tailas Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Για τους ευνοητους λογους δεν το καταλαβαινω.τι θα σου κανουν,μηνυση?Απεναντιας. Αν και μαλλον καταλαβαμε για πιο μαγαζι αλυσιδας μιλας. Τεσπα συμφωνω με αυτο που λες για τα μικρα μαγαζακια της γειτονιας και ενα τετοιο εχω και κοντα στην γειτονια μου.Ξερεις πως το λενε? Visionstudio ξερεις ποσα ατομα το εχουν? 2 απλα δεν ειναι κοπροσκυλα. Στελνει και πανελλαδικα και πιο φθηνο απο πλαισιο και με εγγυησεις κτλπ. Μεχρι να αλλαξει νοοτροπια που ελπιζω να μην αλλαξει ποτε εγω αυτο θα προτεινω. Επισης εχει και αλλα μαγαζακια της γειτονιας και οχι κολοσσους αλυσιδες που ειναι καλα.και οχι απαραιτητα ακριβοτερα.Εχω και αλλο να σου προτεινο στην βορεια ελλαδα εαν ενδιαφερεσαι. Φανταζομαι θα υπαρχουν και προς τα κατω μερια αντιστοιχα. Και απο την στιγμη που ειναι περισσοτερο επαγγελματιες απο τους αλλους,εγω θα τους στηριζω. Πλεον με το ιντερνετ που υπαρχει παντου δεν μπορουνε να κοροιδεψουν αλλο.Λιγο ψαξιμο θελει. Οι αλυσιδες καποτε ηταν καλες.ΚΑΠΟΤΕ.πλεον μαλλον σκουριασαν. Έχεις πολύ δίκιο φίλε μου!Και εγώ ήμουν κάποτε fan του e shop και απο εκεί εχω πάρει 2 συστήματα για μένα και ένα για την κοπέλα μου! Το θέμα είναι ότι ακολουθούν τα βήματα του plaisio ανοίγωντας πολλά e-shop points και έτσι έχουν ανεβάσει τις τιμές και δεν βρήσκεις καμία διαφόρα στα δυο μεγάλα καταστήματα! Μαζί σου φίλε. Συμφωνώ. Το θέμα είναι ότι σε όποιο κατάστημα αλυσίδας και να μπεις (προσπαθώ να αποφύγω να αναφερθώ συγκεκριμένα, για ευνόητους λόγους), τα ανοίγουν. Μπροστά σου. Και τα μισά στα ράφια είναι ανοιχτά. Τι θα κάνεις αν δεν είσαι expert και απλά προσπαθείς να αποφύγεις παραγγελίες από διάφορα μαγαζιά για να φτιάξεις έναν υπολογιστή; Και επίσης, τι κάνεις όταν τα μικρά μαγαζιά σου ζητούν σημαντικά περισσότερα χρήματα; Εγώ ήθελα υπολογιστές να κάνω τη δουλειά μου, με το μικρότερο δυνατό κόστος και να έχουν εγγύηση. Στην ουσία είμαστε ξεκρέμαστοι, αλλά φταίμε κι εμείς, γιατί την ώρα που ανοίγουν συσκευασίες αισθανόμαστε ότι μας εξυπηρετούν κι ότι μας προσέχουν. Εγώ, ο αφελής, έτσι ένιωσα. Φίλε μου αγώρασα κομμάτια απο το internet επιλέγοντας το skroutz.gr και βρήκα ένα κατάστημα απο εκεί που έχει έδρα την Κρήτη, έχωντας πολλούς προβληματιζμούς (λόγο μεγάλης απόστασης )πήρα εκεί τηλέφωνο και με βοήθισαν πάρα πολύ.Έκανα κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαζμό και μου τα έστειλαν με μια καλή εταιρία σε 2 μέρες...όλα μέσα στα κουτία τους σφραγισμένα.Απλά δεν μου άρεσε που δεν είχαν το σκληρό δύσκο σε ένα κουτάκι και τους έστειλα mail με παράπωνο γι'αυτό,την άλλη μέρα μου έστειλαν οτι λυπούντε γι'αυτό που έγινε και άμα έχει κάποιο πρόβλημα ο σκληρός να τους ειδοποιήσω για να γίνει άμεση αντικατάσταση!
panos2171 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Λες και αμα σου χαλασει η πανακριβη Dell οθονη σου, δεν στελνουν μεταχειρισμενη + επισκευασμενη πισω... Τι σας νοιαζει ωρε? Δουλευει τελεια? Εχει ολα τα παρελκομενα και ανανεωμενη εγγυηση? Ολα καλα λοιπον! Δε διαφωνω μ αυτα που λες ομως δεν ηταν μεταχειρισμενη σε καλη κατασταση αλλα σε μετρια καθως οπως αναφερει ειχε και γρατζουνιες επανω.Μεταχειρισμενη μπορει να θεωρειτε ειτε δουλεψε 2 φορες ειτε 102.Το θεμα ειναι οτι την πληρωσε για καινουργια,θα μπορουσε καλλιστα να ψαξει μια απο τις αγγελιες του Insomnia και να του ρθει ποιο φθηνα και να μπορει να μαθει πανω κατω το ιστορικο της η εστω να δει φωτογραφιες. Γνωμη μου ειναι να γινει επιστροφη και αντικατασταση.Το να σου δωσουν κατι μετεχειρο σε κατασταση καινουργιου δεκτον το να σου πασαρουν ομως οτι προχειρο εχουν μπροστα τους για να βγουν απο την υποχρεωση της αντικαταστασης απαραδεκτο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.