Τοξοβολος_UK Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 ΕΝΤΙΤ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΣΤ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑΝ. Ανεξαρτητα απο την τροπη που θα παρει το νημα, με αφορμη τετοια ποστ ηθελα να επανελθω στο αρχικο θεμα κ να σας επιστησω την προσοχη σας στις αρχικες σελιδες που μιλαω για του λογους τους οποιους η πολιτεια σωστα κανει κ προσπαθει τελευταια να παραμενει ενεργη συμπαραστατιδα σε εκδηλωσεις που αφορουν κατα καποιο τροπο την ομοφυλοφιλια (ανεξαρτητα απο το εαν συμφωνω η διαφωνω με την ιδεα της παρελασης) Δυστυχως η συμμετοχη στο μεγαλυτερο φορουμ στην Ελλαδα καταδεικνυει αυτο που ειπα εξ αρχης.Οτι μονο εαν κ εφοσον προωθουμε το υγιες προτυπο της ομοφυλοφιλιας θα μπορεσουμε να εχουμε προοδο ως κοινωνια.Δυστυχως ακομα κ σε εναν τοσο προοδευτικο χωρο οπως το Ινσομνια γιναμε μαρτυρες σε αρκετες περιπτωσεις της ομοφοβιας και των αντιληψεων που υποθαλπτουν μισος.Εκ προοιμιου ο ομοφυλοφιλος πληθυσμος ειναι ανοιχτος σε ανιση μεταχειριση,abuse απο διαφορες κατευθυνσεις.Δυστυχως η ιστορια των στρεβλων προτυπων καθως κ η ελλιπης πληροφοριση δινει βημα σε τοσο ακραιες συμπεριφορες. Πιστευω οτι η καταπολεμιση της ομοφοβιας ειναι ζητημα που επρεπε να προβληματιζει καθολικα την κοινωνια κ επιμενω οτι η αληθινη ''μαγκεια'' της καθε ευνομουμενης πολιτειας ειναι να στεκεται ενεργα στο πλευρο των πιο αδυναμων της.Δυστυχως εχουμε ακομα αρκετο δρομο,ελπιζω ομως στο περιορισμο τετοιων ομοφοβικων αποψεων που ουσιαστικα συμβαλουν στο μεγαλωμα ''ακροτηριασμενων'' πολιτων στο μελλον.Προσωπικα τρεμω στην ιδεα του πως το παιδι ενος ανθρωπου με ακραια ομοφοβικες αντιληψεις θα αντιμετωπισει αυριο μεθαυριο εναν οποιοδηποτε ομοφυλοφιλο. Απλα εκφραζω μεγαλη λυπη κ βαθεια απογοητευση για την υπαρξη τετοιων θεσεων τις οποιες θεωρω ειλικρινα ζημιογονες για ολο το κοινωνικο συνολο.
papajo_r Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Γι'αυτό το λόγο έκανα το post γιατί διάβασα ότι η πολιτεία χρηματοδοτεί μια τέτοια κίνηση.. Κακός φυσικά κάνει κάτι τέτοιο.. καταρχήν η παρέλαση ως παρέλαση δεν εκπρoσωπει το σύνολο της ομάδας που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει (τους ομοφυλόφιλους) μετα γιατί να χρηματοδοτηθεί από τα χρήματα των ελλήνων φορολογουμενων κάτι τέτοιο? Είσαι ομοφοβικος δηλαδή αν το βρείς παράλογο?? Εγώ δεν είμαι κατά τις χρηματοδότησης για το γεγονός ότι είναι gay... εγώ είμαι κατά της χρηματοδότησης μιας ομάδας με αφηρημένο σκοπό.. με την ίδια λογική γιατί δεν χρηματοδοτούνται πολιτιστικοί σύλλογοι και τους αφήνουν από έξω? η γιατί δεν χρηματοδοτούνται οι κτηνοβάτες? η γιατί δεν χρηματοδοτούνται οι skateαδες, οι grafitαδες? κτλ? τι έχουν οι gay το ξεχωριστό και θέλουν ειδική αντιμετώπιση? Όταν χρειάζεσαι ξεχωριστή αντιμετώπιση σημαίνει ότι είσαι διαφορετικός από τους άλλους και όχι ένα με αυτούς. Πολλοί μπερδεύουν τον σεβασμό με την λύπηση! Μου θυμίζει νομους αυτό το πράγμα όπως το hatecrime ! δηλαδή το αν πχ ξυλοκοπήσει κάποιος άσπρος έναν μαύρο θα τιμωρηθεί πιο αυστηρά από το αν ξυλοκοπήσει έναν άσπρο.. αυτό το μετρο δεν είναι μετρο σεβασμού! αλλα λυπησης! είναι ρατσιστικό! ακριβώς για να μην είμαστε ρατσιστές και για να θεωρούμε τους μαύρους ίσους με εμάς ότι ισχύει για εμάς πρέπει να ισχύει και για αυτούς! το ίδιο ισχύει και για τους gay εφόσον δεν παίρνουμε εμείς λεφτά να μην πάρουν και αυτοί! τώρα για τον γάμο που έθιξα (η θρησκεία δεν το επιτρέπει για τους λόγους της) αλλα για την πολιτεία τώρα εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να παντρεύονται οι gay αν όμως δεν είχαν τα ίδια προνόμια με τους streight! γιατί πολύ απλά όταν προσφέρεις λιγότερα πρέπει να παίρνεις και λιγότερα! ΑΥΤΟ είναι ισότητα! και αξιοκρατία! Τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας δεν είναι λογική ισότητας!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Εφιστώ την προσοχή στα μέλη να μη δημοσιεύουν μηνύματα τα οποία περιέχουν απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς ή δεν σέβονται τα λοιπά μέλη.
35apontos Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 30 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 30 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Θα απάνταγα τώρα αλλά θα ξανασβηστούν,οπότε άστο...
papajo_r Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 30 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 30 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Υπάρχουν και τα PM τριανταπεντάποντε XD btw paredwse σου απαντησα στο δικό σου
AnOldFriend Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δυστυχως η συμμετοχη στο μεγαλυτερο φορουμ στην Ελλαδα καταδεικνυει αυτο που ειπα εξ αρχης.Οτι μονο εαν κ εφοσον προωθουμε το υγιες προτυπο της ομοφυλοφιλιας θα μπορεσουμε να εχουμε προοδο ως κοινωνια. Ντουντ. αυτα που λες ειναι εξωπραγματικα. Σιγα μην προωθησουμε την ομοφυλοφιλια ως υγιες προτυπο. Θα πεθανω στα γελια. Ουτε θα την προβαλουμε ουτε τιποτα. Ειναι/εγινε καποιος ομοφυλοφιλος? Ωραια. Παμε παρακατω. Σιγα μην το προβαλουμε κιολας ως υγιες προτυπο. Ουτε υγιες ουτε ξε-υγιες. Στα %@@%%ρια μας τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του. Δυστυχως ακομα κ σε εναν τοσο προοδευτικο χωρο οπως το Ινσομνια γιναμε μαρτυρες σε αρκετες περιπτωσεις της ομοφοβιας και των αντιληψεων που υποθαλπτουν μισος. Υποθαλπτουν μισος γιατι οτανβγαινεις καποιος σαν και εσενα και σαν και αλλους πολλους στην ΤΒ και ζητωκραυγαζει υπερ της ομοφυλοφιλιας και λεει οτι πρεπει να προωθησουμε την ομοφυλοφιλια ως υγιες ΠΡΟΤΥΠΟ, ε τετοια χαζομαρα ειναι δυσκολο να την αντεξουμε να ακουγεται και αντιδραμε με οργη. Ισως αν εισασταν μερικες χιλιαδες φορες λιγοτερο ησυχοι και προβοκατορες μη προσπαθωντας να προωθησετε με καθε ανυπαρκτο και φανταστικο επιχειρημα την ομοφυλοφιλια, τοτε θα ημασταν λιγοτερο "οργισμενοι" και εμεις. Εκ προοιμιου ο ομοφυλοφιλος πληθυσμος ειναι ανοιχτος σε ανιση μεταχειριση,abuse απο διαφορες κατευθυνσεις.Δυστυχως η ιστορια των στρεβλων προτυπων καθως κ η ελλιπης πληροφοριση δινει βημα σε τοσο ακραιες συμπεριφορες. Δηλαδη? Δηλαδη? Πιστευω οτι η καταπολεμιση της ομοφοβιας ειναι ζητημα που επρεπε να προβληματιζει καθολικα την κοινωνια κ επιμενω οτι η αληθινη ''μαγκεια'' της καθε ευνομουμενης πολιτειας ειναι να στεκεται ενεργα στο πλευρο των πιο αδυναμων της. Αλλη ορεξη δεν ειχαμε να προβληματιστουμε και για τους ομοφυλοφιλους τωρα. Πολιτες ισοτιμοι ειναι και αυτοι, γιατι να τυχουν μεταχειρισης παραπανω προβληματισμου απο το κρατος απο οτι οι στρειτ? Ισα πραγματα. Και οι στρειτ εχουν προβληματα. Απλα εκφραζω μεγαλη λυπη κ βαθεια απογοητευση για την υπαρξη τετοιων θεσεων τις οποιες θεωρω ειλικρινα ζημιογονες για ολο το κοινωνικο συνολο. Ζημιογονες ειναι για τους ομοφυλοφιλους. Για του ςυπολοιπους γιατι ειναι ζημιογονες? 1-2 λογοι....?
Kork Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Λούγκρες, αδερφές, πούστηδες, ξεφωνημένες, φιλενάδες, σκατά, συνδικάτο, τραβέλια, καρναβάλια, σεξουαλική διαστροφή, παρεκκλίνουσα συμπεριφορά, αρρώστια, ανωμαλία, ξεπούλημα του ανδρισμού, απαράδεκτη επιλογή, το pride ως σεξοτουρισμός...Μέχρι για τα καλύτερα μπαλκόνια στο κέντρο για εκτόξευση αυγών προς την πορεία διάβασα και όλα αυτά στις λίγες σελίδες αυτού του νήματος. Και μετά αναρωτιέστε γιατί διοργανώνεται το pride. Σχεδόν μισός αιώνας έχει περάσει από την απάλειψη της ομοφυλοφιλίας από τον πίνακα ψυχικών νοσημάτων(το περιβόητο DSM) της συντηρητικής Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας. Σε ολόκληρο τον "δυτικό κόσμο", θεμελιώδες τμήμα του οποίου θεωρούμε εμείς εδώ (σχεδόν για μεταφυσικούς πια λόγους) αυτόν τον τόπο, η ομοφυλοφιλία θεωρείται φυσιολογική έκφανση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Οι ομοφυλόφιλοι πολίτες αποκτούν σε όλο και μεγαλύτερη κλίμακα τα ίδια δικαιώματα με τους ετεροφυλόφιλους. Η έλλειψη δικαιωμάτων, το μίσος, οι διακρίσεις εις βάρος τους προκαλούν το ίδιο σοκ και αποστροφή με την συνειδητοποίηση πως μέχρι πριν μερικές δεκαετίες σε ανθρώπους διαφορετικού χρώματος απαγορευόταν να παντρευτούν ή πως οι γυναίκες ήταν πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Στα πλαίσια αυτού του πολιτισμού, δημόσιες τοποθετήσεις του κάθε ιεράρχη περί "τεράτων" και "διαφθορέων της φύσης" ή τηλεοπτικές δηλώσεις του όποιου εκλεγμένου φορέα της πολιτείας περί "πισωγλέντηδων" που πρέπει "άμεσα να χάνουν κάθε αξίωμα αν αποδειχθεί η ανωμαλία τους", προκαλούν την ίδια αηδία με δηλώσεις ρατσιστών τύπου "οι μαύροι βρωμάνε και έχουν χαμηλότερο IQ". Αυτό είναι το επίπεδο τους. Τόσο χαμηλά πρέπει να αναζητηθεί ή αξία τους. Σ' αυτή όμως τη χώρα μπορεί ακόμα ο κάθε χυδαίος να βγαίνει στην τηλεόραση και να συγκρίνει τον ομοφυλόφιλο με κάποιον που βιάζει παιδιά ή κατσίκες ή ερεθίζεται από πτώματα και κανείς να μην τον κοιτά με πεσμένο το σαγόνι. Ο κάθε Πρετεντέρης θα άλλαζε χίλια χρώματα,ίσως και να λιποθυμούσε αν κάποιος στην εκπομπή του μίλαγε για "βρωμερούς νέγρους" αλλά το "διεστραμμένος πούστης" φαίνεται να είναι ακόμα για κάποιο λόγο αποδεκτό. Και αν είναι αποδεκτό εκεί, δημόσια σε πανελλήνια μετάδοση, εκπλήσσεται κανείς να το βλέπει να εκτοξεύεται ανώνυμα σε κάποιο φόρουμ στο διαδίκτυο; Μόνο που, οι άνθρωποι αυτοί, που ψάχνουν τον πιο εξευτελιστικό χαρακτηρισμό για να εκφράσουν την απέχθειά τους, "ξεχνούν" πως αποδέκτες όλης αυτής της χολής δεν είναι μόνο ενήλικες με διαμορφωμένους μηχανισμούς άμυνας και ωριμότητα που θα τους βοηθήσει να την χειριστούν όπως της αρμόζει αλλά και χιλιάδες απροστάτευτα παιδιά χωρίς υψωμένα τείχη λογικής, που θα βιώσουν όλη αυτή την απόρριψη σε όλη της την σκληρότητα. Δεν χρειάζεται να πάω μακριά για να βρω παράδειγμα για το αποτέλεσμα όλης αυτής της βίας. Ούτε να ανατρέξω στα γνωστά άλλωστε στατιστικά στοιχεία. Μεγαλώνοντας ο ίδιος σε περιβάλλον όπου η λέξη ομοφυλόφιλος ούτε καν χρησιμοποιούταν, αντικατεστημένη πάντοτε με μια από τις λέξεις που ανέφερα πιο πάνω, μέσα μόνο σε χυδαία ανέκδοτα και πειράγματα, σαν βρισιά στο σχολείο ή για να περιγράψει την καρικατούρα που προβαλλόταν σε κάποια υστερική τηλεοπτική κωμωδία, κατέρρευσα στην συνειδητοποίηση της δικής μου ομοφυλοφιλίας. Το μόνο που ερχόταν στο μυαλό μου ήταν το χλευαστικό μειδίαμα του πατέρα μου και ή επαναλαμβανόμενη διαβεβαίωση οικογενειακού γιατρού και φίλου στα κυριακάτικα τραπέζια πως "μόνο πούστης δεν θα άντεχα να γίνει ο γιος μου, θα τον κατέβαζα στο δρόμο και θα τον σκότωνα μπροστά σε όλους". Το ότι την γλίτωσα απ' την απόπειρα αυτοκτονίας οφείλεται περισσότερο στην τύχη παρά στην έλλειψη αποφασιστικότητας, και χρειάστηκαν χρόνια φαρμάκων και γιατρών για να πετύχω μια κάποια ισορροπία. Τα τελευταία χρόνια, αρχές καλοκαιριού, μερικές χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται στο κέντρο της πόλης, κάθε χρόνο και λίγο περισσότεροι, και περνούν μπροστά από το κοινοβούλιο διεκδικώντας δικαιώματα. Πραγματικά, χειροπιαστά δικαιώματα που στις περισσότερες χώρες της Δύσης έχουν δοθεί εδώ και χρόνια και εδώ όχι. Το δικαίωμα να υπάρχουν μέσα σε μια αμείλικτα επιθετική κοινωνία χωρίς να αναγκάζονται να κρυφτούν. Το δικαίωμα να μην απολύονται επειδή κοιμούνται με λάθος άτομο. Το δικαίωμα να αναγνωρίζεται από την πολιτεία η σχέση τους. Το δικαίωμα να δημιουργούν οικογένεια. Το δικαίωμα να ασφαλίζεται ή οικογένεια τους στα ασφαλιστικά ταμεία. Το δικαίωμα να μεγαλώνουν παιδιά σαν ζευγάρι. Το δικαίωμα να έχουν λόγο για το τι θα συμβεί στον άνθρωπό τους σε ένα νοσοκομείο. Το δικαίωμα να αφήνουν την περιουσία τους στον σύντροφό τους μετά από κοινή ζωή χρόνων. Το δικαίωμα να παίρνουν μέρος της σύνταξης του συντρόφου τους σε περίπτωση θανάτου. Δικαιώματα που οι υπόλοιποι σ' αυτή τη χώρα θεωρούν δεδομένα και δεν πολυσκέφτονται. Από όλα αυτά, μερικοί εδώ διάλεξαν να σταθούν στο "άρμα" με τους 3 ημίγυμνους να χορεύουν ακούγοντας lady Gaga. Γελοιότητες φερμένες από το εξωτερικό είπε κάποιος. Καραγκιοζιλίκια,μόνο και μόνο για να τρίβουν την σεξουαλικότητα τους στη μούρη μας είπε κάποιος άλλος. Ούτε τα πανό είδαν ούτε στα αιτήματα έδωσαν σημασία ούτε την συζήτηση περί δικαιωμάτων πήραν χαμπάρι, μόνο ότι 3 άνθρωποι χόρευαν σε μια καρότσα καλυμμένη με γκλίτερ. Και γιατί να χορεύουν άλλωστε.Εγώ προσωπικά με την απαισιοδοξία μου δεν μπορώ να το καταλάβω. Τι έχουν κερδίσει σ' αυτή τη χώρα για να χορεύουν; Ίσως απλά πως δεν τους εκτελούν με συνοπτικές διαδικασίες όπως στην Ουγκάντα. Ή πως δεν τους σφάζουν με τρόπους που θυμίζουν τραβηγμένο σπλάτερ όπως στο Ιράκ. Ή πως δεν τους πετάνε στην θάλασσα από ελικόπτερα με τσιμέντο στα πόδια όπως κάποτε στην Χιλή. Ή ίσως πως δεν τους σπάνε στο ξύλο τόσο συχνά όπως στον αμερικάνικο νότο. Μπορεί απλά να μην είναι τόσο απαισιόδοξοι όπως εγώ. Μπορεί να θέλουν να ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα. Να πιστεύουν πως είναι γελοίο να μισιόμαστε για το ποιόν αγαπάμε και ως εκ τούτου πρέπει να αντιμετωπιστεί με γέλια αντί για κλάματα. Να καλούν τους πάντες να ενωθούν στη διασκέδαση γιατί ευτυχώς εδώ μπορεί να έχουμε ακόμα πάρτι αντί για κηδεία. Όπως και να' χει, όσο σ' αυτή τη χώρα θα συνεχίζουν να υπάρχουν άνθρωποι που θα εμποδίζουν συνανθρώπους τους να ζήσουν μια πλήρη ζωή απλώς και μόνο γιατί είναι διαφορετικοί, και όσο από την ηλιθιότητα και τη μικροψυχία μερικών θα συνεχίζουν να καταστρέφονται ζωές Θα πρέπει να συνεχίζουμε να μαζευόμαστε και να περνάμε μπροστά από το κοινοβούλιο ζητώντας τα αυτονόητα. Το αν πρέπει να γίνεται με μουσικές και γέλια ή πένθιμα και θυμωμένα είναι τελικά μάλλον θέμα χαρακτήρα και καμία ουσιαστική σημασία δεν έχει. Συγνώμη για το σεντόνι αλλά πραγματικά με ενόχλησαν ορισμένα ποστ στο νήμα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Kork σου βγαζω το καπελο... κ για την διατυπωση κ για το οτι περνας αυτο που πρεπει να ακουγεται. Ευγε φιλε μου.Σε ευχαριστουμε.
ioannnis Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Κ ξανα μανα τα ιδια.Στρεβλη κατασταση ποιας ''πραγματικοτητας''? Καταλαβαινεις τι λες ουσιαστικα?Λες να ρωτησουμε 100 κ οι 90 θα συμφωνησουν.Μπλεκεις τις αντιληψεις με την ''πραγματικοτητα'' κ μαλιστα τελεσιδικεις επι αυτων των αντιληψεων!Απο την στιγμη που για να εξαρουμε ασφαλη συμπερασματα για τις αντιληψεις του γενικου πληθυσμου,τοσο στην Ψυχολογια οσο κ σε οποιαδηποτε επιστημη κανουμε σκληρο αγωνα μεσα απο επιστημονικη ερευνα. Συγνωμη αλλα εαν αυτο δεν δειχνει ολιστικη,αφοριστικη και επιφανειακη κατηγοριοποιηση της ανθρωπινης συμπεριφορας,τι δειχνει?Σου ξανα λεω σε περιπτωση που ΔΕΝ το καταλαβες,απολυτος εγινα στο σημειο που απαντουσα στον πνευμα των ποστ σου.Για την ουσια τι ειπα?Προσεξες? Μη με κουραζεις ρε φιλαρακι,καλα κ χρυσα τα οσα λες αλλα παιζοντας το παιχνιδι της ''λογικης'' κ ''δωσμενης αυθεντιας στην πραγματικοτητα'' δεν βγαινει ακρη.Παρτο αλλιως ρε συ Τζονι κ καταλαβε μια τι λεω,χωρις να κολας στην ''προσωπικη'' διενεξη που κανεις escalate συστηματικα. Tα εξηγησαμε χιλιαδες φορες. Της "πραγματικοτητας" που εσυ θες να παρουσιασεις. Εκανες λοιπον επιστημονικη ερευνα και σκληρο αγωνα και εβγαλες αποτελεσμα οτι ολοι μας οι στρειτ θα παμε με τους γκει για λεφτα? Ξανα σου λεω οτι για να απαντησεις στο πνευμα των ποστς μου θα πρεπει πρωτα να καταλαβεις αυτο το πνευμα. Σκεφτηκες καθολου το ποιος κουραζει ποιον? Σκεφτηκες οτι ισως εσυ με κουραζεις? Εσενα η μονη σου εννοια ειναι να περασεις τις περιεργες αποψεις σου, και απ οτι βλεπω και σε 24ωρη βάρδια... Σε ενοχλει η αντιθετη αποψη ε? Οσο θα μου κανεις quote στα posts μου φυσικα και θα παιρνεις την απαντηση σου. Ποιος το παιζει αυθεντια? Εσυ εισαι απολυτος, εγω ειμαι διαλλακτικος, αρα?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Tα εξηγησαμε χιλιαδες φορες. Της "πραγματικοτητας" που εσυ θες να παρουσιασεις. Εκανες λοιπον επιστημονικη ερευνα και σκληρο αγωνα και εβγαλες αποτελεσμα οτι ολοι μας οι στρειτ θα παμε με τους γκει για λεφτα? Ξανα σου λεω οτι για να απαντησεις στο πνευμα των ποστς μου θα πρεπει πρωτα να καταλαβεις αυτο το πνευμα. Σκεφτηκες καθολου το ποιος κουραζει ποιον? Σκεφτηκες οτι ισως εσυ με κουραζεις? Εσενα η μονη σου εννοια ειναι να περασεις τις περιεργες αποψεις σου, και απ οτι βλεπω και σε 24ωρη βάρδια... Σε ενοχλει η αντιθετη αποψη ε? Οσο θα μου κανεις quote στα posts μου φυσικα και θα παιρνεις την απαντηση σου. Ποιος το παιζει αυθεντια? Εσυ εισαι απολυτος, εγω ειμαι διαλλακτικος, αρα? Κοιτα Τζονι τι παιζει,μπορω να σε παω με τα χιλια ετσι μεχρι τελικης πτωσεως.Απαντηση στην απαντηση κ αγιος ο θεος.Στο χαλαρο ομως.Με διαθεση να με πετυχεις κ σιγουρα δεν σε αφηνω στο παιχνιδι λογικης κ παραλληλης πραγματικοτητας.Επειδη ομως ειδαμε κ ενα αξιολογο ποστ πιο πανω λεω να σε αφησω στην εικονικη σου πραγματικοτητα ωστε να δωσουμε βημα σε καποια ωραια ποστ κ απο αλλα παιδια που μπορει να θελουν να μιλησουν.Κ οκ εσυ πιστευε οτι μονο εγω εχω κανει γκει σεξ στην υφηλιο αμα βολευεσαι.
ioannnis Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Κοιτα Τζονι τι παιζει,μπορω να σε παω με τα χιλια ετσι μεχρι τελικης πτωσεως.Απαντηση στην απαντηση κ αγιος ο θεος.Στο χαλαρο ομως.Με διαθεση να με πετυχεις κ σιγουρα δεν σε αφηνω στο παιχνιδι λογικης κ παραλληλης πραγματικοτητας.Επειδη ομως ειδαμε κ ενα αξιολογο ποστ πιο πανω λεω να σε αφησω στην εικονικη σου πραγματικοτητα ωστε να δωσουμε βημα σε καποια ωραια ποστ κ απο αλλα παιδια που μπορει να θελουν να μιλησουν.Κ οκ εσυ πιστευε οτι μονο εγω εχω κανει γκει σεξ στην υφηλιο αμα βολευεσαι. Και με χιλια και με ενα εκατομμυριο να με πας, παντα θα εισπρατεις την απαντηση σου. Σε ενοχλει αυτο? Να μην quotαρεις τοτε. Ποιος εχει εικονικη πραγματικοτητα? -->αυτος που θεωρει πουλημενους ολους οσους δεν ειναι γκει... Μα σοβαρα τα πιστευεις αυτα που λες? Το αν εσυ εχεις κανει γκει σεξ στη Υφηλιο, να σου πω την αληθεια με αφηνει παγερα αδιαφορο. Αυτα που λες σχολιαζω.
insomniaK Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Λούγκρες, αδερφές, πούστηδες, ξεφωνημένες, φιλενάδες, σκατά, συνδικάτο, τραβέλια, καρναβάλια, σεξουαλική διαστροφή, παρεκκλίνουσα συμπεριφορά, αρρώστια, ανωμαλία, ξεπούλημα του ανδρισμού, απαράδεκτη επιλογή, το pride ως σεξοτουρισμός...Μέχρι για τα καλύτερα μπαλκόνια στο κέντρο για εκτόξευση αυγών προς την πορεία διάβασα και όλα αυτά στις λίγες σελίδες αυτού του νήματος. Και μετά αναρωτιέστε γιατί διοργανώνεται το pride. Σχεδόν μισός αιώνας έχει περάσει από την απάλειψη της ομοφυλοφιλίας από τον πίνακα ψυχικών νοσημάτων(το περιβόητο DSM) της συντηρητικής Αμερικανικής Ψυχιατρικής Εταιρείας. Σε ολόκληρο τον "δυτικό κόσμο", θεμελιώδες τμήμα του οποίου θεωρούμε εμείς εδώ (σχεδόν για μεταφυσικούς πια λόγους) αυτόν τον τόπο, η ομοφυλοφιλία θεωρείται φυσιολογική έκφανση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Οι ομοφυλόφιλοι πολίτες αποκτούν σε όλο και μεγαλύτερη κλίμακα τα ίδια δικαιώματα με τους ετεροφυλόφιλους. Η έλλειψη δικαιωμάτων, το μίσος, οι διακρίσεις εις βάρος τους προκαλούν το ίδιο σοκ και αποστροφή με την συνειδητοποίηση πως μέχρι πριν μερικές δεκαετίες σε ανθρώπους διαφορετικού χρώματος απαγορευόταν να παντρευτούν ή πως οι γυναίκες ήταν πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Στα πλαίσια αυτού του πολιτισμού, δημόσιες τοποθετήσεις του κάθε ιεράρχη περί "τεράτων" και "διαφθορέων της φύσης" ή τηλεοπτικές δηλώσεις του όποιου εκλεγμένου φορέα της πολιτείας περί "πισωγλέντηδων" που πρέπει "άμεσα να χάνουν κάθε αξίωμα αν αποδειχθεί η ανωμαλία τους", προκαλούν την ίδια αηδία με δηλώσεις ρατσιστών τύπου "οι μαύροι βρωμάνε και έχουν χαμηλότερο IQ". Αυτό είναι το επίπεδο τους. Τόσο χαμηλά πρέπει να αναζητηθεί ή αξία τους. Σ' αυτή όμως τη χώρα μπορεί ακόμα ο κάθε χυδαίος να βγαίνει στην τηλεόραση και να συγκρίνει τον ομοφυλόφιλο με κάποιον που βιάζει παιδιά ή κατσίκες ή ερεθίζεται από πτώματα και κανείς να μην τον κοιτά με πεσμένο το σαγόνι. Ο κάθε Πρετεντέρης θα άλλαζε χίλια χρώματα,ίσως και να λιποθυμούσε αν κάποιος στην εκπομπή του μίλαγε για "βρωμερούς νέγρους" αλλά το "διεστραμμένος πούστης" φαίνεται να είναι ακόμα για κάποιο λόγο αποδεκτό. Και αν είναι αποδεκτό εκεί, δημόσια σε πανελλήνια μετάδοση, εκπλήσσεται κανείς να το βλέπει να εκτοξεύεται ανώνυμα σε κάποιο φόρουμ στο διαδίκτυο; Μόνο που, οι άνθρωποι αυτοί, που ψάχνουν τον πιο εξευτελιστικό χαρακτηρισμό για να εκφράσουν την απέχθειά τους, "ξεχνούν" πως αποδέκτες όλης αυτής της χολής δεν είναι μόνο ενήλικες με διαμορφωμένους μηχανισμούς άμυνας και ωριμότητα που θα τους βοηθήσει να την χειριστούν όπως της αρμόζει αλλά και χιλιάδες απροστάτευτα παιδιά χωρίς υψωμένα τείχη λογικής, που θα βιώσουν όλη αυτή την απόρριψη σε όλη της την σκληρότητα. Δεν χρειάζεται να πάω μακριά για να βρω παράδειγμα για το αποτέλεσμα όλης αυτής της βίας. Ούτε να ανατρέξω στα γνωστά άλλωστε στατιστικά στοιχεία. Μεγαλώνοντας ο ίδιος σε περιβάλλον όπου η λέξη ομοφυλόφιλος ούτε καν χρησιμοποιούταν, αντικατεστημένη πάντοτε με μια από τις λέξεις που ανέφερα πιο πάνω, μέσα μόνο σε χυδαία ανέκδοτα και πειράγματα, σαν βρισιά στο σχολείο ή για να περιγράψει την καρικατούρα που προβαλλόταν σε κάποια υστερική τηλεοπτική κωμωδία, κατέρρευσα στην συνειδητοποίηση της δικής μου ομοφυλοφιλίας. Το μόνο που ερχόταν στο μυαλό μου ήταν το χλευαστικό μειδίαμα του πατέρα μου και ή επαναλαμβανόμενη διαβεβαίωση οικογενειακού γιατρού και φίλου στα κυριακάτικα τραπέζια πως "μόνο πούστης δεν θα άντεχα να γίνει ο γιος μου, θα τον κατέβαζα στο δρόμο και θα τον σκότωνα μπροστά σε όλους". Το ότι την γλίτωσα απ' την απόπειρα αυτοκτονίας οφείλεται περισσότερο στην τύχη παρά στην έλλειψη αποφασιστικότητας, και χρειάστηκαν χρόνια φαρμάκων και γιατρών για να πετύχω μια κάποια ισορροπία. Τα τελευταία χρόνια, αρχές καλοκαιριού, μερικές χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται στο κέντρο της πόλης, κάθε χρόνο και λίγο περισσότεροι, και περνούν μπροστά από το κοινοβούλιο διεκδικώντας δικαιώματα. Πραγματικά, χειροπιαστά δικαιώματα που στις περισσότερες χώρες της Δύσης έχουν δοθεί εδώ και χρόνια και εδώ όχι. Το δικαίωμα να υπάρχουν μέσα σε μια αμείλικτα επιθετική κοινωνία χωρίς να αναγκάζονται να κρυφτούν. Το δικαίωμα να μην απολύονται επειδή κοιμούνται με λάθος άτομο. Το δικαίωμα να αναγνωρίζεται από την πολιτεία η σχέση τους. Το δικαίωμα να δημιουργούν οικογένεια. Το δικαίωμα να ασφαλίζεται ή οικογένεια τους στα ασφαλιστικά ταμεία. Το δικαίωμα να μεγαλώνουν παιδιά σαν ζευγάρι. Το δικαίωμα να έχουν λόγο για το τι θα συμβεί στον άνθρωπό τους σε ένα νοσοκομείο. Το δικαίωμα να αφήνουν την περιουσία τους στον σύντροφό τους μετά από κοινή ζωή χρόνων. Το δικαίωμα να παίρνουν μέρος της σύνταξης του συντρόφου τους σε περίπτωση θανάτου. Δικαιώματα που οι υπόλοιποι σ' αυτή τη χώρα θεωρούν δεδομένα και δεν πολυσκέφτονται. Από όλα αυτά, μερικοί εδώ διάλεξαν να σταθούν στο "άρμα" με τους 3 ημίγυμνους να χορεύουν ακούγοντας lady Gaga. Γελοιότητες φερμένες από το εξωτερικό είπε κάποιος. Καραγκιοζιλίκια,μόνο και μόνο για να τρίβουν την σεξουαλικότητα τους στη μούρη μας είπε κάποιος άλλος. Ούτε τα πανό είδαν ούτε στα αιτήματα έδωσαν σημασία ούτε την συζήτηση περί δικαιωμάτων πήραν χαμπάρι, μόνο ότι 3 άνθρωποι χόρευαν σε μια καρότσα καλυμμένη με γκλίτερ. Και γιατί να χορεύουν άλλωστε.Εγώ προσωπικά με την απαισιοδοξία μου δεν μπορώ να το καταλάβω. Τι έχουν κερδίσει σ' αυτή τη χώρα για να χορεύουν; Ίσως απλά πως δεν τους εκτελούν με συνοπτικές διαδικασίες όπως στην Ουγκάντα. Ή πως δεν τους σφάζουν με τρόπους που θυμίζουν τραβηγμένο σπλάτερ όπως στο Ιράκ. Ή πως δεν τους πετάνε στην θάλασσα από ελικόπτερα με τσιμέντο στα πόδια όπως κάποτε στην Χιλή. Ή ίσως πως δεν τους σπάνε στο ξύλο τόσο συχνά όπως στον αμερικάνικο νότο. Μπορεί απλά να μην είναι τόσο απαισιόδοξοι όπως εγώ. Μπορεί να θέλουν να ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα. Να πιστεύουν πως είναι γελοίο να μισιόμαστε για το ποιόν αγαπάμε και ως εκ τούτου πρέπει να αντιμετωπιστεί με γέλια αντί για κλάματα. Να καλούν τους πάντες να ενωθούν στη διασκέδαση γιατί ευτυχώς εδώ μπορεί να έχουμε ακόμα πάρτι αντί για κηδεία. Όπως και να' χει, όσο σ' αυτή τη χώρα θα συνεχίζουν να υπάρχουν άνθρωποι που θα εμποδίζουν συνανθρώπους τους να ζήσουν μια πλήρη ζωή απλώς και μόνο γιατί είναι διαφορετικοί, και όσο από την ηλιθιότητα και τη μικροψυχία μερικών θα συνεχίζουν να καταστρέφονται ζωές Θα πρέπει να συνεχίζουμε να μαζευόμαστε και να περνάμε μπροστά από το κοινοβούλιο ζητώντας τα αυτονόητα. Το αν πρέπει να γίνεται με μουσικές και γέλια ή πένθιμα και θυμωμένα είναι τελικά μάλλον θέμα χαρακτήρα και καμία ουσιαστική σημασία δεν έχει. Συγνώμη για το σεντόνι αλλά πραγματικά με ενόχλησαν ορισμένα ποστ στο νήμα. Aν και συμφωνώ μ ε όλα, υπάρχει ένα σημείο που θέλω να θίξω. Εκεί που αναφέρεσαι στη νεκροφιλία. Καταλαβαίνεις πως με αυτήν τη σύγκριση πέφτεις στην παγίδα των φανατικών της ετεροφυλοφιλίας. Η νεκροφιλία είναι κομμάτι της σεξουαλικότητας κάποιων ανθρώπων, δεν κατανοώ για ποιο λόγο την παρουσιάζεις ως κάτι ντροπιαστικό. Κάποιοι γουστάρουν άντρες και κάποιοι άλλοι γουστάρουν νεκρές (νεκροφανείς) γυναίκες ή και άντρες. Αυτά και ας μη γινόμαστε όπως αυτοί που προσπαθούμε να καταπολεμήσουμε.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Και με χιλια και με ενα εκατομμυριο να με πας, παντα θα εισπρατεις την απαντηση σου. Σε ενοχλει αυτο? Να μην quotαρεις τοτε. Ποιος εχει εικονικη πραγματικοτητα? -->αυτος που θεωρει πουλημενους ολους οσους δεν ειναι γκει... Μα σοβαρα τα πιστευεις αυτα που λες? Το αν εσυ εχεις κανει γκει σεξ στη Υφηλιο, να σου πω την αληθεια με αφηνει παγερα αδιαφορο. Αυτα που λες σχολιαζω. Βασικα,αλλαξα γνωμη Ας σου διασκεδαζω τις εντυπωσεις.Ειχα την εντυπωση οτι ηξερες τι κανει ολο το στρεητ πορν συστεμ κ γνωριζες οτι 2-3 ηταν αυτοι που εκαναν γκει σκηνες (α ξεχασα κ οι ''ιδιωτες'').Ας γινω καθρεπτης σου αλλη μια κ να σου υπενθυμισω οτι τα ''παραμυθια της χαλιμας'' κ ολα τα σχολια που αρχισες να μας πετας εδωσαν το εναυσμα για να αντιδρασω ακριβως σε αυτο το πνευμα της απολυτοτητας σου.Ετσι οπως μας το περνας βασικα,ναι αντε εγω κ αλλοι 2-3 να εχουμε κανει γκει σεξ αμα ακολουθησω την λογικη των ΄΄παραμυθιων της χαλιμας'' σου.Κανω λαθος? Aν και συμφωνώ μ ε όλα, υπάρχει ένα σημείο που θέλω να θίξω. Εκεί που αναφέρεσαι στη νεκροφιλία. Καταλαβαίνεις πως με αυτήν τη σύγκριση πέφτεις στην παγίδα των φανατικών της ετεροφυλοφιλίας. Η νεκροφιλία είναι κομμάτι της σεξουαλικότητας κάποιων ανθρώπων, δεν κατανοώ για ποιο λόγο την παρουσιάζεις ως κάτι ντροπιαστικό. Κάποιοι γουστάρουν άντρες και κάποιοι άλλοι γουστάρουν νεκρές (νεκροφανείς) γυναίκες ή και άντρες. Αυτά και ας μη γινόμαστε όπως αυτοί που προσπαθούμε να καταπολεμήσουμε. Με την διαφορα οτι η νεκροφιλια ειναι παραφιλια ενω η ομοφυλοφιλια φυσιολογικη εκφραση της ανθρωπινης σεξουαλικοτητας.Απλα η νεκροφιλια παρουσιαζει ιδιαιτεροτητες καθως θεωρουμε οτι επηρεαζει την φυσιολογικη λειτουργικοτητα του ανθρωπου. *κ η συνειδοτοποιηση οτι εχουμε ξεφυγει εντελως
Ceridwen Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Aν και συμφωνώ μ ε όλα, υπάρχει ένα σημείο που θέλω να θίξω. Εκεί που αναφέρεσαι στη νεκροφιλία. Καταλαβαίνεις πως με αυτήν τη σύγκριση πέφτεις στην παγίδα των φανατικών της ετεροφυλοφιλίας. Η νεκροφιλία είναι κομμάτι της σεξουαλικότητας κάποιων ανθρώπων, δεν κατανοώ για ποιο λόγο την παρουσιάζεις ως κάτι ντροπιαστικό. Κάποιοι γουστάρουν άντρες και κάποιοι άλλοι γουστάρουν νεκρές (νεκροφανείς) γυναίκες ή και άντρες. Αυτά και ας μη γινόμαστε όπως αυτοί που προσπαθούμε να καταπολεμήσουμε. είχες απόλυτο δίκιο, συμφωνώ κι εγώ. Με την προυπόθεση να έχει συναινέσει ο νεκρός ή η νεκρή πάντα, έτσι; θέατρο του παραλόγου
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Παντως εκανα μια ερευνα.Δειτε εδω λοιπον τις χωρες οι οποιες εχουν νομικα εξισωσει τις ομοφυλοφιλες σχεσεις.Δεν αναφερω τις κλασικες δυτικες.Θα αναφερω ομως μερικες τις οποιες η Ελλαδα θα πρεπει να βλεπει κ να ντρεπεται μιας κ θεωρηται πιο αναπτυγμενη απο εκεινες η στο ιδιο επιπεδο στην χειροτερη.Αυτες ειναι Νοτια Αφρικη Μεξικο Αρουμπα (μεσω Ολλανδιας) Γουαδελουπη (μεσω Γαλλιας) Αργεντινη (αναγνωριζει κ γαμο απο περισυ κ η πρωτη χωρα στην Αμερικη με δωσμενα πληρη δικαιωματα για τα παντα απο υιοθεσια μεχρι οτι υπαρχει) Βραζιλια Κολομβια Εκουαδορ Ουρουγουαη Ισραηλ Ινδια (αναγνωριζει κ γαμο πλεον απο το 2009) Ιρλανδια Κροατια Τσεχια Ουγγαρια Σλοβενια Πορτογαλια (ανανγωριζει κ γαμο απο περισυ) Ισπανια (αναγνωριζει κ γαμο απο το 2005) Το οτι μας τρωνε Ουρουγουαη,Εκουαδορ κ Κολομβια δεν το χω ξεπερασει ακομα *Παντως το πιο κουλο το εχει η Ουγκαντα μακραν.2 φορες να κατεβασεις γκει πορνο απο το ιντερνετ κ τιμωσησε με θανατο!Πακετο.Θα ημουν νεκρος τωρα ισα με κανα μυριο φορες Tαυτοχρονα ομως στην Ουγκαντα εχει γινει κ το πιο κουλο.Παστορας σε εκκλησια εδειξε γκει τσοντα (με κοπρολαγνεια μαλιστα!!) σε 300 πιστους για να εκπαιδευσει το ποιμνιο του για το τι κανουν οι γκει στο κρεβατι...αλλα προσεξτε,δεν του εκαναν ΤΠΤ γιατι δεν το εκανε ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Εχω λιωσει με αυτη την Ουγκαντα ειλικρινα :mrgreen: .Ενταξει τωρα βρηκα λογο να νιωθω περηφανος για την Ελλαδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.