικά βλέπω ασχολούμαστε πολύ σε αυτό το φόρουμ με τα θέματα και τα δικαιώματα των γκέι...

ενώ το καημένο το παιδάκι που ήθελε τη γειτόνισσα το πιάσατε όλοι από τα μούτρα, αν έλεγε θέλω να ρίξω στο κρεβάτι τον γείτονά μου μια χαρά θα τον στηρίζατε :P

Θεωρώ πως εμείς οι στρειτ έχουμε ανάγκη από παρέλαση...

Δημοσ.

Γενικά βλέπω ασχολούμαστε πολύ σε αυτό το φόρουμ με τα θέματα και τα δικαιώματα των γκέι...

Θεωρώ πως εμείς οι στρειτ έχουμε ανάγκη από παρέλαση...

Δεν κατάλαβες ακόμα το γιατί ασχολούμαστε τόσο πολύ???Το είπες μόνη σου..Ζηλέυουμε κ εμείς οι normal και θέλουμε κ εμείς παρελάσεις χαρούμενες!!!:-D

Δημοσ.

Γιατί γίνεται το gay parade? Υποτίθεται πως οι gay δεν είναι κάτι το αφύσικο, ούτε κάτι το ξεχωριστό, ούτε είναι καρναβάλια.

Γιατί την κάνουν τότε; Το βρίσκω λάθος.

Κ μενα μια βλακεια κ μιση μου κανει.believe it or not δεν εχω πατησει ποτε ουτε εδω ουτε Ελλαδα.Τουλαχιστον αμα παιζει κανενα καλο γκομενακι να περασει η ωρα κατι λεει,κατα τα αλλα δεν το εχω σε πολυ υποληψη το κονσεπτ.

Δημοσ.

Έχουμε και δουλειές, δεν είμαστε χασομέρηδες :rolleyes: :P

περιμενα ο gnsx να βαλει ως απαντηση αυτη τη φωτο σε συνεχεια των προηγουμενων που ειχε βαλει αλλα δεν... δεν πειραζει

submarine_racing_is_exciting-393.jpg

Δημοσ.

Όλα τα χαμε ....αυτού του είδους οι παρελάσεις μας έλειπαν....

και ειδικά στην πλατεία Κλαυθμώνος....που σε λιγάκι θα ξαναγίνονται εκεί τα πράγματα απ όπου και πήρε το όνομα της...

και επίσης δεν το καταλαβαίνω αυτό....επειδή είναι gay το πανηγυρίζουν για ποιό λόγο?

Υποθετω για να αποδειξουν οτι δεν ντρεπονται οπως πιστευουν πολλοι, αλλα οτι αντιθετα ειναι και πολυ περηφανοι...

εδώ ο κόσμος καίγεται....και το "συνδικάτο" παρελαύνει....

Nαι αλλα το συνδικατο ηταν στη δημαρχιακο θωκο επι 4 χρονια.

Ο δε Ψινακης βγηκε πρωτος σε σταυρους!

Δημοσ.

Να δω τον Ψιννακη στην παρελαση και τι αλλο.Σημαιοφορος με φτερα και πουπουλα.Αν παιζει κατι τετοιο θα παω ..με κομφετι,σοκολατες,βουβουζελα απ ολα,αμε!!!

Δημοσ.

Το θεωρώ χαζό να κάνει κάποιος τέτοια παρέλαση για να δηλώσει σεξουαλική προτίμηση.

Επίσης ο τρόπος που γίνετε η πορεία αυτή είναι μόνο για τα καρναβάλια και αν μη τι άλλο θα έπρεπε να προσβάλει τους υπόλοιπους. Ομοφυλόφιλους και μη.

Δημοσ.

για οσους ΔΕΝ το γνωριζουν ,θα γινει αυτη η εκδηλωση χρηματοδοτουμενη απο το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ μαζι με τον ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ .δηλαδη ΚΟΡΟΙΔΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ,σκασε και πληρωνε ........

Δημοσ.

για οσους ΔΕΝ το γνωριζουν ,θα γινει αυτη η εκδηλωση χρηματοδοτουμενη απο το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ μαζι με τον ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ .δηλαδη ΚΟΡΟΙΔΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ,σκασε και πληρωνε ........

Κοιτα μπορει να μην τα παω καλα με το κονσεπτ των gay parades κ ολο το ''ειμαι εδω κοιταξτε με γιορταζω την υπερηφανεια μου'' κτλ αλλα το παραπανω ειναι σημαντικο.Οταν επισημος κρατικος φορεας δηλωνει την συμμετοχη σου σε κατι τετοιο εχει μεγαλη σημασια κ ειδικα για την Ελλαδα που ακομα να ξυπνησει κ να εξισωσει νομικα τα ομοφυλοφιλα ζευγαρια.

Αρχικα δειχνει οτι για την πολιτεια το θεμα δεν αποτελει πλεον ταμπου.Οκ νταξ αυτο τον αδοξο τροπο εκδηλωσης εχουν βρει παω πασο..δεν θα μπω σε κριτικη για το εβεντ αυτο καθ αυτο.Επισης δειχνει πιο ενεργη συμμετοχη της πολιτειας σε θεματα που αφορουν μειονοτητες,κοινωνικους αποκλεισμους κτλ.

Παντως το Υπουργειο Πολιτισμου η Εσωτερικων (δεν ειμαι σιγουρος) προκειτε να αρχισει τηλεοπτικη καμπανια συντομα που θα προωθει την εικονα της συντροφικοτητας στα γκει ζευγαρια ως υγιες προτυπο.Στοχευει διτα κ στους ιδιους τους γκει (οι οποιοι στην Ελλαδα πεφτουν κ οι ιδιοι θυματα της ομοφοβιας) αλλα κ στην καταπολεμηση της ομοφοβιας γενικοτερα στην κοινωνια.Οποτε οπου υπαρχει εμπλοκη επισημου κρατικου φορεα κανει καλο νομιζω..

Δημοσ.
...Αρχικα δειχνει οτι για την πολιτεια το θεμα δεν αποτελει πλεον ταμπου....

το δείχνει όμως με τα δικά μου λεφτά, με καθαρά τεχνικούς όρους αυτό λέγεται "με αλλουνού τον κ#λο τον π##στη πάει να κάνει"

Δημοσ.

το δείχνει όμως με τα δικά μου λεφτά, με καθαρά τεχνικούς όρους αυτό λέγεται "με αλλουνού τον κ#λο τον π##στη πάει να κάνει"

οπως κ με λεφτα της μανας μου κ του αδερφου μου πχ.Τι να λεει?Δημοκρατια εχουμε κ στην τελικη πρεπει να προχωρησει καπως η κοινωνια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...