adams24 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 καλησπέρα παιδιά ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να μου δείχνει αν έχω διπλά αρχεία??? να γίνετε σάρωση δηλ και να βρίσκει τα διπλά αρχεία και να μπορώ να τα διαγράψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δοκίμασε αυτό: http://www.mindgems.com/products/Fast-Duplicate-File-Finder/Fast-Duplicate-File-Finder-Download.htm Είναι free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleas_f Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Επίσης, μπορείς να κοιτάξεις το Advanced System Care. Έχει και αυτή τη δυνατότητα και στη free έκδοσή του. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talidipa Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μόλις μου δημιούργησες μια άνάγκη που δεν έιχα σκεφτεί τόσο καιρό. Βρίσκει και τα ίδια αρχεία αν έχουν άλλο όνομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μόλις μου δημιούργησες μια άνάγκη που δεν έιχα σκεφτεί τόσο καιρό. Βρίσκει και τα ίδια αρχεία αν έχουν άλλο όνομα? xplorer^2 Μεταξύ των πολλών που κάνει ως file manager, βρίσκει και αρχεία με ίδιο όνομα ή/και ίδιο μέγεθος, οπότε πιστεύω ότι σε καλύπτει! Eίναι ό,τι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει σε windows os. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleas_f Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Βρίσκει και τα ίδια αρχεία αν έχουν άλλο όνομα? Το Advanced System Care όχι, αλλά αμφιβάλλω αν υπάρχει κι αλλού κάτι τέτοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Το Advanced System Care όχι, αλλά αμφιβάλλω αν υπάρχει κι αλλού κάτι τέτοιο... Πολύ απαισιόδοξο σε βρίσκω! Αν δεν σου κάνει το xplorer^2 που ανέφερα παραπάνω (εύρεση αρχείων ίδιου μεγέθους με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ), υπάρχει ειδικό tool. Easy duplicate finder: FEATURES ■Search for True Duplicates (files with same contents) Powerful search engine with fast files check Full binary (byte-by-byte) comparison Cyclic Redundancy Check (CRC32), with File Size Ultra Fast filename only scan option ■Search for Duplicate Songs (ID3 Tag Comparison) Scan your computer for duplicate music Compare by: Song Title, Artist, Album, and more! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.