orotoi Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Με το να συμπεριφέρεται το ίδιο όπως και σε άλλους ανθρώπους. Το να γίνει ενα ξέφρενο παρτυ στο κέντρο της αθήνας δε νομίζω να συντελλέσει στο να το 'αποδεχτεί' ο μπαρμπα-στάθης και η κυρα-κούλα. Σε άλλους τομείς χρειάζεται η ενίσχυση (βλ. παιδεία) ώστε να υπάρχει πιο αρμονική και υγιής συμβίωση των ανθρώπων, ανεξαρτήτως κοινωνικής ομάδας στην οποία τους έχουν βολικά εντάξη.
chill Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 /bump Τόξο πως και δεν έγραψες σήμερα εδώ ; Δεν μου λέτε μόνο σήμερα είναι το fest ή θα τρέχει ξέρω γω για καμιά βδομάδα; Αφιερωμένο στους τοξοβολίνους του insomnia
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ε,το ξεχασα.Γινεται αληθεια η παρελαση στην Ελλαδα σημερα?Δεν το ψαξα καθολου
Tenshi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δέν είδα κανέναν ντυμένο σάν μπουμπουνιέρα,πάντως άν όντως έγινε η παρέλαση που λέγανε σήμερα,το κέντρο θα ηταν γεμάτο υγρά αγόρια... Greek weather...ain't that a bitch?
Traumatias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Athens Pride Ιδιαίτερο τόνο στην πλατεία, έδωσε σήμερα το Athens Pride, με τους χιλιάδες συμμετέχοντες, στην καθιερωμένη παρέλαση, να κρατούν πολύχρωμα μπαλόνια και σημαίες και να δηλώνουν και αυτοί "αγανακτισμένοι", για το γεγονός ότι δεν έχουν κατοχυρωθεί ακόμα πλήρη δικαιώματα για τους ομοφυλόφιλους στην Ελλάδα, διεκδικώντας σύμφωνο συμβίωσης και δυνατότητα πολιτικού γάμου. Θα βρείτε ολόκληρο το άρθρο εδώ
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Παντως η Ελλαδα απο οτι ειδα εχασε την προσθεσμια της 31/5 για εξηγησεις στο Ευρωπαικο Δικαστηριο Ανθρωπινων Δικαιωματων για το συμφωνο στους γκει,το νομικο πλαισιο κτλ.Εκτος εαν της δωθηκε καποια παραταση κ δεν το πηρα πρεφα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 To να μην αποδέχεται κάποιος τους <<κουνιστούς>> είναι ρατσισμός ή δικαίωμα/επιλογή;
Traumatias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ναι η θέση των ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα και η πλήρης αναγνώρισή τους, τους πείραξε στο Ευρωπαικο Δικαστηριο Ανθρωπινων Δικαιωμάτων.... Εδώ ο κόσμος καίγεται....
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ναι η θέση των ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα και η πλήρης αναγνώρισή τους, τους πείραξε στο Ευρωπαικο Δικαστηριο Ανθρωπινων Δικαιωμάτων.... Εδώ ο κόσμος καίγεται.... Ξερεις τι γινεται ομως?Πειραξε εμενα κ νομιζω κ την πληθωρα αντρων κ γυναικων με ομοφυλο συντροφο καθως κ τους οικειους τους,αρα καλα κανει το ΕΔ λεω.
Traumatias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ρε συ τοξοβόλε καταλαβαίνω ότι έρχεσαι αντιμέτωπος με το ρατσισμό συχνά, όμως πιστεύω πως ανήκεις σε μια από τις κοινωνικές ομάδες που έχουν άμυνες απέναντι στο ρατσισμό χωρίς να χρειαστούν την παρέμβαση οργανισμών. Σκέψου όλους εκείνους που καταπατώνται καθημερινά τα δικαιώματά τους (και δεν μιλάμε για το δικαίωμα στο γάμο ας πούμε, αλλά για το δικαίωμα στην παιδεία, στην ελευθερία του λόγου, την εργασία, τη θρησκεία κ.τ.λ) και θα καταλάβεις τι εννοώ...
chill Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Με τι ρατσισμό έρχονται αντιμέτωποι οι gay ακριβώς; Φέρνουν καμιά επιγραφή στο μέτωπο ότι την καίνε την βάτα; Σκεπτόμενοι κάποιον gay αμέσως στο μυαλό μας έρχεται η εικόνα μιας τρελής με φτερά , προσωπικά δεν ξέρω κανέναν έτσι. Γνωρίζω ότι υπάρχουν και αυτοί αλλά η πλειοψηφία τους ζει ανάμεσα μας και δεν διαφέρει σε τίποτα από τους υπόλοιπους αρσενικούς. Πολλά τα προβλήματα που είναι σημαντικότερα από αυτά των gay αλλά αυτά των τελευταίων μπορούν να λυθούν σε 5 λεπτά.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 ενημερωμενος ο Ελευσινιωτης.Ευγε φυσικα το θεμα του ρατσισμου ισχυει ειδικα στις περιπτωσεις που καποιος ειναι ανοιχτα ομοφυλοφιλος στην προσωπικη του ζωη,οπως ο υπογραφων
Luxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Τοξοβολος UK μενεις σιγουρα στο Λονδινο και οχι Ελλαδα; Αλλα λεει το προγραμμα μου..
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Τοξοβολος UK μενεις σιγουρα στο Λονδινο και οχι Ελλαδα; Αλλα λεει το προγραμμα μου.. για τα μπαζα προγραμμα εχεις,να το αλλαξεις Κοροιδο σε πιασανε.Εντωμεταξυ το αλλο που διαβαζεις σκεψη το εχεις?Μου βγαζει οτι σκεφτεσαι πως θα τους ζητησεις refund To να μην αποδέχεται κάποιος τους <<κουνιστούς>> είναι ρατσισμός ή δικαίωμα/επιλογή; ε,θα βοηθουσε εαν εδινες κ το σκεπτικο σου γιατι δεν τους αποδεχεσαι ''τους κουνιστους''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.