35apontos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Που κολλάει με τη συζήτηση ? οφφτοπικ στο οφφτοπικ. Είναι σαν τη κοκακόλα χωρίς τη κόκα.
slygeo87 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Μην αρχίζετε τα mindfucks. Ας καταλήξουμε πρώτα σε βασικά πράγματα. =ρ
AnOldFriend Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Ήταν μια φορά και έναν καιρό σε ένα μακρυνό βασίλειο ένας μεγάλος βασιλιάς. Ο βασιλιά αυτός είχε δύο υιούς. Και οι δύο ήταν όμορφα παιδιά και με προσόντα. Ο ένας ήταν str8 και άλλος gay. Τα αγαπούσε και τα δύο εξίσου. Κάποια στιγμή που έφτασε η ώρα του βασιλιά να τα τινάξει είπε στα παιδιά του. Θα πάμε μαζί ένα ταξίδι και θα επιλέξετε την περιοχή που θα μείνετε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Ξεκινάνε λοιπόν και κάποια στιγμή φτάνουν σε ένα σταυροδρόμι. Παιδία, λέει ο βασιλιάς το ένα μονοπάτι οδηγεί σε ένα μέρος με γυναίκες και άντρες που παντρεύονται με τους δικούς τους κανόνες και μένουν μαζί μέχρι τα γεράματα. Το άλλο μονοπάτι οδηγεί σε ένα χωριο που είναι μόνο άντρες που γουστάρουν άντρες και αυτοί παντρεύονται φυσικά και έχουν ίσα δικαιώματα. Μπορείτε να επιλέξετε τα μονοπάτια που θέλετε. Οι πρίγκιπες επιλέγουν τα μονοπάτια τους που όλοι καταλαβαίνουμε ποιά είναι. Αρχίζουν και περνάνε καλά . Ο str8 υιός βρίσκει μια γυναίκα .Παντρεύεται,κανει παιδιά και μένει μαζί με την γυναίκα του μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος. Οι gay απο εκεί δεν ξέρουν τι γίνεται μεγαλώνουν και βλέπουν ότι κάτι λείπει. Το χωριό ερημώνει σιγά σιγά. Δεν έχουν μείνει πολλοί. Κάτι πρέπει να κανει η φύση για αυτό. Δεν μπορεί είμαι φυσιολογικός λέει ο gay υιός. Η φύση έπρεπε να βρει κάποιον τρόπο. Να είχαμε έστω μια γυναίκα να μας δώσει παιδιά. Να είχαμε προχωρήσει τεχνολογικά έστω να μην χρειαζόμαστε καμιά γυναίκα. Ή καλύτερα να κάνουν τα παιδιά και να μας τα δώσουν. Στο τέλος έμεινε με τον σύντροφο του μέσα σε μεγάλη αγαπη και πέθανε και αυτός και το χωρίο έμεινε έρημο. Ελπίζω να το είπα πιο κομψα . Ωραια ιστορια αλλά ανουσια αφου ξεχνας κατι βασικο: Το γκει χωριο δεν ειναι και τοσο απλο να ερημωσει. Γιατι? Γιατι θα υπαρχει ανατροφοδοτηση με νεους ομοφυλοφιλους απο το στρειτ χωριο.
Aztec Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Ωραια ιστορια αλλά ανουσια αφου ξεχνας κατι βασικο: Το γκει χωριο δεν ειναι και τοσο απλο να ερημωσει. Γιατι? Γιατι θα υπαρχει ανατροφοδοτηση με νεους ομοφυλοφιλους απο το στρειτ χωριο. Μα εκεί θέλω να καταληξω. Ότι χωρίς την φυσικη τροπή των πραγμάτων δηλαδή τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε το gay χωριό.
AnOldFriend Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μα εκεί θέλω να καταληξω. Ότι χωρίς την φυσικη τροπή των πραγμάτων δηλαδή τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε το gay χωριό. Ωραια. Κατεληξες εκει. Ισχυει αυτο. Ε και?
christiana78 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Ούτε κι εγώ καταλαβαίνω ποιό θα έπρεπε να είναι το αποτέλεσμα αυτής της συζήτησης...ούτε και για ποιό λόγο γίνεται....
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Τοξοβόλε, θα σου θέσω το εξής ερώτημα. Αν υιοθετούσες ενα παιδί εκμεταλευόμενος την νομοθεσία και σε ρωτούσε μια μέρα μπαμπα τα αλλα παιδάκια έχουν μαμα εγω γιατι δεν εχω τι θα του έλεγες? Θα φορούσες ποδιά φακιόλι και θα του ελεγες εγω ειμαι η μαμακα?Η στην τρυφερή ηλικία των 5 θα μπορούσε να καταλάβει τι ειναι gay? Ο κομπλεξισμός και η προβληματική συμπεριφορά έναντι στο κοινωνικό σύνολο που παρουσιάζουν οι gay πιστευεις πως προέρχεται απο την ομοφοβική αντιμετώπιση τους απο το σύνολο ή απο το γεγονός πως οι ίδιοι συνειδητοποιούν πως ειναι αδύνατον να αντεπεξέλθουν σε καθήκοντα που θα ηθελαν να αναλάβουν? Πιο ειναι για σένα το ιδεατό σενάριο για τους ομοφυλόφιλους ανα τον κόσμο? Πως πιστεύεις πως πρέπει να επιμορφοθεί ο κόσμος ώστε να "αγκαλιάσει" την ομοφυλοφιλία ως φυσιολογική? Περιεργο που ρωτας,επειδη ομως καταλαβαινω οτι εισαι νεος στο φορουμ,σου παραθετω το σχετικο ποστ ενημερωτικα Δεν ξερω αν εχουμε καποιο αλλο ομοφυλοφιλο μελος να βρισκεται ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ στη διαδικασια υιοθεσιας,επειδη ομως τυγχανει να βρισκομαι εγω κ ο συντροφος μου θα σου πω πως συμφωνω στην λογικη σου ως προς το σημειο που λες οτι δεν ειναι σωστο να κανουμε ελαφρα την καρδια πειραματα.Ομως η κοινωνια πρεπει να προχωρησει κ φανταζομαι εκει ερχεται ο παραγοντας της γενναιας πολιτικης που πλεον επιτρεπει σε συγκεκριμενες χωρες την υιοθεσια.Αρα ναι,χωρις καταληκτικα συμπερασματα αυτο φανταζει ως πειραμα απο την μια αλλα κοινωνικη αναγκαιοτητα απο την αλλη. Απο εκει κ περα η ορολογια σου για το θελει να ''παιξει'' ενα ομοφυλο ζευγαρι την οικογενεια φρονω πως ειναι ατυχης.Οπως ατυχη κ καποια αλλα σχολια σου που περιστρεφονται γυρω απο την φυσιολογικοτητα η οχι του ομοφυλοφιλου σεξουαλικου προσανατολισμου.Η θεση της Ψυχολογιας για αυτο το ζητημα ειναι πλεον αρκετα καθαρη κ βασισμενη σε καλα σχεδιασμενη Ψυχολογικη ερευνα κ ως επαγγελματια Ψυχολογο ανεξαρτητα απο την ομοφυλοφιλη σεξουαλικοτητα μου με καλυπτει. Απο την αλλη στο θεμα της υιοθεσιας,αν κ ως ομοφυλοφιλος αντρας σαφως κ θα ηθελα ηδη να τελειωνει το ζητημα κ να πιστευω πως ολα καλα,ως ενεργος επαγγελματιας ψυχικης υγειας θα σου πω πως ακομα δεν ειμαι πεπεισμενος για τις αναπτυξιακες επιπτωσεις που μπορει να εχουν παιδια ομοφυλοφιλων γονεων κυριως λογο της νεοτητας του ολου εγχειρηματος παγκοσμιως κ λογο πολυ συγκεκριμενων ιδιαιτεροτητων που εμφανιζει το θεμα. Οπως κ να εχει το ζητημα αυτο με φερνει σε ιδιαιτερα δυσκολη θεση οφειλω να ομολογησω μιας κ παραλληλα ειμαι ενεργα μεσα στην διαδικασια υιοθεσιας.Φυσικα επειδη δεν ειμαι μονος σε ολο αυτο το εγχειρημα πρεπει να απαντησω κ στις αναγκες ενος αλλου ανθρωπου κ προχωραω σε συμβιβασμο αν κ οπως τονισα ακομα δεν εχω πεισθει για την ουσιαστικη ψυχοκοινωνικη προσαρμογη των παιδιων ομοφυλοφιλων γονεων. Οπως κατανοεις,βρισκομαι ηδη σε αυτη την διαδικασια αρα δεν θα σου απαντησω φιλοσοφικα.Εαν εγω κ ο συντροφος μου ειμαστε επιτυχημενοι στην αιτηση μας το παιδι υποθετω θα ανατραφει με την γνωση εξ αρχης του οτι μεγαλωνει σε ενα ομοφυλοφιλο περιβαλλον με δυο αντρες να αποτελουν τους μη βιολογικους γονεις του.Αυτα ομως υποθετω θα φανουν στην πραξη.Σε καθε περιπτωση θα προσπαθησω να εξηγησω με απλους ορους οτι η οικογενια του δεν διαφερει η δεν θα επρεπε να διαφερει σε κατι απο τις υπολοιπες στο σχολικο του περιβαλλον με την ελπιδα οτι παραλληλα δεν θα αντιμετωπισει προβληματα απο τον περιγυρο λογο της ιδιαιτεροτητας του τυπου της οικογενειας του. Ο κομπλεξισμός και η προβληματική συμπεριφορά έναντι στο κοινωνικό σύνολο που παρουσιάζουν οι gay πιστευεις πως προέρχεται απο την ομοφοβική αντιμετώπιση τους απο το σύνολο ή απο το γεγονός πως οι ίδιοι συνειδητοποιούν πως ειναι αδύνατον να αντεπεξέλθουν σε καθήκοντα που θα ηθελαν να αναλάβουν? Επισης μιλας ανταγωνιστικα για το ''κομπλεξ'' κ την ''συμπεριφορα'' των γκει απεναντι στην κοινωνια.Δεν ειμαι σε θεση να απαντησω για ολους τους γκει κ σε καθε περιπτωση αντιπροσωπευω μονο τον ευατο μου.Εκεινο που ομως μπορω να πω ειναι οτι θεωρω πως η ψυχοκοινωνικη μου προσαρμογη γενικοτερα ειναι αρκετα καλη.Νιωθω ενεργος ανθρωπος που προσφερει κ λειτουργει αρμονικα κ δεν θεωρω πως εχω καποιο θεμα με την κοινωνια.Οπως επισης δεν θεωρω οτι εχω αδυναμια να ανταπεξελθω στα καθηκοντα μου.Το αντιθετο μαλιστα,θεωρω πως σε οτι καταπιανομαι τα καταφερνω το ιδιο καλα η καλυτερα απο τον μεσο ορο.Δεν βλεπω τον λογο λοιπον να εχει κ ο μεσος ομοφυλοφιλος καποιο θεμα απο την στιγμη που η ομοφοβια κ οι στερεοτυπικες αντιληψεις δεν εππηρεαζουν την ζωη του. Σε καθε περιπτωση δηλωσεις περι ''κλισε'' συμπεριφορας της ταδε η μηδε ομαδας δειχνουν στερεοτυπικη αντιληψη που για το συγκεκριμενο ενδεχεται να προερχεται απο deep routed ομοφοβια.Οπως κ να εχει οχι δεν νομιζω οτι αποψεις ''κλισε'' συμπεριφορας κ κατηγοριοποιησης μιας μεριδας αποτελουν δειγμα ωριμης η ορθολογιστικης σκεψης,απο την αλλη ομως δεν θα γινω κ δικηγορος των απανταχου ομοφυλοφιλων,απλα θεωρω το σχολιο σου ατυχες. Τελος το θεμα της υιοθεσιας απο ομοφυλοφιλους το εχουμε εξετασει διεξοδικα εδω http://www.insomnia.gr/topic/145442-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1/
Dark_Duck Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Έστω ότι δέχομαι τον ορισμό του λεξικού που παραθέτεις, όσο και αν διαφωνώ. Η δική μου εκδοχή ακολουθεί εντός σπόηλερ: φυσιολογικός -ή -ό: που υπάρχει, που συμβαίνει ή εξελίσσεται κανονικά, ομαλά, σύμφωνα με τη φύση και τους κανόνες της. Αφήνουμε στην άκρη την αντίφαση των "μερικών φορών" και του τι είναι "εν τέλει" φυσιολογικό (εκτός αν θες να μου αναλύσεις τον τρόπο που οποιαδήποτε εξαίρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα, αλλά δε θέλω να στο κάνω αυτό, ούτε και στο θρεντ) και ασχολούμαστε μόνο με το εν τέλει. Κάνω μια λίστα με πράγματα που συμβαίνουν συνήθως στη φύση: Αρσενικό θηλαστικό αναπαραγωγικής ηλικίας σκοτώνει άλλο αρσενικό για τα μάτια ενός θηλυκού. Αρσενικό θηλαστικό αναπαραγωγικής ηλικίας σε περίοδο οίστρου, χώνει θηλυκό μη αναπαραγωγικής ηλικίας. Αρσενικό θηλαστικό ζευγαρώνει με θηλυκό θηλαστικό με το οποίο έχει μονοσταδιακή συγγένεια. Πάσης φύσης ζώα πεθαίνουν λόγω έλλειψης νερού, φαγητού και καταστροφής φυσικού περιβάλλοντος. Συνεχίζω με μια λίστα πραγμάτων που δεν συμβαίνουν συνήθως στη φύση: Στοματικός έρωτας! (γηέη!) Αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας! Αφαλατισμός ύδατος! Αντιβιωτικά! ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! Προφυλακτικά! Τέσπα, you get the point. Το πρόβλημα, όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι, είναι πως "πάσχεις" από αυτό το χαριτωμένο κομπλεξάκι του είδους μας που κουβαλάμε χρόνια τώρα από τότε που μάθαμε να μιλάμε και να συνυπάρχουμε: ορίζεις ποιοτικά τις παρατηρήσεις που κάνεις και αναλογικά, θεωρείς πως εσύ (ο άνθρωπος, όχι το άτομο), η τρίχα από τα @@ της φύσης, είσαι σε θέση να ορίσεις τι απ' όσα συμβαίνουν είναι θεμιτά ή όχι. Και πάει στο διάολο όταν αυτό γίνεται πάνω σε ηθικές ή αισθητικές βάσεις, όταν όμως έχεις το χαριτωμένο θράσος να μου λες "φυσιολογικό είναι αυτό που γίνεται συχνότερα" λες και η φύση δεν δομείται κάθε δευτερόλεπτο πάνω στην εξέλιξη η οποία εκκινείται όχι βάσει του κανόνα, αλλά της εξαιρουμένης αυτού μετάλλαξης, κάτι με πιάνει. Σοβαρά τώρα, διάβασες τους ορισμούς που παραθέτεις; "Που ακολουθεί αυτό που συμβαίνει συνήθως στη φύση"; Αλήθεια; Δηλαδή πριν εφεύρουμε τη στατιστική, τι ήταν φυσιολογικό; "Στην ομαλή λειτουργία ενός οργανισμού που δε νοσεί"! Αυτό είναι ακόμα καλύτερο! Το βακτήριο που προκαλεί τη νόσο και έτσι κάνει τον αναπαραγωγικό του κύκλο, στα παπάρια μας, οργανισμός είναι μόνο ο εκδότης του λεξικού και ο τυπογράφος μας. Και ο τελευταίος ορισμός, ο κωλοτούμπικος, αντί να παραμείνει στα ταπεινά πλαίσια με τα οποία ξεκινά, ΑΦΑΙΡΕΙ, σε λεξικό γαμώ, ΑΦΑΙΡΕΙ το "φυσιο-" από τη λέξη και το εξισώνει με το "λογικό"; Πληρώνω για οίκτο. Luci... βουλωμένο γράμμα διαβάζεις..ντελίριο μιλάμε ασυναρτησιών κολλημένων μεταξύ τους με μονωτική ταινία για να βγει post. Σου φέρνω ως παράδειγμα αυτό που παρατηρώ να συμβαίνει στην φύση και συ μου λες πως την εχω γραμμένη στα... ή ακόμα καλύτερα οτι πρέπει να την αντιμετωπίζω ως κάτι δυσθεώρητα ακατανόητο για το οποίο ουδεμία γνώμη η παρατήρηση μπορώ να κάνω. Πέρα απο σεβασμό για την φυση και το περιβάλλον γύρω μου δεν έχω καμια άλλη μεγάλη ιδεα για τον ευατό μου και το ανθρώπινο είδος γενικότερα. Που τον είδες τον κομπλεξισμό δεν ξέρω, αλλα μάλλον κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Προτιμάς να κρίνω ηθικά και αισθητικά την φύση και σε χαλάει η στατιστική παρατήρηση, μιλάμε πας για οσκαρ κοτσάνας! Σορρυ κιόλας που δεν μπορώ να μιλήσω με την μαιμού για να μου πει αν γουσταρει περισσότερο τον μαιμούδο, ή την μαιμούδα για σεξ, αλλα το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να παρατηρήσω πως όλοι οι μαιμούδοι κανουν μαιμουδάκια με μια μαιμού και δεν κανουν αρσενικά μαιμουδοζευγάρια και μετά αρπάζουν ενα αδέσποτο μαιμουδάκι για να το μεγαλώσουν για δικο τους!! Να σου ανοίξω το κεφάλι και να στο βάλω μέσα για να το καταλάβεις δεν γίνεται! Όσο για τους ορισμούς απο το λεξικό τους παρέθεσα όλους και δεν κράτησα μόνο αυτόν που με βόλευε. Οπως κατανοεις,βρισκομαι ηδη σε αυτη την διαδικασια αρα δεν θα σου απαντησω φιλοσοφικα.Εαν εγω κ ο συντροφος μου ειμαστε επιτυχημενοι στην αιτηση μας το παιδι υποθετω θα ανατραφει με την γνωση εξ αρχης του οτι μεγαλωνει σε ενα ομοφυλοφιλο περιβαλλον με δυο αντρες να αποτελουν τους μη βιολογικους γονεις του.Αυτα ομως υποθετω θα φανουν στην πραξη.Σε καθε περιπτωση θα προσπαθησω να εξηγησω με απλους ορους οτι η οικογενια του δεν διαφερει η δεν θα επρεπε να διαφερει σε κατι απο τις υπολοιπες στο σχολικο του περιβαλλον με την ελπιδα οτι παραλληλα δεν θα αντιμετωπισει προβληματα απο τον περιγυρο λογο της ιδιαιτεροτητας του τυπου της οικογενειας του. Οχι δεν μου απαντάς φιλοσοφικά μου απαντάς εντελώς υποθετικα, κοινώς δεν εχεις ιδεα τι πας να κανεις. Η χρήση λέξεων οπως υποθέτω, θα προσπαθήσω και ελπιζω το κανουν παραπανω απο προφανές. Ελπίζω λοιπόν και γω το str8 παιδί σας να μην τραβήξει τα πανδεινα εξαιτίας των gay γονιών του γιατί εν τέλη ειναι το μόνο που δεν φταίει! Επισης μιλας ανταγωνιστικα για το ''κομπλεξ'' κ την ''συμπεριφορα'' των γκει απεναντι στην κοινωνια.Δεν ειμαι σε θεση να απαντησω για ολους τους γκει κ σε καθε περιπτωση αντιπροσωπευω μονο τον ευατο μου.Εκεινο που ομως μπορω να πω ειναι οτι θεωρω πως η ψυχοκοινωνικη μου προσαρμογη γενικοτερα ειναι αρκετα καλη.Νιωθω ενεργος ανθρωπος που προσφερει κ λειτουργει αρμονικα κ δεν θεωρω πως εχω καποιο θεμα με την κοινωνια.Οπως επισης δεν θεωρω οτι εχω αδυναμια να ανταπεξελθω στα καθηκοντα μου.Το αντιθετο μαλιστα,θεωρω πως σε οτι καταπιανομαι τα καταφερνω το ιδιο καλα η καλυτερα απο τον μεσο ορο.Δεν βλεπω τον λογο λοιπον να εχει κ ο μεσος ομοφυλοφιλος καποιο θεμα απο την στιγμη που η ομοφοβια κ οι στερεοτυπικες αντιληψεις δεν εππηρεαζουν την ζωη του. Σε καθε περιπτωση δηλωσεις περι ''κλισε'' συμπεριφορας της ταδε η μηδε ομαδας δειχνουν στερεοτυπικη αντιληψη που για το συγκεκριμενο ενδεχεται να προερχεται απο deep routed ομοφοβια.Οπως κ να εχει οχι δεν νομιζω οτι αποψεις ''κλισε'' συμπεριφορας κ κατηγοριοποιησης μιας μεριδας αποτελουν δειγμα ωριμης η ορθολογιστικης σκεψης,απο την αλλη ομως δεν θα γινω κ δικηγορος των απανταχου ομοφυλοφιλων,απλα θεωρω το σχολιο σου ατυχες. Σίγουρα το σχόλιο μου φαντάζει ατυχές, ειδικά αφού εχει απέναντί του εσενα. Από την άλλη πάλι βλέπω σχόλια του τύπου κλισέ συμπεριφοράς και απόψεων. Όμως βλεπεις πως είμαι εδώ και προσπαθω με πολιτισμενο τρόπο να συζητήσω μαζί σου, χωρίς να σε προσβάλλω και να καταλάβω εν τέλη γιατι θεωρείς τόσο σημαντική την γ@!%@#$παρέλαση που θα γίνει στο κέντρο της Αθήνας. Τελος το θεμα της υιοθεσιας απο ομοφυλοφιλους το εχουμε εξετασει διεξοδικα εδω http://www.insomnia.gr/topic/145442-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1/ Θα το διαβάσω.
frenzy Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Σορρυ κιόλας που δεν μπορώ να μιλήσω με την μαιμού για να μου πει αν γουσταρει περισσότερο τον μαιμούδο, ή την μαιμούδα για σεξ, αλλα το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να μάθεις από αυτούς που μπορούν να παρατηρήσουν τα ζώα στη φύση δίχως συμπλεγματικές και προκατειλημμένες μεθόδους παρατήρησης: Bonobos are well known to have frequent sex, with bisexuality the norm for both males and females, and also to use sex to help prevent and resolve conflicts. Πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/Chimpanzee Επίσης, είναι αντιασθητικό να επιτίθεσαι στο άτομο κι όχι στα επιχειρήματα. Κάνει λίγο απελπισία.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Οι προσωπικές επιθέσεις δε βοηθούν. Αδυνατώ να καταλάβω τι σχέση έχει η υπογραφή ενός χρήστη με το (σωστό ή λάθος, δεν το εξετάζω) επιχείρημα που διατυπώνει. Επομένως, εφόσον το θέμα είναι το Gay Parade θα σας παρακαλέσω να μείνουμε σε αυτό. Το αν ένας χρήστης έχει λογοτεχνική υπογραφή ή είναι φίλος των Golf GT καμία συνάφεια δεν έχει με το θέμα μας. Ευχαριστώ.
35apontos Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ούτε κι εγώ καταλαβαίνω ποιό θα έπρεπε να είναι το αποτέλεσμα αυτής της συζήτησης...ούτε και για ποιό λόγο γίνεται.... Απλά,η συζήτηση γίνεται για να εντυπωθεί στη κοινή γνώμη η άποψη πόσο ωραίοι/ψηλοί/λεφτάδες είναι οι πούστηδες και πως όλα τα μειράκια πρέπει να ακολουθήσουν τα βήματά τους.
frenzy Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Οφ τοπικ πάντως 35ποντε οι περισσότεροι πούστηδες που ξέρω δεν είναι ομοφυλόφιλοι.
Dark_Duck Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Οι προσωπικές επιθέσεις δε βοηθούν. Αδυνατώ να καταλάβω τι σχέση έχει η υπογραφή ενός χρήστη με το (σωστό ή λάθος, δεν το εξετάζω) επιχείρημα που διατυπώνει. Επομένως, εφόσον το θέμα είναι το Gay Parade θα σας παρακαλέσω να μείνουμε σε αυτό. Το αν ένας χρήστης έχει λογοτεχνική υπογραφή ή είναι φίλος των Golf GT καμία συνάφεια δεν έχει με το θέμα μας. Ευχαριστώ. So much for freedom of speech... Απο 40 σελίδες το δικό μου κομμάτι ηταν off topic ?!? @Frenzy... Ο κανόνας της φύσης ειναι απλός... αλλα πολύ βολικά εμενετε στο κομμάτι που σας βολεύει πάντα και αγνοοείτε την ουσία. Επίσης οταν ψάχνεις κατι να το διαβάζεις όλο και οχι να ποσταρεις το κομματακι που γουσταρεις... Sexual intercourse plays a major role in Bonobo society observed in captivity, being used as what some scientists perceive as a greeting, a means of conflict resolution, and post-conflict reconciliation. Bonobos are the only non-human animal to have been observed engaging in all of the following sexual activities: face-to-face genital sex (although a pair of Western Gorillas has been photographed performing face-to-face genital sex[34]), tongue kissing, and oral sex.[35] In scientific literature, the female-female behavior of touching genitals together is often referred to as GG rubbing or genital-genital rubbing. The sexual activity happens within the immediate family as well as outside it. Bonobos do not form permanent relationships with individual partners. They also do not seem to discriminate in their sexual behavior by sex or age, with the possible exception of abstaining from sexual intercourse between mothers and their adult sons; some observers believe these pairings are taboo. When Bonobos come upon a new food source or feeding ground, the increased excitement will usually lead to communal sexual activity, presumably decreasing tension and encouraging peaceful feeding.[36] Group of Bonobos Bonobo males occasionally engage in various forms of male-male genital behavior.[37][38] In one form, two males hang from a tree limb face-to-face while "penis fencing".[39][40] This also may occur when two males rub their penises together while in face-to-face position. Another form of genital interaction, called "rump rubbing", occurs to express reconciliation between two males after a conflict, when they stand back-to-back and rub their scrotal sacs together. Takayoshi Kano observed similar practices among Bonobos in the natural habitat. Bonobo females also engage in female-female genital behavior, possibly to bond socially with each other, thus forming a female nucleus of Bonobo society. The bonding among females enables them to dominate Bonobo society. Although male Bonobos are individually stronger, they cannot stand alone against a united group of females.[40] Adolescent females often leave their native community to join another community. Sexual bonding with other females establishes these new females as members of the group. This migration mixes the Bonobo gene pools, providing genetic diversity. Bonobo reproductive rates are not any higher than that of the Common Chimpanzee.[36] Female Bonobos carry and nurse their young for five years and can give birth every five to six years. Compared to Common Chimpanzees, Bonobo females resume the genital swelling cycle much sooner after giving birth, enabling them to rejoin the sexual activities of their society. Also, Bonobo females who are sterile or too young to reproduce still engage in sexual activity.
Ceridwen Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Οχι δεν μου απαντάς φιλοσοφικά μου απαντάς εντελώς υποθετικα, κοινώς δεν εχεις ιδεα τι πας να κανεις. Η χρήση λέξεων οπως υποθέτω, θα προσπαθήσω και ελπιζω το κανουν παραπανω απο προφανές. Ελπίζω λοιπόν και γω το str8 παιδί σας να μην τραβήξει τα πανδεινα εξαιτίας των gay γονιών του γιατί εν τέλη ειναι το μόνο που δεν φταίει! Αντιθέτως, τα στρέιτ ζευγάρια γνωρίζουν, είναι βέβαιοι για την επιτυχία τους και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κάνουν υπέροχη δουλειά. Γι αυτό άλλωστε δεν προκύπτουν και προβλήματα σε στρείτ οικογένειες. Είναι δοκιμασμένο και δουλεύει πάντα. να μια συμβουλή που αξίζει να ακολουθήσει κανείς : This Be The Verse Philip Larkin They fuck you up, your mum and dad. They may not mean to, but they do. They fill you with the faults they had And add some extra, just for you. But they were fucked up in their turn By fools in old-style hats and coats, Who half the time were soppy-stern And half at one another's throats. Man hands on misery to man. It deepens like a coastal shelf. Get out as early as you can, And don't have any kids yourself.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 4 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Το θέμα της "ελευθερίας του λόγου" είναι μεγάλο. Προσπερνώ ότι παραβιάζεις τους κανόνες, ασκώντας δημόσια κριτική για ενέργεια συντονιστή, και περιορίζομαι στο εξής απλό (το οποίο ανέφερα ήδη στο ακριβώς προηγούμενο μήνυμα, αλλά ας πούμε ότι η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης): Το τι γράφει η υπογραφή ενός χρήστη δεν έχει καμία σχέση με το θέμα μας. Όπως δε μας νοιάζει καθόλου αν σου αρέσουν τα Golf GT, και οποιοσδήποτε επιχειρήσει να πετάξει σπόντα για την ποιότητα των επιχειρημάτων σου με οποιαδήποτε αναφορά στις αυτοκινητιστικές σου προτιμήσεις θα δει το μήνυμά του να διαγράφεται, και εφόσον επιμείνει να σχολιάζει δημόσια αποφάσεις συντονιστών, να αποκλείεται από την κοινότητα, έτσι ακριβώς τα ειρωνικά σου σχόλια με άξονα την υπογραφή ενός άλλου χρήστη διαγράφηκαν. Τι, ακριβώς, από όλα τα παραπάνω αδυνατείς να καταλάβεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.